Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte dievcata, minuly rok v oktobri sme volali do Brna a dali nam termin u lekara, nemali sme ziadneho konkretneho, proste ,, pridte o dva tyzdne,, a starali sa o nas tak, ako sme nikdy predtym na Slovensku konktretne v Gynfive nestarali a dokonca aj po transfere sme s nimi rieslili nejednu otazku. Boli skratka skveli.
Dnes sme si priniesli domov nase vytuzene dietatko. Ma to zmysel...len vela sil, viery a nadeje, ze to vyjde. Vsetkym Vam velmi drzim palce a prajem aby sa vam vsetkym splnil ten zazrak.
@peterajova gratulujem 🙂
😘
@mimiqa Ja som pisala na mail co maju na stranke info@reprofit.cz
Inak ja som si napisala mail do svojej zdrav.poist. Dôvera nakolko mi to nedalo dnes mi odpisali a poslali link na žiadost ktoru treba vyplnit a zaslat.
toto je to tlacivo http://www.dovera.sk/download.pl?hash=6Fv4qclpk...) vyplnali ste ho niektorá?
@misela103 hej fakt super ešte stále tomu nemôžem uveriť 😉 Keď chceš odpoved z reprofitu čo najskôr, najlepšie je keď napíšeš nejakej koordinátorke, jednoducho si vyber z ich stránky ktorá ti je najsympatickejsia a pošli email alebo priamo dokimu tiež vyber so ktorého chceš mat 🙂
@misela103 ja som tam napisala email dajakej koordinatorke a odpisala hned ze da termin...a volali mi oni a dali do dvoch tyzdnov..inak by bol dokonca skor len mal dovolenku lekar..odvtedy je mesiac a pol a uz mam papierovacku hotovo..uz len termin na vysetrenie a sup ide sa na to....asi mam stastie....typivala som yo na tri mesiace minimalne ze sa to bude tahat....drzim palec
@peterajova Boli sme v Gin five a teraz v Brne .Gin fiv nesiaha ani po päty !!! čo sa týka prístupu celé zle . Sestričky a doktorka odmerané .Ste pre nich len číslo. S Brnom sme nadmieru spokojní.
Ahojte dievčatá, tiež sa radím medzi Vás, pretože po x neúspesných pokusoch na Slovensku, teraz chodievam do Reprofitu v Brne. Zatial ale tiez neuspesne ☹ Neviem sice, ci to patri do tejto temy, ale po poslednom pokuse mi ostal Crinone gel 20 ks a rada by som ich niekomu posunula za par Eur ak by ste potrebovali. Ma totiz expiracku v 11/17 a ja ho nestihnem pouzit, kedze sa musim najprv psychicky zotavit :-/ tak ak by ste niektora potrebovala kludne mi piste 🙂 Vsetkym prajem vela stastia v ceste za vytuzenym cielom 🙂
Ahojte 🙂 dievčatá čo ste boli na hematologii myslíte že tam mozem ist aj ked dostanem asi ms??? nakolko u mna sa ms bez liekov zazracne zjavila 😀
@sussah ahoj, ako prebieha tehulkovanie? vsetko ok? ;)
@mimika1973 dakujem za opytanie 😘 Zatial vsetko okej..okrem nevolnosti z potravinovych pachov 🙂 Neviem chodit do potravin, otvarat chladnicku a varit 🙂 Nieje den kedy by som nezvracala a maso mi nejako nechuti 🙂 Tento tyzden idem do poradne po dlhsom case, tak uvidime, ze co mi povie 🙂
@sussah No to je normalne, ja som pri druhom tehu tiez castejsie grckala, napinalo ma, ani som nepriberala prve mesiace, to az potom neskor.... a vzdy mala taku kyslu chut v ustach po kazdom jedle, potravine, ale potom to preslo...Prve tehu v pohode nic, ani grc! To je tymi hormonami asi ;)
Tak drzim palce na poradnu! Screening uz bol? Druha polka tehu je uz lepsia, si to viacej uzijes 🙂
@mimika1973 som v 16 tyzdni a to grckanie nejako neprechadza 😕...aj rano mi stacilo, ze nebol upratany dres s taniermi a flasu z kyslych uhoriek som zacitila a uz som behala 🙂 Aj vcera som vosla len do vchodu potravin, ze idem aspon po pecivo...tak som aj vybehla a s mamou na telefone, ktora bola v obchode som diktovala, ze co mi ma kupit 🙂
Bola som na 3D ultrazvuku v 13 tyzdni, dali mi kopec fotiek na usb.

@misela103 no tak mám ešte čas možno pôjdem do toho cez leto musím nejako naplánovať lebo nie vždy mám manžela doma akoby som chcela 🙂