icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lakukaa
16. nov 2017

@laguna2017 otravuj ich ak to do dvoch tyzdnov nepride.potom treba poslat na panonsku do ba vszp ak nebudes vediet adresu pis.

mimiqa
16. nov 2017

@lakukaa smutne to je....no sme bojovnice a vsetko zvladneme🤗

argenti
16. nov 2017

@mimiqa Jééj to je super. Gratulujem. Koľký deň si testovala?

mimiqa
16. nov 2017

@argenti siedmi😉

ria294
16. nov 2017

Prosím vas nemáte niektorá Letrozol , alebo Femaru, súrne !!!

mimiqa
17. nov 2017

Ahonte bambulky....prisla som o svojho sampiona..zacala som krvacat...este vcera pekna ciarka..dnes uplneee ze duch..neviem kde je chyba bo vsetky vysetrenia som mala ukazkove..2x laparoskopia,ze je vsetko v poriadku.... je mi smutno 😐😓

mimiqa
17. nov 2017

@lucia262 ahhoojj ty si ako dopadla?????

lenka2905
17. nov 2017

@mimiqa to este nemusi znamenat koniec, ci?😢volala si do centra?..

babusik85
17. nov 2017

@mimiqa to este nemusi byt koniec, su baby, ktore krvacali a predsa boli tehotne. nadej este je tam!
Inak pri ET som mala tiez slabu ciarku ale HCG len 4,9, bolo to biochemicke. Tiez som mala vsetko ok, jednoducho sa to stane.
Ale to nemusi byt tvoj pripad!

mimiqa
17. nov 2017

@lenka2905 volala..mam byt kludna..zvysili sa mi davky a koli hormonalnym zmenam sa toto deje..vsak chodim jak otapena..uplne ako nadrogovana som...len lezat a unavena a zatvaraju oci sa mi panecku....ze oni chcu z krvi....vcera som bola na krv koli hcg mohli mi stratit moju vzorku?? Cela nemocnica labak v pohotovosti!sestricka koli mne isla dnes do roboty kuknut do centralneho pc ci nieje vysledok...ako chuda tiez..ja neviem co to mammmmm ja ako....

mimiqa
17. nov 2017

@babusik85 takto to mam...

mimiqa
17. nov 2017

Od lava do prava..dni 6-8-9-10 po vklade

mimiqa
17. nov 2017

@babusik85 druhy vklad si isla hned???

babusik85
17. nov 2017

@mimiqa mala som jeden mesiac pauzu. isla by som hned, len moj doki mal dovolenku.
ak budes mat dobru sliznicu, tak mozes ist aj rovno.
no presne aj pre toto je dobre zacat testovat len od 10dpt /alebo ako oni vravia od 14dpt/, lebo vtedy to uz moze byt iste, ale na 6-8 den este nie. :/ ale drzim silnooo palce, est enie je to stratene ❤

mimiqa
17. nov 2017

@babusik85 nooo vsak uvidim..urcite budem chciet ist hned...citala som a vlastne lekari su vzdy sa to ze hned aj po potratoch samo ked zena sa vycistila sama..lebo ako pises maternica je pripravena

lakukaa
17. nov 2017

@mimiqa pockaj na krv.ja som mala toto iste.hcg bolo ok sestricka vola gratulujem ste tehotna a pri dalsom odbere som mala znizeny hcg.testy slaba ciarka tesila som sa.ja som ale teda nekrvacala tak ze som stale dufala.uz sa nebudem testovat tento krat.viem co prezivas pojdes zasa skusis este raz a znova a znova.raz to das.drzim palce a hlavu hore.pockaj na krv este 😉

mimiqa
17. nov 2017

@lakukaa pockam a pojdem zas..nevzdam sa ja teda ne.....som panovacny lev 😉

lucia262
17. nov 2017

@mimiqa ahoj, nam et nevysiel 😔. V pondelok ideme na konzultaciu, mame este mrazacikov, tak uvidim, kedy budeme dalsie vkladat.

mimiqa
17. nov 2017

@lucia262 juj to ma mrzi....tak dalsi pokus.raz to vyjde....ja krvacam...v pondelok krv....tiez som na tom vselijako

mimika1973
17. nov 2017

@mimiqa ahoj, a ako krvacas? silno ci len taky vytok akoze? ano pockaj radsej na krv, je to ovela istejsie nez testy! Pri najhorsom, mozes hned ist na KET po mrazacika...drzim palce, viem, ze je to vsetko stresove toto, ale raz ten pravy drobcek tam bude!

mimiqa
17. nov 2017

@mimika1973 no v utorok iba spinenie....streda stvrtok dost...ale ciarky pekne nato ze 8-9 den po....dnes iba duch...idem na krv...vsak vcera som bola stratili moju vzorku taaakk ako naschval

lenka2905
17. nov 2017

@mimiqa dost mame nervov a este aj stratia krv..ani sa nenasla?..budem drzat palce, nech je to ok..je dobrr, ze len odpocovas..sj ked je to z hormonov🤒lezkaj a oddychuj..

mimiqa
17. nov 2017

@lenka2905 fsak to....sestricka koli mne sla dnes do roboty kuknut do centralneho pc ci nahodou...obvolala labak a ze material nedodany...ti ludia co prevazaju zas ze odovzdali....ako toto sa da???ze sa im to nestalo...vsak nechapem

lenka2905
17. nov 2017

@mimiqa takže nic nevieš?..to je fakt des..musis cakat do pondelku?

mimiqa
17. nov 2017

@lenka2905 jo cakat..ani nehovor....ako mozem vybehnut na pohotovost alebo do skuromnej....ale mam pockat do pondelka.....aaa zvysili davku utrogestanu

lenka2905
17. nov 2017

@mimiqa mne sa raz stalo, ze stratili krv na Hcg..cakala som10 dni..a to hcg trva den..ale medzi tym som aj dostala ms...bolo to v prirodzenom cykle..je to psycho..nic nam neostáva..len cakat🙏

mimiqa
17. nov 2017

@lenka2905 sila teda ako ti poviem....no uz to vydrziimm....ale budu to dlhe dni teraz pre mna

lia1234
17. nov 2017

@mimiqa ine ti v Brne neradili, len zvysit utrogestan? Drzim palce.

mimiqa
17. nov 2017

@lia1234 aby sa zastavilo nim krvacanie.....teraz uz len cakat...🤗

mimiqa
18. nov 2017

Bambulky ten spodny je dnesny co myslite