Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Tak baby nakoniec sme sa rozhodli pre Reprogenesis v brne a uz mam aj termin na 15.11.2017 :-P
Baby nakoniec padlo rozhodnutie pre Brno máme už aj termin akurát sme to zmenili na reprogenesis 🙂 dakujem vam za vase mile slova a odpovede 🙂 ste uzasne a zelam vam vsetkym vela sil v tomto tazko boji a aby sme to vsetky dotiahli do vytuzenych // 🙏 😇
@27meginka
Ahoj no neviem kam mas v plane ist? a ja som nakoniec pisala do brna kedze som si tiez myslela ze dovera nepreplaca no ale preplaca taku istu ciastku ako tu na SR cize okolo 1000e... z brna mi odpisala ze nemali problem ani s dôverou len najprv treba mat ziadost ist na oplodnenie a potom spätne si ziadat peniazky z poistovne 🙂
Veď aj ja som chcela ísť tam...to si ma moc nepotešila 😥
@misela103 ja som si vybavila konzultaciu v Brne a cakam na repro- imuno k Dzurillovej...termin mam az v novembri a objednavala som sa v auguste..bez vysledkov nejdem do dalsieho IVF..medzi tym vybavim papiere pre poistovnu...radsej pockam na vysledky, ako vyhodit peniaze..radsej sa este raz objednaj..za to, ze budes mat termin nic nedas...
@mimiqa Tebe to písal tiež Petrenko?? a môžem sa spýtať lebo ja niesom z BA a on je tam, že ako mu treba dorucit tie papiere nato aby to on podpisal a vyjadril sa k tomu? staci nejak postou alebo treba osobne? ano to uz viem ze najprv platim a potom poistovna preplati teda verim ze mi to schvalia.

@sussah Tiež dufam dakujem pekne 🙂 aj ja tebe drzim palce aby ste tehu dotiahli do stastneho konca 🙂