icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

bebe133
21. nov 2017

@roming podla mna dovtedy treba podstupit liecbu, cize stimulaciu a et.

tobiaskababo
21. nov 2017

Obdivujem kazdu co ide do toho znova...mate silnu psychiku...mne picha priatel inj a placem...uz 10r spolu spavame bez ochrany a nic...6rok behame po lekaroch a koly zdrav problemom sme to odkladali...ak to nevynde nvm ako to zoberem a co budem robit lebo uz pred rokmi som bola na neurole ked mi povedali ze mozme mat len umelo..ja som proste labilna..obdivujem vas ... je tu aj niekto po 30? Ja mam 28 ale citim sa na 99 😂

mimiqa
21. nov 2017

@tobiaskababo tak tu sme asi bambulky po 30 😉

tobiaskababo
21. nov 2017

@mimiqa takze som najmladsia ? 😀

babusik85
21. nov 2017

@tobiaskababo musis byt silna! mysli na to, ze je kopec parov, ktori mozu mat len umelo. ved robis to pre babatko, musis verit! zvladli sme to vsetky, zvladnes aj TY 🙂
je tu vela zien aj po 40...

tobiaskababo
21. nov 2017

Nadej umiera posledna... 💙💙💙💙

mimiqa
21. nov 2017

@tobiaskababo nooo to neviemm.ale asi ano 😊

santine
21. nov 2017

@tobiaskababo ahoj, urcite raz budete dietatko mat, si este mlada 🙂 pre tvoje upokojenie, ja mam 41 a muz 44, z prveho manzelstva mam dcerku, potom rozvod, zmierila som sa, ze dalsie deti uz nebudu a co sa nestalo, stretla som este uzasneho muza, tak skusame aj my este v tomto pokrocilom veku. Clovek mieni, planuje si... a Pan Boh meni 😉 Uz si myslim vseobecne, ze v zivote sa moze prihodit naozaj hocico.
Drzim vam palce!

lola911
21. nov 2017

@tobiaskababo myslim ze je nas tu viac po 40 😉 ja mam 42,,, a konecne cakame nase prve 🤰 ty mozes mat aj 5 deticiek 👶

tobiaskababo
21. nov 2017

Dakujem za krasne slova...ono vela robi aj to ze som stale sama priatel do 18h pracuje a nemam s kym pokecat ludia v mojom okoli su pracovne vytazeny... 🙄 ptm som negativna...s tej samoty a tak

gagirl
22. nov 2017

Ahojte.zostal mi crinone gel(namiesto utrogestanu)cele nove balenie,exp.3/2018 ak by niekto potreboval.Cena dohodou.

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 ahoj dnes ako?? Lepsie???

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa psychicky lepsie. Este stale spinim, ale zaroven ma aj boli brucho a citim ze uz ms prichadza. Test negativny. Uz len cakam kedy sa mi ms spusti, pretoze tiez by som isla na druhy vklad v decembri...Bolo by fajn, ak by sa ten podaril. Pretoze mam len 1 mrazacika...ak to nevyjde alebo nebude embrio ok, tak idem nanovo.

dena22
22. nov 2017

dievcata, koho odporucate v RF na prvu konzultaciu, ked ideme na KET DE? poradite? potrebovala by som niekoho, kto ma ja vypocuje a zohladni, co poviem, ak mate skusenost, budem vdacna za rady. Vdaka.

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 no mne potvrdili december ale musim do 9teho dostat menzes...len ma prist 12steho tak asi december nevyjde☹

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa kedy by si mala dostat original ms? Ja som sa docitala o utrogestanu je neoddaluje ms.

Ake su podienky na KET? Staci prist uz len na vklad alebo ako?

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 mam dostat okolo 12 teho tak nestiham..lieky mam vysadene....ak mas zamrazene staci pockat na novy menzes budes brat lieky aby mala dobru vysku maternica nasadia utrogestan a vklad....

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa prepac, ved si pisala...
Preco az tak neskoro mas dostat? Mas dlhy cyklus?

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 nieee ved teraz som mala 15steho....a v decembri tym

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 v decembri teda az okolo 12teho....myslela som ze stihnem teraz no lieky co mam brat sa beru az pocas menzesu....teraz som necakala ze to krvacanie je menzes ja ze len dajake spinenie..len sa to zmenilo na krvacanie..tak teda nakoniec to bol menzes...a musi klesnut hcg

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa aha som nevedela ze sa ti uz aj normalne spustila ms. A nemohla si ist na dalsi vklad teraz?

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa uz rozumiem..a od kolkeho dna ms sa musia zacat brat tie lieky na dalsi vklad?

lola911
22. nov 2017

@mimiqa ak sa chces ubespecit ze dostanes ms tak mozes este skusit dva tyzdne pred ms uzivat utrogestan alebo 3 dni pred pichnut vyvolavacku agolutin,,, to je tiez progesteron ale vysoka davka 😉

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 na nasledujuci den sa musia brat...ani ja som nemyslela ze je to menzes....uvidim zajtra mam ultrazvuk

mimiqa
22. nov 2017

@lola911 utrogestan ze zdialuje

tobiaskababo
22. nov 2017

Mam si pichat 3 fostimony. Natahujeme to do 1 striekacky.Musia sa davat k 3 praskom aj tri tie vodicky? Nemoze sa dat 3prasky a 1 vodicka?

lola911
22. nov 2017

@mimiqa nie nezdialuje,,, utrogestan ti urobi to ze ak si tehotna tak upevni tehotenstvo a ak nie si tak privola ms,,, je to progesteron v tabletkach,,, tak isto ako ked si pichnes agolutin,,, tiez je to progesteron len silnejsi,,, zvycajne tuto injekciu volame ze vyvolavacka ale ak si ju pichnes ked si tehotna tak ti upevni tehotenstvo

mimiqa
22. nov 2017

@lola911
@lia1234
Inak je mi blbje vajecniky bolia krize...pocit akoby som mala mozno len dostat..takto to mavam ked mam dostat....

mimiqa
22. nov 2017

@lola911 aha bo ze mam vydadit lieky...tak ho mam brat...a ako kolko??

lola911
22. nov 2017

@mimiqa pozri tento clanok https://www.ceskenemoci.cz/lek-utrogestan-pcz-1...
zacinas v druhej polovici cyklu,,, v clanku sa nepise davkovanie ale ja som mala 4-0-4 ked dostanes ms tak vysadis