icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

misela103
27. sep 2017

@sussah Tiež dufam dakujem pekne 🙂 aj ja tebe drzim palce aby ste tehu dotiahli do stastneho konca 🙂

sussah
27. sep 2017
misela103
27. sep 2017

Tak baby nakoniec sme sa rozhodli pre Reprogenesis v brne a uz mam aj termin na 15.11.2017 :-P

misela103
27. sep 2017

Baby nakoniec padlo rozhodnutie pre Brno máme už aj termin akurát sme to zmenili na reprogenesis 🙂 dakujem vam za vase mile slova a odpovede 🙂 ste uzasne a zelam vam vsetkym vela sil v tomto tazko boji a aby sme to vsetky dotiahli do vytuzenych // 🙏 😇

roming
27. sep 2017

@misela103 termín na konzultáciu prvú v novembri? Tak prajem veľa šťastia 😉 nech to aj s tou poistovnou ide hladko😊

27meginka
27. sep 2017

@misela103 ahoj do Heliosu v Martine ale kedze mám posledný pokus tak to chcem využiť aj inde ale teraz neviem či ísť alebo nie keď to nechce preplatiť dovera 😔

misela103
27. sep 2017

@roming Ano na prvu tak pan doktor ktorého som vybrala je tak vytazeny ale nevadi mi to na dobre sa caka no nie? Ved budem informovat urcite ze co je nove 🙂 Co ma este trapi ze nemam repro imuno urobene a to dovtedy ani nestiham :-/

misela103
27. sep 2017

@27meginka
Ahoj no neviem kam mas v plane ist? a ja som nakoniec pisala do brna kedze som si tiez myslela ze dovera nepreplaca no ale preplaca taku istu ciastku ako tu na SR cize okolo 1000e... z brna mi odpisala ze nemali problem ani s dôverou len najprv treba mat ziadost ist na oplodnenie a potom spätne si ziadat peniazky z poistovne 🙂

roming
27. sep 2017

@misela103 prečo nestíhaš? To sú také dlhé cakacky? Tiež sa chcem objednať na také vyšetrenie...

misela103
27. sep 2017

@roming Veru na termin cakas 2-3 mesiace plus kym su vysledky to je cca 5 tyzdnov... my by sme chceli ist na repro imuno do Nitry do dzurilla centra su najlepsi

roming
27. sep 2017

Veď aj ja som chcela ísť tam...to si ma moc nepotešila 😥

misela103
27. sep 2017

@roming prepac.. viem lebo ja som tam termin uz mala a potom som ho ja hlupana zrusila lebo dr v gf ma navigovala na vysetrenie u nich.

mimiqa
27. sep 2017

@misela103 ano najprv si vsetko hradis a potom blocky ci fa posles na preplatenie do poistovni......mne nenapisal zamieta iba ze mozne na SR

lenka2905
27. sep 2017

@misela103 ja som si vybavila konzultaciu v Brne a cakam na repro- imuno k Dzurillovej...termin mam az v novembri a objednavala som sa v auguste..bez vysledkov nejdem do dalsieho IVF..medzi tym vybavim papiere pre poistovnu...radsej pockam na vysledky, ako vyhodit peniaze..radsej sa este raz objednaj..za to, ze budes mat termin nic nedas...

mimiqa
27. sep 2017

@misela103 neviem ako to fakt je..zmen na vzp a basta

karin415
27. sep 2017

@misela103 ja som mala od nas z Kosic z novej nemocnice od dr Urdzika

sussah
27. sep 2017

@karin415 tebe tiež dr.Urdzik napísal negatívnu odpoveď?

karin415
27. sep 2017

@sussah no nebolo to nejko negativne, take neutralne, napisal mi ze mam pravo slobodneho vyberu lekara zariadenia v EU a ze vykon preplatit do vysky ako na Slovensku (co aj tak bezne robia tak neviem na co mi to tam pisal) tebe dal negativne?

sussah
27. sep 2017

@karin415 mne niečo podobné napisal ako tebe ...že do výšky nákladov akoby ivf bolo na sk...len jednej tu vo fore dal pred rokom negatívnu odpoveď.

misela103
28. sep 2017

@mimiqa Tebe to písal tiež Petrenko?? a môžem sa spýtať lebo ja niesom z BA a on je tam, že ako mu treba dorucit tie papiere nato aby to on podpisal a vyjadril sa k tomu? staci nejak postou alebo treba osobne? ano to uz viem ze najprv platim a potom poistovna preplati teda verim ze mi to schvalia.

misela103
28. sep 2017

@lenka2905 Presne toto hovorím že tie termíny to je katastrofa u nich... takže ked ja budem volat dnes tak dakujem pekne :-P mozno az na nový rok bude termin. Dnes zavolam.

mimiqa
28. sep 2017

@misela103 doporucene som poslala na jeho meno....on len podpise a napise tam dajaku vetu ci ano ci nie ci proste daco tam da..ja som prilozila lekarske nalezy nech vidi aky je problem preco potrebujes ivf....a do tyzdne uz som mala od neho odoslane papiere

mimiqa
28. sep 2017

@misela103 do tyzdna..pisem jak Tatar 😅

mimiqa
28. sep 2017

@misela103 to kde mas taky termin??? Ja som zavolala di Reprofitu a do dvoch tyzdnov mi dali termin

misela103
28. sep 2017

@mimiqa Akoze vcera som si nasla nejake papiere z GF este z prvého IVF vysledky tam boli z krvi a dr ze vsetko je ok a hlavne ze tam hrubo ze AMH 12, neviem presne kolko.....

mimiqa
28. sep 2017

@misela103 tak pockaj si na ziadost z centra co pojdes a posli Petrenkovi

misela103
28. sep 2017

@mimiqa Inak Reprofit na maily neodpovedá??

mimiqa
28. sep 2017

@misela103 odpoveda...ja som mala vsetko rychlo

lola911
28. sep 2017

@misela103 prečo by nemal odpovedať ja komunikujem s rf cez mail vždy dostanem odpoved tak zhruba do hodiny a dokonca mi sami dnes volali že mame 17 vajíčok oplodnenych 😍

sussah
28. sep 2017

@misela103 mozno ked pises konkretnemu lekarovi, tak moze byt viac pracovne vytazeny ako ini.