icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimiqa
9. nov 2017

@mkatkam tak je to tam plne ale klop klop aj ked o 200 metrov vzdy sme zaparkovali...budete mat stastie 😉

kukola
9. nov 2017

@mkatkam
@mimiqa vďaka 😊 Aj som si myslela, že to mám striedať, ale pre istotu som sa spýtala. No, už teraz sa na to "teším"

mimiqa
9. nov 2017

😘

sussah
9. nov 2017

@mimiqa ahooj, dakujem za opytanie 🙂 Vcera som sa dozvedela za na 95% cakame dievcatko 😍 V pondelok idem na velky ultrazvuk a ty sa ako mas?

mimiqa
9. nov 2017

@sussah jeeeeejj bambulku...boztek jej posielam 😘...no ja oddychujem..som po vklade v utorok...ako to ubehlo....tak cakam na svojho sampiona ze sa uchyti..ma picha dole tak veriimm ze ano👶

sussah
9. nov 2017

@mimiqa jeej tak drzim palce 😉 Mne pri vklade dr. Vrana povedal, ze "tu mate vaseho sampiona " 😀 Tak to znelo akoby mi dal chlapca 🙂 Tak pekne oddychuj a papaj ananas a poharik cerveneho vinka na uhniezdenie 😉

mimiqa
9. nov 2017

@sussah mne to tiez povedal preto ho tak volam sampion 😉🤗....ananas viem.ale ze vinko???? To mi je novinkaaa...

sussah
9. nov 2017

@mimiqa ano pohar vinka 2-3 dni pred a 2-3 dni po vklade

mimiqa
9. nov 2017

@sussah taaakk dam si 😉

sussah
9. nov 2017

@mimiqa dokonca niektorým babám to aj nejaka lekárka v Reprofite odporúčala...si dať po vklade 😉

mimiqa
9. nov 2017

@sussah tak mam poharik vinka v sebe.fsak kyselinu mam co sa cudujem bo milujem vinko moj starky bol vinar 😉 zajtra znova....a ananas viem ten jem vela

sussah
9. nov 2017

@mimiqa ale červené áno? 😉

mimiqa
9. nov 2017

@sussah jojo cervene...to som obcas pila ked som bola prvy krat tehu..a v nedelu po obede poharik pifka bo si neviem grgnut ja vobec iba z neho xixi..... 😅

sussah
9. nov 2017

@mimiqa aj my sme tento rok robili červené vínko a strašne mám na neho chuť ale neodvazim sa teraz keď som tehu...pockam si na starší ročník 😊

mimiqa
9. nov 2017

@sussah ono zas poharik obcas teda deci sa este aj koli krvinkam odporuca😉

sussah
9. nov 2017

@mimiqa ja som si maximálne lizla, že či sa podarilo..inak radšej nič

mimiqa
9. nov 2017

@sussah este sa dopijeeeeeeeesss o jojooooooojj

tanja104
9. nov 2017

Ahojte, babenky. Uz je to vyse roka, co som bola naposledy v Reprofite, ale spomienky mi zatial nevybledli. Kedze "koniec dobry, vsetko dobre...", Reprofit plne odporucam. Moja dcerka bude mat o tyzden rok, je uplne fit - a to aj napriek mojmu veku (dost nad 40r) a napriek viacerym komplikaciam. Mala som nutkanie pomenovat dcerku "Barbara", podla dr. Kurecovej, ktorej som za nu nevyslovne vdacna. Nakoniec sme sa vsak rozhodli dat nasmu pokladu meno Anetka - je praktickejsie, nema v sebe "r" 🙂 Skratka - zhrniem to: babenky, nelutujte cas (ani peniazky), pobehnite si do Reprofitu, oplati sa vam to. Vela stastia!

laguna2017
9. nov 2017

@lakukaa ako dlho si čakala na potvrdenie žiadosti od Petrenka?

mimiqa
9. nov 2017

😘

mimiqa
9. nov 2017

@laguna2017 zvykne davat tak do tyzdna vyjadrenie Petrenko

mimiqa
9. nov 2017

@tanja104 verim..preto som tam bola....stoji to za vsetko 😍

lola911
9. nov 2017

@mimiqa moja, kedy planujes testovat? v sobotu alebo nedelu uz by si mohla mat druhu ciarku II 🤰 mna tiez hned po ET obcas pichlo v podbrusku 😉 🙏

lakukaa
10. nov 2017

@mkatkam ahoj na tej istej strane ako je reprofit trosku nizsie je platene parkovisko ak nebudes mat kam zaparkovat daj to tam.nie je to taka strasna suma.uz si nepamatam kolko bola hodina ale viem ze ked som to pozerala bolo to cenovo ok.

lakukaa
10. nov 2017

@laguna2017 ahoj 27 som poslala a prislo 9 naspet.tak 10 prac.dni teraz zdravotna tak pocitam dva tyzdne.taky mesiac mozes pocitat na papiere.

mimiqa
10. nov 2017

@lola911 nooo v nedelu..to je len 5 dni....ale to pichanie bolo uz na druhy den 😉 ale akurat citam ze embryjko sa vie uz do dvoch ni zavrrtat tak mozno aj zajtra 🤗🤗jeeeminenko ako to pisem ja nemam kupene testy????? Idem porad do lekarne 😚

mkatkam
10. nov 2017

@lakukaa dakujem super.dobre vediet že je tam aj platené.

argenti
10. nov 2017

@sussah @ mimiqua Prosím Vás kedy treba jesť ten ananás a ako dlho? Ja má zajtra ET. Ďakujem.

mimiqa
10. nov 2017

@argenti uz papaj...ananas je celkovo dobry jest stale a vela vlakniny 🤗...tak hurraaa drzim palec..vitaj😘

babusik85
10. nov 2017

@mimiqa neodporucam testovat skor ako 10-11 dni.
mozes mat ducha uz na 6den, ale ani nemusi byt, popritom si tehotna a bola by si len zbytocne sklamana.
ale samozrejme vela zien testuje uz od 5dna..