icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimiqa
22. nov 2017

@lola911 takze brat noo lenze ja neviem ci mi tym pride skor menzes....mam mat 12teho a potrebukem dostat 9teho....

misiatkom
22. nov 2017

@dena22 Ahoj, napísala som ti správu 😉

lia1234
22. nov 2017

@mimiqa
@lola911 viete ake lieky sa beru hned na druhy den po MS ked mam zaujem o vklad (KET)

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 extrimax tu na sk 2mg...rano a vecer..no teraz mi dali rano na obed a vecer...

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 alebo estrofem 2mg...len tu na sk maju len 1mg...to by boli dvojite davky...tak mne magistra dala extrimax 2mg to iste iny nazov....a pred vkladom dva tri dni utrogrstan 4-0-4

tobiaskababo
22. nov 2017

Aj vas bolel vajecnik pri stimulke...au

mimiqa
22. nov 2017

@tobiaskababo ano bolel..az moc...ja som mala az 20 folikul uzz tak som chcela vyber ...vydrz too

michellevendero
22. nov 2017

Tak dnešné HyFoSy dopadlo zleeeee 🙈 125 € a pena len v maternici, lebo ďalej nešla a to znamená, že oba vajcovody sú nepriechodné 😥😥😥 Mala ísť biela čiara do ľava a druhá do prava nooo bolo bielo len v maternici, čiže oba vajcovody nepriechodné 😥 teraz v piatok idem za profesorom do fakultnej a rozhodne či laparoskópia, alebo IVF. HyFoSy ma vôbec nebolelo, je to ako preventívna prehliadka, keď Vám berú ster z kŕčku maternice.

tobiaskababo
22. nov 2017

@mimiqa tak mi odlahlo ze to tak ma byt a to som dnes 'len' na 3tom dni stimulky...tak snad to bude oki 🙆

hanka197
22. nov 2017

Ahojte baby. Chcem sa opýtat chodíte niektora do Brna do Reprofitu? Na tuto kliniku sme počuli same chvali nez tady na slovensku. My sme chodili do Gyn-fivu a jedno IVF mame za sebou(nepodarilo sa)☹.. Len peniaze a kontroly kazdy druhy den sme mali a nemali sme to blizko. Tak chceme skusit kliniku v brne. Tam budeme samozrejme ako samoplatci. Je tu tiez niekto taky? Viem ze poistovna nieco preplaca len neviem ci vsetko alebo len nieco a ci to preplatia hned alebo az na konci programu? Mozete mi stym poradit? Dakujem🙂

mimiqa
22. nov 2017

@tobiaskababo bude nemboj...viem ze neprijemne...no vydrzziis 🤗

mimiqa
22. nov 2017

@michellevendero ja som sa druhy vajcovod teda respektive samo primar aj riaditel kliniky mi poradili dat von..bo boli v nom dajake zrasty....aa pri ivf ze lepsie lebo ze dakedy maternica moze embryjko vyhadzivat a nahodou by sa tam zachytilo...asi to nema s tvojim nic ...ale proste takto dajako neviem to priamo sformulovat bolo povedane mne...drzim palec..hlavne nech to dobre dopadne

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 oni ti priblizne pri prvej konzultacii pivedia cca kolko bude to stat..bo kazda mame iny problem...ano je tam drahsie ivf aj lieky no ako pises patria medzi spicku....lieky platis hned...po vklade zaplatis cele ivf....nasledne samo posles tefundaciu do poistovni ak poziadas pred ivf schvalovanie....poistovna preplati len tolko kolko by preplatila tu na sk.....aaa maju na to max tri mesiace

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 a nie tefundaciu ale refundaciu...proste nove slova davam 🤣

michellevendero
22. nov 2017

@mimiqa ďakujem za info 💋 som zvedavá čo mi v piatok povie profesor.

mimiqa
22. nov 2017

@michellevendero mne ked to povedali tak bolo sedem lekarov pri mne som zmeravela..milion otazok..ze uz nie dieta alebo ivf ist ne ist do toho..nechat si..stale by hrozilo mimomaternicove..kukli na mna vsetci podla mna zbledli so mnou 😊....ale zvladla som to...vzdy dajaka danca je uvidis..

michellevendero
22. nov 2017

@mimiqa som rada, že si silná a bojuješ za dieťatko 😘

mimiqa
22. nov 2017

@michellevendero bojujem...aa nedam sa 😉...

mimiqa
22. nov 2017

@lia1234 aaa to spinenie presloooo???

hanka197
22. nov 2017

@mimiqa Dakujem velmi pekne ..konzultacia u nich nieco stoji?..Staci sa objednat aj cez ich stranku? No nas problem je ten ze mame s manzelom nejaka protilatky v sebe a tie k sebe nepasuju tak preto mozeme jedine IVF. Tak nam povedali v BA. Nieje tam potom problem s liekmi? Daju sa rozhnat aj u nas v SVK?

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 zavolaj tam radsej..konzultacia je zadarmo...ak chces ist cez poistovnu odporucam lieky kupit v lekarni v ich centre alebo v Cechach
.nemusi potom poistovna pteplatit....ak chces byt samoplatca ti povedia aj daju recept a mozes jadan ze na sk.zohnat...najpr popozeraj stranku tu naprv samoplatci ivf...dievcatam poostavali rozne lieky a predavaju ich..aj ja mam dve injekcie cetrotidu..daju ti dobre ceny....a tie co by si si nezohnala tu tak vtedy.si kup....dost usetris....

hanka197
22. nov 2017

IVF cyklus + ICSI vše + PK + kryokonzervace embryí (první 2 pejety) 45.000 Kč...
Baby toto je akoze cena ktora sa platí na konci jedneho pokusu o IVF alebo to ma byt toto IVF cyklus + ICSI vše + PK + kryokonzervace embryí (první 2 pejety) + 2x NGS 61.000 Kč..Som z toho ich ceniku nejaka zmetena 🙂
Aj ty ich nazvy su ine ako unas

januska2579
22. nov 2017

@hanka197 ja chodím aktuálne do Reprofitu, stimulujem pred 1.ivf. Aby ti naša poisťovňa refundovala náklady musí ti liečbu najskôr schváliť. My sme boli na konzultácii 30.8. a teraz 14-teho som začala pichat. Než sa všetky papiere vybavili.konzultacia je zadarmo , injekcie som vyberala u nich v lekárni, zatiaľ 30.000czk. Zajtra idem na druhu kontrolu, tak uvidím ako sa to bude vyvíjať.

hanka197
22. nov 2017

@mimiqa Dakujem tak tam radsej asi zavolam ..vies mi poradit nejake dobreho lekara? Lebo mne to tady na SVK pripadalo ze to beru na kvantitu a nie na kvalitu 😢

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 tiez sa v ich cenniku nevyznam....bolo mi povedane inak a platila som o cca 6000tisic ceskych menej.....to by som nechala na konzultaciu

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 ono tam su vsetci ludsky..komunikuju stebou formoe emailu aj ti zavolaju..to je tazko povedat koho..ja mam Dr Vrana...

mimiqa
22. nov 2017

@januska2579 jeej tak teba to len caka 😉

hanka197
22. nov 2017

@januska2579 Fuuuha no to je pekna sumicka nato ze tam chodite od augusta. Sice sme stym pocitali ze to bude urcite drahsie. Ta suma je uz aj s liekmi ktore ti dali na stimulaciu? Lebo nam v BA dali vsetky na raz a platili sme cca 500 eur.Ked sme to zratali tu na SVK za to jedno IVF cize aj nafta lieky atd..tak sme dosli k sume 2000 eur

mimiqa
22. nov 2017

@hanka197 mna vyslo ivf lieky 2900 eur

hanka197
22. nov 2017

@mimiqa No uvidim co nato manzel.. len aby to nebolo vsetko naraz tie platby lebo v BA to bolo kazdu chvilu 100 eur za tyzden dalsich 100 eur chceli atd...