icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tobiaskababo
27. nov 2017

@lola911 to je super 😍 my uz nemame na 2 IVF eura takze ak toto sa nepodari koncime ... no som zvedava velmi ci budu tie foliky dozrete do stvrtku..a ako toto dopadne nic viac si v zivote neprajem len jedno dieta...🙏 a tebe aj ostatnym drzim.velmi palce a dakujem ze mi tu kedy kolvek poradite ❤

babusik85
27. nov 2017

@tobiaskababo kazda zena reaguje inak.
A ak rastu pomalsie,tak Ti mozu predlzit stimulku,to je normalne.
Ja som mala 2ivf,stimulovala som gonaloma raz som mala len 3vajicka a druhykrat 4x.
Ty si na tom lepsie,neboj sa.

lola911
27. nov 2017

@tobiaskababo drzim palce aby to vyslo 🙏 🤰👶

yasminne
27. nov 2017

Ahojky, najde sa tu niektora z vas, ktora si presla ivf kom s darovanymi vajickmi a bola by ochotna sa podlit o info cez ip? Dakujem!

tobiaskababo
28. nov 2017

Ahojte dnes som bola na gyn.prehliadke pocas toho ako stimulujem snad to nevadi 👍 videl na ultrazvuku viac folikov s toho jeden dominan.povedal a ma 1,2 .To je super po jednej davke menupuru nie? V piatok mam v Nitre folikulometriu snad ich dorastie viac 🙏 kolko ste cakali na vyaledky z interneho koly pres.operac. ? Dakujem ❤

babusik85
28. nov 2017

@tobiaskababo ahoj, do Reprofitu nepotrebujes predoperacne vysetrenie, ak mas menej ako 39rokov.
A nevadi ze si bola na prehliadke. Ten dominantny mas od vsetkeho co pichas od zaciatku. a ak si pichala aj dep. tak nemas nahodou dlhy protokol?

tobiaskababo
28. nov 2017

Mam 27r a picham 10den Dep a Fostimon a Menopur. Mam kratky protokol

januska2579
28. nov 2017

Tak zachvíľku volám na kontrolu 3 deň ako sa vyvíjajú embrijky. Strašne sa bojím, že žiadne z tých 4roch neprežilo :/

mimiqa
28. nov 2017

@tobiaskababo vidis ze zvysenie davky pomohlo🤗

mimiqa
28. nov 2017

@januska2579 po jednej ze.....pis ako 😉

januska2579
28. nov 2017

Tak nakoniec je 5 embryi, 3 sú 5bunkove a 2 4bunkove. Myslite že to bude Ok? Embryologicka či kto to bol povedala, že určite bude čo vkladať

mimiqa
28. nov 2017

@januska2579 ved uzastne 😉😉😉😉.noooo je to tuuu 🤗

januska2579
28. nov 2017

@mimiqa no neviem mali by byt viacbunkove :( som z toho cela mimo. Pýtala som sa na tej linke a vraj by mali byt 7-10, ale že to teraz ešte nič neznamená. Že je ich dosť a na vklad vraj určite niečo bude, tak zase budem nervózna až do štvrtku.

babusik85
28. nov 2017

@januska2579 mojho tiez kultivovali do 6dna, lebo bol spomaleny, a teraz uz tahame 29tt. 😉 drzim palce 🙂

mimiqa
28. nov 2017

@januska2579 aaale..mas dva dni..pozri aky fesaci su za dva😉dni....nemboj....

januska2579
28. nov 2017

@babusik85 gratulujem a držím pršteky do šťastného konca 🙂 snáď sa spamätajú a dobehnú to :/ vklad je plánovaný na štvrtok poobede o 15:00, odber bol v sobotu, tak snáď to bude stačiť

zuzankaa88
28. nov 2017

@yasminne poznam jednu babu z mk co mala darcovske embryjka a hned na prvu supu otehotnela a pred par dnami aj porodila ;) drzim palce

luciatt
28. nov 2017

Baby na 14.deň hcg 3869 je to ok?

babusik85
28. nov 2017

@luciatt podla mna ano 🙂 co povedal doki?

mimiqa
29. nov 2017

@luciatt noooo to co dvojicky????😗🤗

luciatt
29. nov 2017

@mimiqa Asi 😊 uvidíme

mimiqa
29. nov 2017

@luciatt nie asi alleee anooo😘

lakukaa
29. nov 2017

@luciatt gratulujem je to suer 👏

tobiaskababo
29. nov 2017

Je to normalne ze pocas 10dna stimulky mam čiry mierne lepivy hlien? Co to znamena ? Ze nastava ovulacia? Lebo na UZvuk idem az v piatok 😨

mimiqa
29. nov 2017

@tobiaskababo juj moja nefiimm volaj tam ja som na 12ty den mala vyber..a to dva dni som brala injekcie aby nebola ovulacia

tobiaskababo
29. nov 2017

@mimiqa boze ja nechapem co je zle...preco mam pocit ze to dostanem a preco mam az nohavicky od hlienu 😨 vzdy to bol u mna 13-14 den ..vysledky pred operacneho budu az v piatok...takze odber bez toho nespravia...mam zvysene davky menopuru moze to byt tym? Co sa stane ak budem mat dnes pohl.styk?

mimiqa
29. nov 2017

@tobiaskababo co sa tyka styku by nemal byt problem....s ovulaciou neporadim....ci je to dobre ci zle ze prebehne...ja som tiez bola v tom aj podla hlienu ze 12ty den a nakoniec 14 ty som mavala...hadam vedia co robia...nemboj sa tolko

tobiaskababo
29. nov 2017

@mimiqa som na chybe lebo Uzvuk bol v pon a mal byt vo stvrtok ale ja som volala ze sa mi da az v piatok takze nevedia a nevidia co sa za 4dni udeje ...bojim bojim

mimiqa
29. nov 2017

@tobiaskababo zavolaj tam kludne

nela17
29. nov 2017

Ahojte baby, prosim vas, ziadost do poistovne ste posielali postou alebo radsej osobne? A ako rychlo vam to schvalili? Prve dve IVF som bola v Ba a podavalo to zamna centrum, tak som taka stratena. A peciatku od univerzitneho lekara, riesili ste niekto v Ba u Dr.Petrenka? Ako to unho funguje? Dakujeeeem.