Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Obdivujem kazdu co ide do toho znova...mate silnu psychiku...mne picha priatel inj a placem...uz 10r spolu spavame bez ochrany a nic...6rok behame po lekaroch a koly zdrav problemom sme to odkladali...ak to nevynde nvm ako to zoberem a co budem robit lebo uz pred rokmi som bola na neurole ked mi povedali ze mozme mat len umelo..ja som proste labilna..obdivujem vas ... je tu aj niekto po 30? Ja mam 28 ale citim sa na 99 😂
@tobiaskababo tak tu sme asi bambulky po 30 😉
@mimiqa takze som najmladsia ? 😀
@tobiaskababo musis byt silna! mysli na to, ze je kopec parov, ktori mozu mat len umelo. ved robis to pre babatko, musis verit! zvladli sme to vsetky, zvladnes aj TY 🙂
je tu vela zien aj po 40...
Nadej umiera posledna... 💙💙💙💙
@tobiaskababo nooo to neviemm.ale asi ano 😊
@tobiaskababo ahoj, urcite raz budete dietatko mat, si este mlada 🙂 pre tvoje upokojenie, ja mam 41 a muz 44, z prveho manzelstva mam dcerku, potom rozvod, zmierila som sa, ze dalsie deti uz nebudu a co sa nestalo, stretla som este uzasneho muza, tak skusame aj my este v tomto pokrocilom veku. Clovek mieni, planuje si... a Pan Boh meni 😉 Uz si myslim vseobecne, ze v zivote sa moze prihodit naozaj hocico.
Drzim vam palce!
@tobiaskababo myslim ze je nas tu viac po 40 😉 ja mam 42,,, a konecne cakame nase prve 🤰 ty mozes mat aj 5 deticiek 👶
Dakujem za krasne slova...ono vela robi aj to ze som stale sama priatel do 18h pracuje a nemam s kym pokecat ludia v mojom okoli su pracovne vytazeny... 🙄 ptm som negativna...s tej samoty a tak
Ahojte.zostal mi crinone gel(namiesto utrogestanu)cele nove balenie,exp.3/2018 ak by niekto potreboval.Cena dohodou.
@mimiqa psychicky lepsie. Este stale spinim, ale zaroven ma aj boli brucho a citim ze uz ms prichadza. Test negativny. Uz len cakam kedy sa mi ms spusti, pretoze tiez by som isla na druhy vklad v decembri...Bolo by fajn, ak by sa ten podaril. Pretoze mam len 1 mrazacika...ak to nevyjde alebo nebude embrio ok, tak idem nanovo.
dievcata, koho odporucate v RF na prvu konzultaciu, ked ideme na KET DE? poradite? potrebovala by som niekoho, kto ma ja vypocuje a zohladni, co poviem, ak mate skusenost, budem vdacna za rady. Vdaka.
Mam si pichat 3 fostimony. Natahujeme to do 1 striekacky.Musia sa davat k 3 praskom aj tri tie vodicky? Nemoze sa dat 3prasky a 1 vodicka?
@mimiqa nie nezdialuje,,, utrogestan ti urobi to ze ak si tehotna tak upevni tehotenstvo a ak nie si tak privola ms,,, je to progesteron v tabletkach,,, tak isto ako ked si pichnes agolutin,,, tiez je to progesteron len silnejsi,,, zvycajne tuto injekciu volame ze vyvolavacka ale ak si ju pichnes ked si tehotna tak ti upevni tehotenstvo
@mimiqa pozri tento clanok https://www.ceskenemoci.cz/lek-utrogestan-pcz-1...
zacinas v druhej polovici cyklu,,, v clanku sa nepise davkovanie ale ja som mala 4-0-4 ked dostanes ms tak vysadis

@roming podla mna dovtedy treba podstupit liecbu, cize stimulaciu a et.