icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lola911
5. okt 2017

Takze nakoniec máme 9 mrazacikov a jedno vložené 🙂 mala by to byt už záverečná správa 🙂

lola911
5. okt 2017

@rada2002 pozri moju záverečnú správu, jeden pokus je jedna darkina, odoberú vajíčka, je úplne jedno koľko ich má oplodnia všetky, to je v cene, všetky sledujú ako sa vyvíjajú, ty si zavoláš že čo sa deje koľko sa oplodnilo na druhý deň medzi 1-2pm potom im zavoláš na 3 deň aby si vedela čo sa deje a potom prídeš na 5 deň na vklad, to najlepšie ti vložia a na ostatné sa ta spýtajú či chceš mraziť. Jasné že my sme chceli mraziť všetky. Mrazenie sa platí zvlášť to v cene nie je,, prvé 2 za 5000 českých a potom každé ďalšie 1000 českých korún takže mrazenie sú smiešne ceny,,, 1000 korún je 38 euro... oni garantujú 2 embria ale ak ich je viac tak sú tvoje 🙂 my máme s jedného pokusu 10 kvalitných embryí 😉

mimika1973
6. okt 2017

@lola911 ak by nahodou nevyslo tentokrat, urcite neboj a nestracaj nadej, tak v rezerve mas urcite jedneho ci dvoch ci troch bojovnikov, podla tejto krasnej neskutocnej urody, mas veeelke sance byt maminou, takze urcite NO STRESS, je tu velky potencial z tohto IVF 🙂 Verime!!! 🙂 🙂
Ta darkyna mala klasicke IVF, nie soft, ze? A aj spermose museli byt v super forme, kedze tolko vajok a krasnych embryii, to je naozaj velmi zriedkave si myslim, krasa, naozaj, hi hi 👍😍

lola911
6. okt 2017

@mimika1973 neviem aky protocol mala darkina ale viem že mala niečo pred stimuláciu lebo mi otevrel povedal že nám obidvom musia prispôsobiť ms,, ja som mala antikoncepciu a potom decaceptyl depot tak predpokladám že mala to isté 🤰 kvalitných embryok je dosť tak si myslím že je nemožné aby jedno z nich nevyšlo 👶 Inak v tom spermiograme sa moc nevyznám ale môj hubby bral dva mesiace pred odberom folandrol tak myslím že aj to pomohlo 😉

mimika1973
6. okt 2017

@lola911 Presne tak 🙂 a nikdy nie je neskoro, aby ste este nemali aj druhe ci tretie babenko z takehoto krasneho IVF ;) Vzdy hovorim, pokial to zdravie zeny dovoli, do tej 45-tky je tehu uplne pohoda ;) Ja mam dvoch chalanov v rozmedzi 40-43 rokov. Normalne by som si este trufla aj na dake to dievcatko, hi hi... ale sa mi uz do noveho IVF nechce ist, za to mame este zmrazene pajety manzela tam, takze by mi stacila uz len stimulka a vidiet, ci este vyprodukujem dake vhodne vajka a pod. ...ale aj ta dialka je tu, zijem vo FR 🙂 takze len v lete sa nam to da dako skombinovat vsetko a este aj pri dvoch detickach... ;)
Ked tak kukam tvoje papiere tak na 6.den mate krasne zmrazene FHB, wow! To je super uspech veru na babenka....👶👶

sticker
mimika1973
6. okt 2017

@lola911
otazocka, vyuzijete vsetky mrazaciky? 😉🙂

rada2002
6. okt 2017

@lola911 v Brne garantuju 2 embrya a v BA 4 blastocysty. Tak uz som z toho debil. Ako to vidis Ty?

lola911
6. okt 2017

@mimika1973 neviem či využijeme všetky,, to záleží na tom ako sa bude dariť, chceli by sme mat 2 deti 👶👶 ak by sa podarili všetky tak by sme mali 10 😀 a to je trosku veľa,,, tiež nežijem na sk tak je to viac komplikované 🙂

lola911
6. okt 2017

@rada2002 blastocysta je embryo,,, Bratislava to môže mat trocha inak ako Brno, my sme 1B tiež zmrazili lebo nikdy nevieš,,, môže to byť to pravé 😉 My sme išli do Brna do rp hlavne kvôli embyologii,,, bola som aj v Ba najprv v iscare kde som prišla o vajcovody ich vinnou,,, sľúbili mi ivf zdarma ale ja som nemala odvahu sa tam vrátiť,,, pár krát som bola v gynfiv si robiť rôzne testy ale ten ich prístup bol vážne hrozný,,, rozhodovali sme sa potom medzi Prahou a Brnom 😉👍

rada2002
7. okt 2017

@lola911 ako by si rozumela tomuto cenniku s darovanymi?

bebe133
7. okt 2017

@lola911 super rozhodnutie ste spravili a drzim palce v stastny koniec. Tiez by som isla do darcovstva po 6tich neuspesnych pokusoch. Urcite sa vam to podari, drzim palce 😉

lola911
7. okt 2017

@rada2002 Pri darovaných ocytov garantujú 4 blastocysty, to znamená že budeš mat minimálne 4 embrya kvality B alebo vyššej kvality XB, HB alebo FHB,,, ale prirátaj si k tomu ešte mrazenie lebo to nepíšu že je v cene,,, to nie je v cene ani v Brne

lola911
7. okt 2017

@bebe133 ďakujem mali sme 5 neúspešných, tento je 6ty 😉 už teraz vieme že úspešný bude lebo ich je 9 zmrazenych len ešte nevieme na kolky vklad len pevne veríme že na ten prvý, včera som sa cítila na ms a nič tak ešte dva dni počkáme a skúsime testík ll 👶

rada2002
7. okt 2017

@lola911 tak to sa skor oplati mat 4 ako 2 za tu istu sumu nie? A dokonca je to lacnejsie v Ba ako v Brne. Ak som si prepocitala Brno na kurz vychadza to na 4050 eura bez mrazenia a tu 3700 a je to blizsie.

rada2002
7. okt 2017

@lola911 inac moc drzim palce aby ti to vyslo. Daj vediet.

lola911
8. okt 2017

@rada2002 ano, ak porovnávaš ceny Brno je drahšie ale majú lepšiu úspešnosť, lepšiu embryológiu, lepšií prístup, neberú to tam ako na bežiacom páse, všetko ti dopodrobna vysvetlia, nás tam zaujalo to že sa venujú ženám z nízkym amh, ja som si porovnávala moje amh tak že som bola v rôznych klinikách v blave v ten istý čas a každý test bol iný a ten prístup bol fakt otrasný, sestričky v gynfiv sa má pýtali že načo tam stále chodím keď nie som ich pacientka a že aj tak amh mám nulové 😨 tak som im povedala že len tak zo zaujímavosti že mám zbytočných 15 euro, pozerali na mna ako na sprostú,,, veď ich to nemusí zaujímať,,, najlepšie sa je rozhodnúť tak že pôjdeš na kliniku a uvidis ako sa tam budeš cítiť, u mna aj relax a pohoda hra veľkú rolu 😉

rada2002
8. okt 2017

@lola911 v tomto Reprogenesise bol Dr. Drabik prijemny dokonca nas ani nenutil ist tam iba povedal aby sme sa rozhodli. Tak teraz neviem. Uspesnost vykazuju vsetci rovnako a nevien kto by mal s nimi skusenosti.

mimiqa
8. okt 2017

@lola911 ahojj..to mas pravdu..tu v ba hruza..polovicka bola na spermiograme no hruza do tel.neprijemny..prides na termin pol hod cakas este aj meno ti posrali....otras...ja riesim Brno...volaju ti..oni mne ne ja im..co mam robit...vsetko vysvetlia....uplne pristup iny..staraju sa o teba...stale mi email posielaju na postup..dokonca lekar osobne kedy mam co brat...volala som na ich linku ked som daco nevedela ...este ta podporia...mila lekarka do tel.....ako klobuk dolu

rada2002
8. okt 2017

@mimiqa ako vo ferti a gynfive mas pravdu- hruza, ale v repromedica fajn ako v Brne aj dr.bol mily. Nemas s nimi skusenosti? V Brne som bola 5 x a nic. Preto chcem skusit nieco ine.

mimiqa
8. okt 2017

@rada2002 nie nemam skusenost...a co to ze 5x???

rada2002
8. okt 2017

@mimiqa 5x nezdarene ivf

mimiqa
8. okt 2017

@rada2002 uff..a kde je problem??

lola911
9. okt 2017

@rada2002 pozri túto tému
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/nove-centrum-repromedica/
Je jasné že tam nepôjdeš ak ta bude niekto nútiť,,, musíš v prvom rade veriť doktorovi ktorého si vyberieš inak to nemá cenu,,, vyskúšaj jedno ivf a uvidíš ako budeš spokojná,,, ďalšia vec je tá že si musíš zvážiť či chceš skúšať získať jedno kvalitné vajíčko zo svojich alebo vyskúšať darcovské vajíčka,,, po 40 majú ženy viac a viac prázdnych folikov a keď sa aj získa vajíčko tak len veľmi malo z nich je kvalitné.
Ak pozrieš obchodný register tak zistíš že táto klinika funguje od roku 1013 takže oni ešte sami nevedia akú majú úspešnosť a dokonca som na ich stránke nenašla kedy boli založený, reprpfit funguje 11 rokov bol založený v 2006,,, ja porovnávam aj takéto veci 😉
https://www.finstat.sk/47015187/obchodny_register

mkatkam
9. okt 2017

Baby zostalo mi trocha puregon ,najlepšie PK. Opu v sobotu.mam to stále v chladničke. Viac info v správe

rada2002
10. okt 2017

@mimiqa ved to nikto nevie. Hovoria ze je to vekom.

rada2002
10. okt 2017

@lola911 ved vidis funguju 11 rokov a nevedia mi pomoct. Boli sme v Repromedice a lekar aj personal velmi prijemny a zaujalo ma ze jediny garantuju 4 vajicka kdezto ostatny iba 2 za tu istu sumu. Doktor mi este povedal ze vie zohnat lieky na stimulku o 1\2 menej ako v lekarni lebo podla veku vie ze som samoplatca. Ma s dodavatelom taku zmluvu. Ale do nicoho ma nenutil. Tak neviem. Uz sme Brnu dali vela penazi preto by sme boli radi aby to uz konecne vyslo.

babusik85
10. okt 2017

@rada2002 ak su prazdne vajicka, alebo su nekvalitne zial s tym nevedia nic spravit.
len tie darovane...

rada2002
10. okt 2017

@babusik85 ved by som chcela ist do tej Repromedici v Ba ale este stale vaham. Tam garantuju 4 vajicka darovane za 3700 a v Brne iba 2 za 4050. Je to rozdiel a v Brne mi doteraz nepomohli.

mimiqa
10. okt 2017

@rada2002 ouuuu to ma mrzi..ja idem do reprofitu v Brne....ak je vsetko on tak necham...stitnu mas ok???

rada2002
10. okt 2017

@mimiqa uz mam aj endokrinologiu, imunplogiu,hematologiu no proste vsetko. Ja som aj bola 2 x tehotna spontanne medzi ivf v r. 2014 a 2016 ale potratila som. A cez ivf nic. A to dokonca nemam prechodne vajcovody. To je co? A potom sa v tom vyznaj. V Brne stale chcu nativ a v Ba mi rovno povedali ze mam kvoli veku minimalne % vzhladom na moj vek a isli by radsej do darovanych kde mam 70 % uspesnost. Ja mam aj 9 vajicok svojich, ale len jedno sa vzdy ujme a vacsia polovica je prazdna. Tak co by si robila ty?