Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@tobiaskababo ahoj ja som tiež dnes len 7my deň a včera brutál hlien začal...úplne ovulacny. Dnes som bola v RF na ultrazvuku a všetko v poriadku, ďalšia kontrola až v pondelok. Takže s tým.jlienom by to malo byť ok.
Teším sa, mám 9-10folikov na pravom a 3 na ľavom 😍
@mimiqa tak vklad sa dnes nekoná, 4 to vzdali a jedno je morula, ráno budú volať či sa zmení na blastocystu, ak áno idem, ak sa zastaví tak môžme prvý pokus odskrtnut ako neúspech :(
@januska2579 juuuuj nieee..drziimm paleccc nech to vyjde ....jaajjj
@roming ja som mala ist v decembri..len zajtra by som musela dostat menzes a ten mam az 9-10teho...povodne stacilo tak dostat..len laboratorium maju od 23 zavrete do vsetkych sviatkov..tak az po novom roku...aj som rada lebo som si na svoju ziadost dala urobit krvne vysetrenie poriadne na vsetky hodnoty a vyskocila tam stitna..preto sa mi asi neujalo...idem preliecit
@nela17 ahoj ak odnesies osobne aj tak to skirej nebude.potom poslu mozno do dvoch trich tyzdnoch domov a posles do VSZP.tam zasa budu mat cas a poslu tak o 3 tyzdne.ja tiesim papiere od augusta a prislo schvalenie az teraz ze schvaluju od 22.11 do 31.12.samozrejme ze schvalenie prislo az 29.11.no a do decembra nemam sancu stihnut tak ze zasa poziadat o odklad na buduci rok.tak asi takto to funguje vtejto bananovej republike.petrenko napise ze ivf mozne aj na slovensku ale na to nepozeraj daj to do poistovne plus vsetky papiere co mas od lekarov ak nejake mas tak.prefot a priloz a potom uz len cakaj.
@januska2579 nieco nove dnes ?
@mimika1973 áno, vklad sa nekoná , 1.ivf neúspešne, ani ku vkladu sme sa nedostali :(
@januska2579 moja mrzi ma to🙁....oddychni si teraz chvilku a skus po Novom roku 😗
@mimiqa uvidíme čo ďalej, pôjdeme na konzultáciu, ráno hovoril Otevrel že podla toho čo vidia to vyzerá, že problém boli vajíčka :( takze zvazujeme aj darcovské embryo
@januska2579 a darcovske vajicka???
@januska2579 To mi je ľúto 😢 už hneď takto vám ponúkli darcovské? Vy ste tam išli s akým problémom ak sa smiem spýtať?
@mimiqa to nie, zdá sa mi to mega drahé s neistým výsledkom. Ani muž nemá spg dobrý, zase by sa tam mohlo niečo pokaslat.
@roming neponúkli zatiaľ, my nad tým uvažujeme ako nad ďalšou alternativou
☹ 1.IVF neuspesne v Brne ci celkovo chces povedat? Urcite este raz skusit s vlastnymi potom pouvazovat ci na darcovske... Aku si mala stimulku? cim si stimulovala a aka doza?
@mimika1973 1.ivf neúspešne, z 5tich oplodnenych bola na 6 deň max morula, ostatne to vzdali skôr. Vraj to vyzerá na chybu vajíčok , mám už 38 a pól, takze asi už sú staré, uvidíme ako sa rozhodneme
@januska2579 to je samozrejme na vas...hlavne nech sa podari 🤗
@januska2579 mne robili punkciu, ziskali 2 vajka, z toho 1 to vzdalo hned, 1 na treti den bolo krasne 8 bunkove, tesili sme sa na vklad a v den ked mal byt vklad nam volali, ze zastalo, ze mame este den pockat, ze ci sa milacik nas nepozbiera...nepozbieralo sa. Bolo to nase 2 IVF s nezdarom...mam za par dni 40...ale nevzdavam to 😉
@roming wau to je velmi super 😍 aj ja som mala folikulometriu a vsetko super vraj metarnica krasna aj sliznica len slabo zreju.Zvysili mi Menopur moje foliky maju 10,13,14mm tak mi povedia v pondelok...uz chcem mat po punkcii a zhovarat sa s bruskom 🙏
Ahojte baby, som tu nová, lebo nevyšlo nám prvé ivf u Petrenku. Tak sme sa rozhodli ísť do Reprofitu, ešte si tu niekde v spätných komentároch nastudujem, aký je postup keď chceme ísť do Brna. Ale teraz sa vás chcem opýtať, že či ste niektorá absolvovali ivf v Reprofite aj s diagnózou oligoasthenoteratozoospermiou a či sa vám podarilo otehu. Ja som v poriadku, len máme takýto katastrofálny spermiogram. Prípadne ak viete nejaké vitamíny odporučiť na zlepšenie, čo máte odskusane, budem rada. Ďakujem vám krásne 😘

@nela17 ahoj,poslala som postou. Ak si z Ba,mozes aj osobne,ale aj tak Ti len zoberu a potom poslu naspat postou.
V Ke vraj nerobi problem revizny a schvaluje skor,v Martine ani nezoberi papier,tam neskusaj.
Petrenko mi poslal po mesiaci papier,ale niekedy schvali do 10dni.. Asi aku ma naladu