icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimiqa
6. nov 2017

@lola911 daajjaakkoo mii to nejdeeee....skusim neskor...a dakujjeeemm 😘

lia1234
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
6. nov 2017

@lia1234 ahoj ja prvy den dost druhy menej na treti tak obcas....takze tri dni....ty si ako dlho po???

luciatt
6. nov 2017

Baby používali ste niektorá na vkladanie utrogestanu nejaký aplikator?vraj sa to dá kúpiť v lekarni.neviete poradiť?

luciatt
6. nov 2017

@lia1234 Bolesti aj 3-4 dni.Bude bolesť každý deň ustupovať, menej a menej.

lola911
6. nov 2017

@lia1234 myslim ze to je individualne 5 krat som bola na odbere,,, 4 krat som nemala ziadny problem, ziadne bolesti, jednoducho som necitila nic,,, a ten 5ty krat, pri odbere bolo vsetko v pohode ale hned ako som sa obliekla a vysla von,, sadla som si na tie tvrde stolicky co tam maju,,, striasla ma zimnica a nafuklo mi brucho,,, mala som ho tvrde a nemohla som sa ani pohnut,,, kazdy pohyb bol pre mna bolestivy,,, setricky to na mne videli,,, poslali ma na zachod skontrolovat ci nekrvacam,,, nekrvacala som,,, dali mi dva ibuprofeny,,, sedela som tam tak dobru hodinu nez som vladala odist,,, mesiac po odbere som mala opuchnuty lavy vajecnik,,, a bolelo ma to mesiac,,, takze fakt to zalezi cykluse samotnom,,, vtedy som sa rozhodla ze idem do darovanych ze uz iny odber nebude,,, lepsie som urobit nemohla 😉

lola911
6. nov 2017

@luciatt ja ho mam doma,, kupila som ho z ebay,,, pouzivala som ho pred vkladom ale v brne v lekarni mi povedali ze to nie je velmi bezpecne a ze lepsie je si aplikovat po jednej kapsule bez aplikatora
https://www.ebay.co.uk/itm/Vaginal-Suppository-...

luciatt
6. nov 2017

@lola911 aha, tak radšej bez.dobre ďakujem ti.

mimiqa
6. nov 2017

@luciatt ja tiez bez po jednej si davam😉

santeema
6. nov 2017

@santine nie, ale snazila som sa aj tam o druhe babo🙂. prveho som mala v iscare martin a dalsieho prirodzene po 19 rokoch ale mesiac predtym som mala ivfko. drzim velmi palce🙂

santeema
6. nov 2017

@lola911 velmi dufam, ze bude vsetko ok pocas tehostenstva u teba. ja ta chapem, ja som vzdy mala taky strach v sebe, kazdu poradnu, kazde sono, nemala som v podstate ziadny problem, dala som si urobit prenascan na dedicne choroby z dna aj morfol.ultrazvuk u grochala, ale napriek tomu obe tehotenstva som prezivala ten debilny strach. ja som bola taka happy po porode ako nikto, vobec som neriesila bolesti po sekcii, iba to, ze ti krpci su vonku a zivi a zdravi. mna priserne stresovala ten posledny mesiac na poriadniach kazdy tyzden, ked tym monitorom na bruchu hladali ci bije srdiecko, nikdy to nevedel primar najst a posielal ma na porodnicu, aby mi to namerali, no krvi by sa vo mne nedorezal za ten cas, kym to konecne naskocilo na tom monitore...

misela103
7. nov 2017

@mimiqa
@lola911 Ďakujem dievčata, ale nakoniec včera som bola v poisťovni a v piatok by mal byť nový preukaz 🙂

mimiqa
7. nov 2017

@misela103 vidiissss 😉 sikulkaaa.....

mimiqa
7. nov 2017

@misela103
@lola911 za chvilku idem na vklad...som viac nervozna ako pri vybere ach....a zaroven sa tesim aa asi mi sisi ze uz je to tu😀

santine
7. nov 2017

@mimiqa vela stastia 🙂

santine
7. nov 2017

@santeema no super, prirodzene po ivf 🙂 asi zapracovala aj psychika. Ja som mala dcerku na 1x ale ku koncu tehu problemy s prietokmi. Ked som si nebola ista, ci sa hybe, muz pocuval srdiecko cez brucho 🙂 bolo to pocut. Teraz ma 12. Este keby sa nam jedno podarilo....

santine
7. nov 2017

@lola911 citim zmeny na tele... vzdy som si verila, cyklus ako hodinky, ziadne gyn problemy ale teraz uz ten vek zacinam citit obcas. No co uz.

mimiqa
7. nov 2017

@santine dakuujjeeemm 😇

januska2579
7. nov 2017

Práve mi schválila Dôvera liečbu v Brne 🙂 minuly týždeň v pondelok žiadosť prevzali a dnes mi prišla SMS aj mail a na epobocke sa dala rovno stiahnuť.

lia1234
Autor odpoveď zmazal
misela103
7. nov 2017

@mimiqa Myslím na teba všetko dopadne dobre 🙏 😇

lola911
7. nov 2017

@mimiqa posielam tehotenske vyrusy 🤰 🙏 hlavne odpocitavat a relaxovat 🤰 zelam aby sa embryko zavrtalo na 9 mesiacov 😍 👶

lola911
7. nov 2017

@lia1234 ak ta uz prestava boliet brusko tak to je uz v pohode 😉 5 zrelych je nadherne 😍 to bute mat aj na mrazenie 😉 🤰 🍀

mimiqa
7. nov 2017

@misela103
@lola911
@lia1234
Takze bambulky moje...Pan doktor ma pozval najprv na konzultaciu pekne som si hackala "samo nervozna jak keba dajaku skusku sla robit "kukol na moje papiere a jeho prva hlaska "tak toto je uroda 🙂"samo ma to potesilo..potom chudacikovi poviem ze som nervozna potom co som si v lete presla v nemocnici som si povedala ze uz nexem vidiet gynekologa ....sa schoval za papiere😅....tak sme sli na to...bolo to rychle....a kuk na monitor...Doktor vesely,tu mate svojho sampiona .....takze holky moje....vsetko je ok....a uz mam prezyvku pre krpca sampion😘....dakujem za podporuuu...😘

lia1234
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
8. nov 2017

@lia1234 dakuuujjeeemmm....ty kedy ides na vklad?????

mimiqa
8. nov 2017

@lola911 kedy si mala nejake prve prixnaky ci pocit ze daco sa uz deje...

lola911
8. nov 2017

@mimiqa 5ty den po ET som sa citila divno,,, taky kovovy pocit v ustach a ako keby na vracanie a na tehotenskom teste som mala ducha ktory na druhy den vybledol a potom 7mi den po ET mi vysiel pozitivny tehotensky test ktory nevybledol 🤰 ten kovovy pocit v ustach mam aj teraz ale je ovela silnejsi a pocit na vracanie ale zatial som nevracala a uz asi 2 tyzdne ma bolia a svrbia prsia 😉
ET som mala 2.10. 👶 pozri na testy na 7mi den som mala uz krasne II

mimiqa
8. nov 2017

@lola911 jeejjjj paradaaaa....😘 .....boo sa pytam aby som vedela co ma caka xixi..ked su vsetci zo mna prekvapkany od vyberu ax po vklad..teda skorej z toho sampiona mojho....verim tiez ze sa skoro uchyti....teraz pred chvilkou ma akoby naplo...aa nefim co mi vadilo aka vona.....myslim ze skoro aby to bolo koli tomu.....musim nakupit testy a tiez ist o par dni na to 😅

lola911
8. nov 2017

@mimiqa ja som zacala citit pachy asi tyzden po ET a pachy citim aj teraz 😉