icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

27meginka
28. sep 2017

@misela103 no tak mám ešte čas možno pôjdem do toho cez leto musím nejako naplánovať lebo nie vždy mám manžela doma akoby som chcela 🙂

peterajova
28. sep 2017

Ahojte dievcata, minuly rok v oktobri sme volali do Brna a dali nam termin u lekara, nemali sme ziadneho konkretneho, proste ,, pridte o dva tyzdne,, a starali sa o nas tak, ako sme nikdy predtym na Slovensku konktretne v Gynfive nestarali a dokonca aj po transfere sme s nimi rieslili nejednu otazku. Boli skratka skveli.
Dnes sme si priniesli domov nase vytuzene dietatko. Ma to zmysel...len vela sil, viery a nadeje, ze to vyjde. Vsetkym Vam velmi drzim palce a prajem aby sa vam vsetkym splnil ten zazrak.

babusik85
28. sep 2017

@peterajova gratulujem 🙂

mimiqa
28. sep 2017

😘

lenka2905
28. sep 2017

@misela103 no co, volala si? Aky bol termin?😖

misela103
29. sep 2017

@mimiqa Ja som pisala na mail co maju na stranke info@reprofit.cz

misela103
29. sep 2017

@lola911 boooze to je parada super tesim sa stebou 🙂

misela103
29. sep 2017

@lenka2905 ☹ ja som trdlo som si spomenula nato az vecer to je zle ze k nim sa da volat na termin az po 14.30 a to ja som na ceste domov kym dojdem domov zabudnem :-P ale dnes uz nezabudnem vsade mam papieriky ze dnes volat NR 😀 😇

misela103
29. sep 2017

Inak ja som si napisala mail do svojej zdrav.poist. Dôvera nakolko mi to nedalo dnes mi odpisali a poslali link na žiadost ktoru treba vyplnit a zaslat.

misela103
29. sep 2017

toto je to tlacivo http://www.dovera.sk/download.pl?hash=6Fv4qclpk...) vyplnali ste ho niektorá?

lola911
29. sep 2017

@misela103 hej fakt super ešte stále tomu nemôžem uveriť 😉 Keď chceš odpoved z reprofitu čo najskôr, najlepšie je keď napíšeš nejakej koordinátorke, jednoducho si vyber z ich stránky ktorá ti je najsympatickejsia a pošli email alebo priamo dokimu tiež vyber so ktorého chceš mat 🙂

mimiqa
29. sep 2017

@misela103 ja som tam napisala email dajakej koordinatorke a odpisala hned ze da termin...a volali mi oni a dali do dvoch tyzdnov..inak by bol dokonca skor len mal dovolenku lekar..odvtedy je mesiac a pol a uz mam papierovacku hotovo..uz len termin na vysetrenie a sup ide sa na to....asi mam stastie....typivala som yo na tri mesiace minimalne ze sa to bude tahat....drzim palec

mimiqa
29. sep 2017

@misela103 a este ked mi posielali ziadost..mi je vyplnili oni tam..dokonca napisala email co mam robit..komu co poslat....aj adresy vsetko..naozaj sa starali v tomto o teba a navigovali..ked som nevedela co kde poslat ci napisat..pekne sa mi ozvali a vysvetlili

ana1012
29. sep 2017

@misela103 to je žiadosť, prosím ta, o tu refundáciu? To sa ma až po to. Zákroku poslať?

misela103
29. sep 2017

@lola911
@mimiqa Ďakujem dievčatá už odpísali, ale nakoniec sme sa nejak rozhodli pre to druhé centrum 🙂

misela103
29. sep 2017

@ana1012 Nuž ja som sa ich pýtala že ako je to teda s tym preplacanim nakolko som chcela mat istotu a oni mi poslali toto... ale z CAR mi poslali mail ze to oni nám daju vsety papiere co treba 🙂

ana1012
29. sep 2017

@misela103 aha, 🆗, ďakujem 😊

janca456
2. okt 2017

@peterajova Boli sme v Gin five a teraz v Brne .Gin fiv nesiaha ani po päty !!! čo sa týka prístupu celé zle . Sestričky a doktorka odmerané .Ste pre nich len číslo. S Brnom sme nadmieru spokojní.

zacc1
2. okt 2017

Ahojte dievčatá, tiež sa radím medzi Vás, pretože po x neúspesných pokusoch na Slovensku, teraz chodievam do Reprofitu v Brne. Zatial ale tiez neuspesne ☹ Neviem sice, ci to patri do tejto temy, ale po poslednom pokuse mi ostal Crinone gel 20 ks a rada by som ich niekomu posunula za par Eur ak by ste potrebovali. Ma totiz expiracku v 11/17 a ja ho nestihnem pouzit, kedze sa musim najprv psychicky zotavit :-/ tak ak by ste niektora potrebovala kludne mi piste 🙂 Vsetkym prajem vela stastia v ceste za vytuzenym cielom 🙂

misela103
2. okt 2017

Ahojte 🙂 dievčatá čo ste boli na hematologii myslíte že tam mozem ist aj ked dostanem asi ms??? nakolko u mna sa ms bez liekov zazracne zjavila 😀

sussah
2. okt 2017

@misela103 jasne neidu ta vysetrovat zo spodu 🙂 Ja som mala odber krvi a neskor konzultaciu.

mimika1973
2. okt 2017

@sussah ahoj, ako prebieha tehulkovanie? vsetko ok? ;)

sussah
2. okt 2017

@mimika1973 dakujem za opytanie 😘 Zatial vsetko okej..okrem nevolnosti z potravinovych pachov 🙂 Neviem chodit do potravin, otvarat chladnicku a varit 🙂 Nieje den kedy by som nezvracala a maso mi nejako nechuti 🙂 Tento tyzden idem do poradne po dlhsom case, tak uvidime, ze co mi povie 🙂

mimika1973
2. okt 2017

@sussah No to je normalne, ja som pri druhom tehu tiez castejsie grckala, napinalo ma, ani som nepriberala prve mesiace, to az potom neskor.... a vzdy mala taku kyslu chut v ustach po kazdom jedle, potravine, ale potom to preslo...Prve tehu v pohode nic, ani grc! To je tymi hormonami asi ;)
Tak drzim palce na poradnu! Screening uz bol? Druha polka tehu je uz lepsia, si to viacej uzijes 🙂

babusik85
2. okt 2017

@sussah a moja uz vies co cakate? chlapceka, ci dievcatko? 🙂

sussah
2. okt 2017

@mimika1973 som v 16 tyzdni a to grckanie nejako neprechadza 😕...aj rano mi stacilo, ze nebol upratany dres s taniermi a flasu z kyslych uhoriek som zacitila a uz som behala 🙂 Aj vcera som vosla len do vchodu potravin, ze idem aspon po pecivo...tak som aj vybehla a s mamou na telefone, ktora bola v obchode som diktovala, ze co mi ma kupit 🙂
Bola som na 3D ultrazvuku v 13 tyzdni, dali mi kopec fotiek na usb.

sussah
2. okt 2017

@babusik85 Ja este neviem co cakame 🙂 Len v 13 tyzdni na 3D ultrazvuku mi povedala, ze zatial tam pipika nevidi 😀 Ale ze je este skoro sa k tomu vyjadrovat...tak mozno sa nieco dozviem tento tyzden u mojej gyn. Ale vy uz urcite viete co? 😍

misela103
2. okt 2017

@sussah Ešte aj konzultacia bude? no tak ja len ci to nejak neovplyvni výsledok vies...

babusik85
2. okt 2017

@sussah ano, u nas vyzera stale, ze chlapcek 🙂

@misela103 opytaj sa ich radsej, zavolaj tam

sussah
2. okt 2017

@misela103 no ja som mala v KE najprv krv a par dni na to ma objednali k doktorke...neviem o tom zeby MS ovplyvnila hematologicke vysledky..