Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahoojjttee bambulky..akurat mi volal revizny lekar z Unionu...odpadla som zneho mily..ze mi schvaluje ziadost do Brna..este mi preposle dajaky papier co mi podpise moja lekarka aby si to ktomu prilozil..a to na email nech to ma ze hned.. este sa ma opytal s tym ma prekvapil ze naco som bola u Petrenka aj tak je na mne schvalenie.... babyyy tak drziimmm palceeee😘
Baby robili vám endometrialny scratching?
@janca456dievcata toto je cista pravda.chodila som tam pol roka stale na krv a vsetko mozne.bola som aj na ivf podarilo ale v 6 tyzdni potrat.bola som v brne pani doktorka Kneslova neskutocna zena.pristup na 100 percent vsetko povie co treba na rovinu povedala ze ivf zial nema momentalne sancu preto ze mi nefunguje spravne stitna zlaza.to stacilo spravit hormonalny profil co bezne robi aj gynekolog.chce mi niekto povedat ze gin five to nevedel nikto ze je to na prt?taku zakladnu vec ako stitna zlaza ved som tam chodila na krv non stop.to musime chodit az k susedom na radu?HAMBA sklamana z celeho centra pripada mi to centrum ako centrum pokusov a nie pomoci.
Dievcata moje uz som na nervy. Nahovaraju ma darovane. Mare s tym niektora skusenosti a podarilo sa? Vsetko mam ok a na to ze nakolko mam 41 mam malo zarodocnych vajicko aj ked Amh je 4,44. Ako je to v reprofite? Chodim Pospisilovej. Naco si potom picham Igampliu od imunol. ? Uz sa v tom nevyznam.
@rada2002 ahoj Radka, joj čo ti to povedala, že máš málo zárodočných vajíčok???To som ešte nepočula....No to máš perfektné AMH ja mám 1,38 teraz, chcela som skúsiť nativ, ale keď sme prišli na 10 deň už bolo vajko puknuté, tak ma nahovorili na 3 IVF, ale našli nám urea plazmu tak sme teraz jedli ATB, tak keď si zosúladíme prácu tak idem nato, ale asi až v novom roku...ufff...Len sa ešte popýtaj, poinformuj čo to znamená viac, čo to spôsobuje, by to aj mňa zaujímalo, či to nemám aj ja náhodou 🙂.Ach jaj....hlavu hore...a neskúsila si zasa ten nativ...
@lola911 super, dali ste si kolko vlozit? jedno ci dve? HB? a 4 nanukov, super bude na surodencov aj he he 🙂 ;) Drzim palce moc, a pekne tehulkovanie! 🙂
@maculicek1977 zarodocne klesaju vekom. Nakolko mam 41. Tak mi to povedali aj ked amh mam vysoke vacsinou vajicok je uz prazdnych a sanca je 10% kdezto pri darovanych je az70 % ze vraj. Ale este si picham Igampliu z imuno. Tak neviem naco. Asi este skusim nativ aj ked je tam vraj male % uspechu. Chcem pocut este nazor Petrenka. Idem tam 1x. Uvidim.
@mimika1973
@santeema
@saldiv
Ďakujem dievčatá 😘 vkladali sme 2.10 jedno HB kvôli tomu aby sme sa vyhli komplikáciám.. v ten deň boli 4 mraziacikovia ďalšie boli ešte vo vývoji a teraz mame dalších 9 zmrazenych takze dorhomady ich je 13 😍 mrazili sme iba HB a XB .. teraz čakáme do konca týždňa na faktúru z embryológie za tých dalších 9 čo sa mrazili na 6 deň 😉
@rada2002
@maculicek1977
Do darovaných som išla pre to lebo som nemala vlastné vajíčka, mala som foliky ale prázdne, další dôvod je ten že mám 42 rokov takze sa mi kráti čas, myslím si že v mojom prípade nie je nad čím premýšľať, další dôvod je že vajíčka sú síce od darkine ale v maternici sa nachádza microRNA ktorá zmení DNA embryku .. jednoducho tam nastane modifikácia embrya bez toho by to telo neprijalo a vypudilo ako cudzí objekt.. takze naše baby bude mat 50% od môjho drahého, 25% odo mna a 25% od darkine 😉 No a posledný dôvod je že je to už 6 pokus a chceme aby to konečne vyšlo 😍 Ceny a správu si potrite, nie sú tam ešte zarátané lieky tie sú zhruba 500 € a posledných 9 mrazacikov 😉
@rada2002
Garantujú 2 embrya... tie budú HB alebo XB kvality ak by sa im nepodarilo získať 2 kvalitne embrya čo je málo pravdepodobné tak další pokus bude zdarma, darkine sú väčšinou mladé študentky, naša má 20 rokov 😉 Vyberieš si farbu vlasov, oči, výšku, váhu, vzdelanie, etnická rasa je európska 😉
@rada2002
@maculicek1977
Celý protokol aj cely priebeh je v mojom profile pod názvom 6 pokus 😉
@lola911 Ty kokso, to je ale riadna uroda! Je to zriedkave tolko ich mat naraz z jedneho IVF, wow! Pekne oplodnenie, vyvoj stadium a este aj na mrazenie taky velky pocet, bravo! ;) Nasli Vam super darkynu teda, tak drzim moc palceky na kopec deticiek! 🙂 😍
@maculicek1977 co hovoris na lolu a darcovsky program? Drzim jej palce. Moc nad tym rozmyslam.
Je tu vlastne niektora co otehotnela s darovanymi alebo ktorej sa to nepodarilo? Moc sa rozhodujem ale vela to stoji pre samoplatcu a bojim sa ze sa ani to nepodari. Ake mate s tym skusenosti? Dakujem
@rada2002 nech sa páči: 3 darkyne znamená že 3x platíš. Pri 3 mi dali zľavu (zdieľané riziko) platila som 1/2. Druhu polovicu až po potvrdení tehotenstva. Garantujú Minimalne 2 embrya vyššej kvality. My sme mali vždy 2-3 embrya. Nie ako @lola911 ;) oni oplodnia všetky zrelé vajicka, vyvíjajú sa a záleží od šťastia koľko ich je vhodných na vklad a ďalej mrazenie.

@babusik85 tak ono vraj ked raz videli, ze to bude chlapcek tak bude 🙂 Ale ked nevideli este pipika, tak vraj to sa moze aj neskor objavit 😀