icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cervenakarkulkabezvlka
14. nov 2017

😘

cervenakarkulkabezvlka
14. nov 2017

Nechcela som veľmi o Tom písať ale tu to napíšem..po 2r chodenia do iscare v ba,( od prvej konzultácie až po posledný vklad ) sami pokus a omyl...proste nic a to sme mali z toho 3x vklad.. všetky vyšetrenia všetko OK...tento rok sme boli v marci v Brne na konzultáciu...kúpili dom ..vybavovali hypotéku ..boli na dovolenke ... 18.10 konzultácia v Brne sono vyfasovane injekcie ..23.10- prvá injekcia..27.10 kontrola v Brne folikulov ..1.11 odber OPU 6.11 Vklad ET... ( Čím viac som brala vitamínov tým bol horší výsledok zo 7 vajíčok bolo vhodné na oplodnenie iba 1 ),, Je to nás bojovník ..po OPU po ET so pila čaj Ľudmily mojžišovej...nič viac....

lenka2905
14. nov 2017

@dogcookiesdm nam picsi nevedia urobit..asi ani macs..ale co je aktivator oocytov?..netuším🙄

liu
14. nov 2017

Baby mám ešte utrogestan s exp. 01/2018 ak by ste niektorá potrebovala

dogcookiesdm
14. nov 2017

@lenka2905 aktivator by mal napomoct aby vajicko priajlo spermiu, ale neviem to na 100 %, kazdopadne nam to odporucala geneticka, Ak sa mozem spytat, preco Vam nevedia spravit picsi a macs?

lenka2905
14. nov 2017

@dogcookiesdm ono sa to odporuca pri zlom spg..ale, ked je take male mnozstvo spermii,ze nevedia urobit ani fragmentaciu DNA, tak ani picsi ani macs nema zmysel..proste nevedia zarucit nejaky lepsi vyber, ked nie je z coho vyberat..len by mohli znicit aj to malo, co tam je...tak mi to vysvetlila lekarka..

mimiqa
15. nov 2017
mimiqa
15. nov 2017

Takkk 7 dniii poo aaa je tam ciarockaa😚😙...dakujem kazdej za podporuuu....🤗🤗🤗🤗aa hlavnee radyyy....takze ananas a cervene vinko sussah pomohloooo 😙😙

mimika1973
15. nov 2017

@mimiqa jeeeda, je to tam teda, super!!! 😉
Mala si co vlozene? HB ci ine stadium, a len jedno vlozili, mrazaciky mate tiez dake?
Tak este za dva ci tri dni otestovat znova a ides aj na krv? Pekne tehulkovanie az do konca prajem! 🙂🤰

cervenakarkulkabezvlka
15. nov 2017

Dievčatá ..keď chcem konečne poslať obálku do Ba na preplatenie ..dala som tam schválenie,konečnú faktúru, rozpis ako a kedy čo som pichala,prefotene recepty,bločky od liekov ,,a čo ešte ,? Kde mám napísať číslo účtu ,? Alebo treba nejaký sprievodný list ? V znení prosím o preplatenie. Na toto č.uctu??? Alebo to posielajú šekom na adresu?
A ešte jedna otázka test mám robiť až 20.11 do vtedy mi presne vychádza utrogestan...pôjdem ešte na kontrolu do Brna ? Ci už budem riešiť všetko zo svojim gynekológom...?

mimiqa
15. nov 2017

@cervenakarkulkabezvlka aj nalezy lekarske treba....napis mi email poslem ti ziadost co mi poslal moj revizny z unionu na vratenie

mimiqa
15. nov 2017

@mimika1973 5dnove vlozene..a mam 4 mrazaciky.....aa dakujeemm.😙

mimiqa
15. nov 2017

@mimika1973 vlozilo sa mi XB😙

babusik85
15. nov 2017

@cervenakarkulkabezvlka treba vytlacit tlaciva na preplatenie nakladov. na stranke poist. najdes, neviem aku mas poistovnu. nezabudni prikladat papiere o transfere, ja som musela zvlast posielat.

tuqanqa
15. nov 2017

@mimiqa mozem sa spytat aky bol u vas proble? Kolkaty pokus to bol a co ti naordinovali? Dakujem za odpoved.

cervenakarkulkabezvlka
15. nov 2017

@babusik85
@mimiqa Ok ďakujem

mimiqa
15. nov 2017

@tuqanqa ahoojjj u mna to ze nemam ani jeden vajcovod....a prvy pokus.....brala som gonal na vytvorenie folikulov a potom vyber a o 5 dni vklad..teraz berem utrogestan na udrzanie.....ja som to mala lahsie..partner odber ten je tiez zdravi

tuqanqa
15. nov 2017

@mimiqa
@mimiqa super ze vam to vyslo hned na prvy pokus, gratulujem, prajem pekne tehulkovanie

lenka2905
15. nov 2017

Baby, ako dlho mozem mat doma potvrdenu ziadost od Petrenka..uz mi to poslal a ja stale vaham..nechcem to posielat do poistovne, kym sa nerzhodnem na 100%...moze to byt aj 3 mes stare potvrdenie pre poistovnu?

mimiqa
15. nov 2017

@lenka2905 uff toto neviem 😐

mimiqa
15. nov 2017

@tuqanqa dakujem 😉vela stastiaaa aby sa zadarilo👶

mimika1973
15. nov 2017

@mimiqa super, ja mam z mojho XB chlapceka tiez. ;) Ostatne su HB mrazene? Brno to isti, vzdy tipnu to prve a prave na vlozenie ako vidim, hi hi 😉

mimiqa
15. nov 2017

@mimika1973 mala som 17 embryok😉 5 x XB z toho....zamrazene juujj neviem co mam ani ..😀

mimiqa
15. nov 2017

@mimika1973 akurat si to citam..vsetky xb mi zamrazil😉

laguna2017
15. nov 2017

dievčatá v 18.11. budú dva týždne čo som Petrenkovi poslala žiadosť na schválenie. Chcem sa spýtať: Petrenko mi pošle domov moju žiadosť a potom ja obratom posielam do poisťovne ?

lakukaa
15. nov 2017

@laguna2017 ahoj ano musis pockat kazdu chvilku to budes mat domaak nie volaj tam sestricke popros ci sa na to nepozrie kde to je.potom ked to pride domov posles to do poistovne.neviem aku mas poistovnu ale ak VSzp tak do ba to treba poslat.

laguna2017
15. nov 2017

@lakukaa ďakujem 😉 mam VŠZP

hariet
15. nov 2017

@laguna2017 mne to petrenko drzal 5 tyzdnov😠 Na to, ze dava len zamietave stanoviska rad za radom, by to mohol aspon obratom poslat...

mimiqa
15. nov 2017

Petrenko je kral fakt....ako urcite je skvely a vzdelany lekar,,no my co potrebujeme jeho schvalenie by sa mohol nad tym.zamysliet...revizny z poistovne mi este sam zavolal..este aj koli tomu ze mi to uz poslal..mohol sa na mna viete co.....neviem o co mu ide...predsa neriesime zubny kaz..ale mat to najcenejsie a najkrajsi dar v zivote a to dieta....dnes som si bola pre pnku a moja lekarka-gynekologicka sama mi povedala,ze posiela zeny do Brna 🤗...

lakukaa
16. nov 2017

@mimiqa mas pravdu je to tak.viac stresujuce su tieto papierovacky ako cely zakrok.musime sa doprosovat u kazdeho lekara ako keby to pre nas robia zadarmo.no je to hrozne ale nic stym nespravime takto funguje slovensko. 😐