icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimiqa
2. nov 2017

Aaa bambulky preplatenie do poistovne ste ako postupovali?? Vsedky doklady naraz???

babusik85
2. nov 2017

@mimiqa hned po vklade Ti vypisu fakturu a zaplatis to tam na klinike.
mozes platit aj kartou.

lakukaa
3. nov 2017

@babusik85 ahoj pozeram ze sa podarilo a cakas babetko.gratulujem a budem drzat palce.paci sa mi ze stale chodis sem na stranku a odpovedas(pomahas nam co nemame v tom jasno) klobuk dolu pekne od teba😉 dakujem

babusik85
3. nov 2017

@lakukaa zlata si, dakujem! 🙂
ved to je najmenej, drzim Vam palce 🙂

lakukaa
3. nov 2017

@babusik85 dakujem snazim sa aj vam drzim palce😉

lia1234
Autor odpoveď zmazal
lola911
4. nov 2017

@lia1234 to je Velmi dobra uroda 🤰 Len tak dalej 😘 drzim palce 👶 🤰 posielam tehu virus 👶

lola911
4. nov 2017

@lia1234 uspaia sa neboj to ta uspia iba na 10-15 min 👍 😉 ja som bola aj z uspanim aj bez 😉 z uspanim je to lepsie 😉🤰

mimiqa
4. nov 2017

@lia1234 je to dobreee..ja som mala 26 folikulov a z toho 20 zrelych vajicok..uspavanie je uplne super..lahnes pichnu ti injekciu dba krat sa nadychnes vydychnes a uz len pocujes svoje meno a lezis...bolesti trosku ako pri menstruacii inak ok...volala som na druhy den koli vyvinu a vsetky vajicka sa mi uchytili...prekvapena lekarka aj ta v labaku...ja som proste ok zdrava len vajcovody nemsm preto ivf....drzim palec aa mojaa niiicc to nieje.....😘

mimiqa
4. nov 2017

@lola911 chcem sa opytat..mala som az 20 vajicok a vsetky sa uchytili a vyvijaju...da sa darovat??

lola911
4. nov 2017

@mimiqa ano da sa, ale neviem kolko dostanes za jedno ale ak si chces kupit tak zaplatis 25000 kc za hotove embryo, my sme mali 22 vajicok a 17 embryi a s toho nam zostalo 9 kvalitnych,,, takze jedno HB sme vlozili a este mame 8 zamrazenych,,, tiez nebudeme potrebovat vsetky a este nevieme co urobime 😉

mimiqa
4. nov 2017

@lola911 noo ja tiez neviem..jedno embryjko keby daco davam zamrazit...no ostatne mi je luto podrzat..ja uz chcem len jedno bejby...a je vela zien co ma problem prave iny...ja som zdrava...mam vsetko v poriadku len koli cystam mi vybrali vajcovody....

lola911
4. nov 2017

@mimiqa my sme dali zmrazit vsetky lebo nikdy nevies, nemusi sa to podarit na prvy krat,,, a neviem ci by si chcela prechadzat zase protokolom,,, za mrazenie jedneho embrya sme platili 1000 kc to je zhruba 40 euro,,, takze to nie je take drahe,,, ved uvidis kolko bude vhodnych na mrazenie a ja by som nedarovala az do vtedy pokial sa ti narodi baby,,, lebo ak ich darujes tak oni ich predaju a nebudes mat ziadnu zalohu,,, ja tiez s tych 8 zamrazenych si dam vlozit pravdepodobne dalsie dve FHB,,, ostatne neviem,, pravdepodobne tiez darujeme ale az sa rozhodneme ze uz nebudeme rodit 🤰 mrazit ich mozes po dobu 5 rokov takze mas dost casu na to aby si si to dobre premyslela 😉

mimiqa
4. nov 2017

@lola911 jeejj az taka doba?? Dakujem za radu..tak az ked sa narodi bambuliatko dajake..podarujem vsetko....mam vklad v utorokk...ach uz je to tu😀

lakukaa
4. nov 2017

@lia1234 mnozstvo na jednotku zalezi kolko bude dobre na pouzitie.drzim palce

lia1234
Autor odpoveď zmazal
lola911
4. nov 2017

@lia1234 my sme mrazili vsetky,, teda 8 embryi a po jednom embryku,,, pretoze ked budes rozmrazovat a mas ich po dvoch tak musis rozmrazit obidve 😉

mimiqa
5. nov 2017

@lia1234 ahojjj..ja tiez idem dat po jednomm zamrazit...zvladnes vsetko.. vobec sa nemas coho bat...

mimika1973
5. nov 2017

@lola911 hello, ako tehulka? ;) 🤰
No veru surodenci su v rezerve, a 9 mesiacov strasne rychlo ujde, hi hi...ozki, uz si mala 40-tku? Neboj, postihas to este v poho 👍😉

lola911
5. nov 2017

@mimika1973 joj ved to ze to rychlo uteka 😉 zatial citim len ako keby som tam mala nejaky maly balonik nafuknuty a to len ked sa ohnem,,, inak ziadne brusko este nerastie 🤰 zatial mam este 42 ale ked budem rodit tak uz budem mat 43,,, tak premyslam druhy krat vlozit dve aby sme troska predbehli cas 😉 a stihli mat aspon 3 deticky 😉👶

santeema
5. nov 2017

@lola911 aspon nie som sama taka "salena"🙂...co chce tretie babo v podobnom veku ako ty, ja som tiez zacala s krpcami pred 40 tko, prveho som porodila ako 39 rocna, druheho 41 rocna a bola to uplna pohoda. teraz uz takmer rok skusame dalsie a velmi by som sa tesila, keby to vyslo🙂. a to iste zelam aj tebe🙂. jedine co mi trosku vadilo, ked som ich mala po sebe za necele dva roky, ze som sa nevyspala a bola som z toho unavena, potom som zacala spavat aj na obed s krpcami ak sa dalo a znovu to bolo vcelku ok. ja neviem ci som divna, ale ja som svoj vek nikdy neriesila, ze mam neskor deti. chcela som ich ovela skor, sme spolu s priatelom 22 rokov, ale nedarilo sa nam to a ked prisli bola som najstastnejsia na svete a posledne, co som riesila bolo kolko mam rokov🙂

misela103
6. nov 2017

Ahojte asi dost hlupa otazka ale zistila som ze nemam platny preukaz poistenca 15.11 mame prvu konzultaciu a na termin dlho cakame a nexcem ho zrusit... na nete som zistila ze vedia vydat nahradny certifikat poistenca.... len ci mi to v CR zoberu kym mi nevydaju novu karticku mate s tym niekto skusenost???

mimiqa
6. nov 2017

@misela103 ja som davala len obciansky a max sa opytali aku mam poistovnu aby som tam poposlala ziadosti to je vse....

santine
6. nov 2017

@santeema ahoj, to sa dobre cita, ja mam 41 a praveze vek riesim velmi, pripadam si uz za horizontom niekedy. V RF sme boli teraz prvy krat. Ja uz mam dcerku z predch manzelstva a s priatelom by sme chceli este dietatko. Zatial nas poslali na spg a horm profil. Potom sa uvidi, pred rokom som mala dobre AMH, tak ak budeme mat dobre vysledky, Dr. navrhol skusit IUI. Ty si otehu s oboma detickami v RF?

santine
6. nov 2017

@lola911 drzim velmi palce 🙂

mimiqa
6. nov 2017

@lola911 aaaa prosim co sa tyka terminu ti to vyratali ako?? Vies mi poradit

lola911
6. nov 2017

@santeema ja to tiez neriesim 😉 ja som robila vsetko mozne aby som otehotnela a konecne po 23 rokoch sa nam to podarilo 🤰 len dufam ze to dotiahneme do konca 👶 beriem to tak ze som este na zaciatku ale mame 8 mrazacikov 😉 tak aspon 3 sa z nich podarit musia aj keby co bolo 😍 moja mama nas mala 6 👶 4 dievcata a 2 chalanov 🙂 tak ja musim zvladnut aspon polovicu s toho co moja mama 😀 okrem toho sa necitim byt stara a nevadilo by mi rodit aj v 50tke 😉

lola911
6. nov 2017

@misela103 vobec to neries, jednoducho si vybav novy, povedz im ze poistena si, pokial ides cez poistovnu tak im to len nahlasis a povies im ze preukaz prinesies nabuduce 😉 my sme cez poistovnu nesli tak sa nas ani na poistovnu nepytali 🙂 urcite kvoli tomu nerus konzultaciu 😉

lola911
6. nov 2017

@santine musis riesit babenko a nie vek 😉 ak mas dobre amh tak to mas super 👍

lola911
6. nov 2017

@mimiqa jednoducho si dopln svoje udaje do tejto kalkulacky a to ti ukaze termin 😉 mozes pouzit 1DC, datum odberu vajicok alebo den ET 3 alebo 5 dni, skusala som vsetky a vychadza mi to tak isto ako mi to vypocitala aj doktorka

https://www.princetonivf.com/due-date-calculator/