Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mimiqa joj tak to bolo prve cim som sa napchavala,,, chodila som po lese a zbierala poddubacky a nevedela som sa ich dojest 🙂 a kade chodim tade pijem mlieko a srotujem banany,,, na vajicka sa mi tiez stale chuti ale snazim sa ich jest menej ale dnes som neoddolala zase,, vajicka na vrdo z ryzou a zapijat mliekom,,, nikdy som to takto nejedla,,, maso vela nemusim ale inak srotujem vsetko 🤰
Bambulky co idete riesit ivf maamm dve injekcie Cetrotidu....ozvi te saaaaa miii
@mimiqa ak bolia prsia tak to je velmi dobre 🤰 mna zacali boliet az v 6tt ale kazda sme ina 😉 citala som ze ta mozu zacat boliet hned od zaciatku 😍 zle ti este nebolo? ja som prve nevolnosti citila tak 3-4 den po ET,,, zacinalo takym zvlastnym kovovym pocitom v ustach a miernym pichanim a svrbenim v podbrusku 🤰 👶
Ahojte dievcata, chcem sa vas spytat niekolko otazok.
Uz 2,5 roka sa snazime no nedari sa. Ja mam na jar 38r. Mame uz 3,5 r chlapca prirodzenou cestou. Pri poslednych vysetreniach mi zistili iba 0,09 amh takze odporucanie na klinuku.
Mam urobeny HP, hyfosy, endo a spermio, vsetko ok az na ten amh.
A k veci, chcem si urobit nejaky prehlad o klinikach a cenach a rozhodnut sa kam pojdeme. Tak trochu mam chaoz v ceniku, poctu pokusov, prispevkov poistovni apod..
Zatial zamietam gynfiv a rozmyslam nad Brnom - Reprofit. Ako to maju Slovenky s preplacanim ukonov v Brne? Platime si to v plnej cene alebo preplaca ukony aj nasa svk poistovna?
Aku kliniku by ste doporucili v BA?
Ako mam rozumet ceniku ktore kliniky uvadzaju ? Napr. v ceniku reprofitu je 19,000Kč za IVF minimalni stimulace. Co vsetko je v tejto cene zahrnute? Lieky, ukony a kolko pokusov?
Aka bola vasa vysledna koncova suma?
Velmi pekne Vam dakujem za odpovede. Mam v tom totalny chaoz.
@tuqanqa ahoj..jednoznacne Brno 🤗...no zaplatis vsetko az po vklade na klinike..najprv im vysvetlis problematiku...oni stanovia vychodisko a liecbu..ak mas vysledky super..mozno budu chciet aj oni dajake urobit....vsetko ti povedia..ver za sa budu starat o teba az velmi..mne volali pisali....stanovia liecbu lieky injekcie..za lieky si platis hned...ja som platila 900 €...po vklade konecna suma 49000 ceske t.j.okolo 1913 €..vtom bol vklad..spermiogram...vlozenie spermie do vajicok..aa zamrazenie 2x2embryi....a toto ja mam lahky pribeh bo zdrava som s partnerom len nemam vajcobody....drzim palec....a sumu ti povedia cca na zaciatku

@mimiqa Ešte len zajtra ma čaká ET, takže až teraz to bude napínavé a zaujímavé.
Inak včera som si preventívne kupila 2ks, aby som bola nachystaná na víkend. Dnes večer si to teda dám. Včera som si dala domácu kvasenú kapustu.