Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
😘
Ahojte, babenky. Uz je to vyse roka, co som bola naposledy v Reprofite, ale spomienky mi zatial nevybledli. Kedze "koniec dobry, vsetko dobre...", Reprofit plne odporucam. Moja dcerka bude mat o tyzden rok, je uplne fit - a to aj napriek mojmu veku (dost nad 40r) a napriek viacerym komplikaciam. Mala som nutkanie pomenovat dcerku "Barbara", podla dr. Kurecovej, ktorej som za nu nevyslovne vdacna. Nakoniec sme sa vsak rozhodli dat nasmu pokladu meno Anetka - je praktickejsie, nema v sebe "r" 🙂 Skratka - zhrniem to: babenky, nelutujte cas (ani peniazky), pobehnite si do Reprofitu, oplati sa vam to. Vela stastia!
@lakukaa ako dlho si čakala na potvrdenie žiadosti od Petrenka?
😘
@laguna2017 zvykne davat tak do tyzdna vyjadrenie Petrenko
@laguna2017 ahoj 27 som poslala a prislo 9 naspet.tak 10 prac.dni teraz zdravotna tak pocitam dva tyzdne.taky mesiac mozes pocitat na papiere.

@mkatkam tak je to tam plne ale klop klop aj ked o 200 metrov vzdy sme zaparkovali...budete mat stastie 😉