icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

argenti
10. nov 2017

@mimiqa Ešte len zajtra ma čaká ET, takže až teraz to bude napínavé a zaujímavé.
Inak včera som si preventívne kupila 2ks, aby som bola nachystaná na víkend. Dnes večer si to teda dám. Včera som si dala domácu kvasenú kapustu.

sticker
mimiqa
10. nov 2017

@babusik85 tak ja pockam..len ako pises ta zvedavost....ved ani testy nemam doma vobec...este som nebola kupit....uvidim...mozno fakt pockam par dni....ty si testovala kedy??

babusik85
10. nov 2017

@mimiqa ja som testovala na 10den, a nemala som este silnu ciarku, ale bolo vidno 🙂
tak zato pisem, ze mozno na 5-6den by bolo bielo.
aj ja skupina IVF 2013 - skusenosti, rady tam je vela bab, skus tam kuknut. a nejednej bolo bielo a potom predsa boli tehotne 🙂
drzim palce

mimiqa
10. nov 2017

@argenti tak stava znej je liecitel to ano...rychlo to ubehne..a verim ze si najdeme dve ciarky😉😚

lola911
10. nov 2017

@mimiqa embryko sa ti zavrta hned ked ho vlozia 👶 ale hcg zacne stupat az po par dnoch 😉 to pichanie mohlo byt zavrtavanie 😉 inak ja som ziadny annanas nejedla, mam nan alergiu,,, ak si dam ananas tak mi strpne jazyk a pery 🙄

mimiqa
10. nov 2017

@lola911 to vazne z ananasu?? Ja mlieko teda laktoza vsetko bezlaktozove..hriby by som nemala..bielok...vlocky bezlepkove ani kukuricu..ja mam toho ojojooojj ani banan nemozem...takze ja som ze sup von a past 🤗😉😘

sussah
10. nov 2017

@argenti no najlepsie 2-3 dni pred ET ale hlavne po ET 3-4 dni..kym sa neuhniezdi 😉

lola911
10. nov 2017

@mimiqa joj tak to bolo prve cim som sa napchavala,,, chodila som po lese a zbierala poddubacky a nevedela som sa ich dojest 🙂 a kade chodim tade pijem mlieko a srotujem banany,,, na vajicka sa mi tiez stale chuti ale snazim sa ich jest menej ale dnes som neoddolala zase,, vajicka na vrdo z ryzou a zapijat mliekom,,, nikdy som to takto nejedla,,, maso vela nemusim ale inak srotujem vsetko 🤰

mimiqa
10. nov 2017

@lola911 mlieko som neznasala teraz ho pijem vo velkom ale bezlaktozove vsetko...nemam nejak nieco co by som mala ze mnnaaammm...mozno to pride..dnes ma cely den picha

lola911
10. nov 2017

@mimiqa neboj, je to dobre znamenie 😉 ja som mala tiez take pichanie, neskor som mala aj take pocity ako na ms ale len kratkodobe a to sa ze vraj maternica roztahuje 🤰 aj teraz ma obcas pichne v podbrusku a to viem ze fazulka je tam 😉

mimiqa
10. nov 2017

@lola911 pozeram ze si v juni mne vychadza jul 27...zacinaju boliet prsia aj....verim ze sa sampion uhniezdil 😉

mimiqa
10. nov 2017

Bambulky co idete riesit ivf maamm dve injekcie Cetrotidu....ozvi te saaaaa miii

argenti
10. nov 2017

@sussah A toho ananásu si koľko denne zjedla? Lebo keď toľko dní, tak aby som si zajtra išla ešte nejaký kúpiť.

argenti
10. nov 2017

@mimiqa Tak ja neprestávam veriť , ako všetky čo sa tu stretávame, že tentokrát to výjde. Držím Ti palce nech si nájdeš krásne dve čiarky.

mimiqa
10. nov 2017

@argenti dakujem...🤗😘

lola911
10. nov 2017

@mimiqa ak bolia prsia tak to je velmi dobre 🤰 mna zacali boliet az v 6tt ale kazda sme ina 😉 citala som ze ta mozu zacat boliet hned od zaciatku 😍 zle ti este nebolo? ja som prve nevolnosti citila tak 3-4 den po ET,,, zacinalo takym zvlastnym kovovym pocitom v ustach a miernym pichanim a svrbenim v podbrusku 🤰 👶

sussah
10. nov 2017

@argenti za jednu misku..ale silnejší efekt ma aj vitamín Bromelain ..co vlastne obsahuje ananás. Môžeš kúpiť aj ananasove džúsy.

mimiqa
11. nov 2017

@lola911 tak naplo ma raz u msmi ale neviem co mi zavadilo a vcera z kavy mi bolo zle....picjanie mamm....ale ine ako pred mrchou ta ma dojst az o tyzden...zajtra skusim test uvidimto je 6 dni....

lia1234
12. nov 2017

Ahojte, tak mam za sebou vklad. Vkladala sa 1 EB. Zial ostatne oplodnene embria sa nejako extra nevyvyjali, takze nemame nic na zamrazenie.
@lola911
@sussah
@mimiqa

🙏

Jem ananas, beriem predpisane lieky + kys. listovu...odporucate este nieco?

mimiqa
12. nov 2017

@lia1234 este urcite magnezium s B6....na posilnenie tela celkovo....drzimm palceeeekkkyyyy jeeej 😘😘

sussah
12. nov 2017

@lia1234 pohár červeného vínka prvý,druhy, tretí den po vklade 😉

mimiqa
12. nov 2017

@sussah som zvedaavva ci vinkoo zabraloooo este som nerobila test....dnes je len 5 dni ...skusim asi az v utorok

sussah
12. nov 2017

@mimiqa ešte skoro zbytočne sa nestresuj 😉 Ja som mala doma len jeden test rozhodnutá že keď ho testnem skorej tak budem musieť čakať až na krv a tak som to oddialovala, lebo predtým som testovala od 7 dňa a dosť ma to vystresovalo.

mimiqa
12. nov 2017

@sussah tak ja ho kupujem uz od piatku...stale do toho daco mi vojde..nabity vikend som mala...
No ja teraz chcem vyriesit pnku...bola si na pn?? Ja mam dost teraz v robote stresove obdobie pred vianocami...tak tam nechcem byt radsej

sussah
12. nov 2017

@mimiqa bola som PN okolo 7-8 týždňa tehu keď som silne krvácala a potom som to vybavila prácu z domu. Po ET som mala dovolenku v lete.

lola911
12. nov 2017

@lia1234 jedno staci aby si bola tehotna 🤰 zelam aby si si nasla dve ciarky II 🙏 🍀

tuqanqa
12. nov 2017

Ahojte dievcata, chcem sa vas spytat niekolko otazok.
Uz 2,5 roka sa snazime no nedari sa. Ja mam na jar 38r. Mame uz 3,5 r chlapca prirodzenou cestou. Pri poslednych vysetreniach mi zistili iba 0,09 amh takze odporucanie na klinuku.
Mam urobeny HP, hyfosy, endo a spermio, vsetko ok az na ten amh.
A k veci, chcem si urobit nejaky prehlad o klinikach a cenach a rozhodnut sa kam pojdeme. Tak trochu mam chaoz v ceniku, poctu pokusov, prispevkov poistovni apod..
Zatial zamietam gynfiv a rozmyslam nad Brnom - Reprofit. Ako to maju Slovenky s preplacanim ukonov v Brne? Platime si to v plnej cene alebo preplaca ukony aj nasa svk poistovna?
Aku kliniku by ste doporucili v BA?
Ako mam rozumet ceniku ktore kliniky uvadzaju ? Napr. v ceniku reprofitu je 19,000Kč za IVF minimalni stimulace. Co vsetko je v tejto cene zahrnute? Lieky, ukony a kolko pokusov?
Aka bola vasa vysledna koncova suma?
Velmi pekne Vam dakujem za odpovede. Mam v tom totalny chaoz.

mimiqa
12. nov 2017

@tuqanqa ahoj..jednoznacne Brno 🤗...no zaplatis vsetko az po vklade na klinike..najprv im vysvetlis problematiku...oni stanovia vychodisko a liecbu..ak mas vysledky super..mozno budu chciet aj oni dajake urobit....vsetko ti povedia..ver za sa budu starat o teba az velmi..mne volali pisali....stanovia liecbu lieky injekcie..za lieky si platis hned...ja som platila 900 €...po vklade konecna suma 49000 ceske t.j.okolo 1913 €..vtom bol vklad..spermiogram...vlozenie spermie do vajicok..aa zamrazenie 2x2embryi....a toto ja mam lahky pribeh bo zdrava som s partnerom len nemam vajcobody....drzim palec....a sumu ti povedia cca na zaciatku

mimiqa
12. nov 2017

@tuqanqa ne pribeh ale priebeh som chcela napiissattt...😂

mimiqa
12. nov 2017

@tuqanqa mna len ivf vyslo 26000 ceskych