Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@leticia22 nam toto vsetko poradila Dr. Cernakova z Reprogenu...ubiquinol, astaxantin a pycngenol su antioxidanty...postuduj si, urob si sama nazor, naordinuj podla vlastnej intuicie a rozumu, pretoze kazdemu zafunguje nieco ine...okrem toho v Isacare a Reprofite Brno udajne liecia chlapov aj FSH, ale nie kazdy je vhodny adept, mojmu manzelovi robila Dr. Cernakova ster zo sliznice ust, takze si pichal 75 UI Merionalu 3 mesiace, ale odporuca sa az 6 mesiacov. Ako vravim, postuduj si, je tu vela tem, a vytvor si vlastny program... vela vela stastia.
@leticia22 ahoj. Ja si uz presne nepamatam tie nazvy..no manzelov spermiogram bol zly-malo spermii,malo dobrych spermii a este vytvara jeho telo protilatky voci spermiam. Som vsak vdacna Bohu,ze ivf icsi nam vyslo na prvu supu...prvykrat som sice potratila v 8tt no druhe embryjko zabojovalo a teraz sa akurat pozeram ako spinka🙂 Ak si ty zdrava tak staci naozaj jedna dobra spermijka na stastny vysledok🙂 drzim palceky.papa
@dancura ahoj, a tiež ste boli v brne? Áno tá jedna spermijka, no ako ju nájsť. Ja som mala pri OPU 23 vajíčok, z toho 20 bolo schopnych na oplodnenie, oplodnilo sa cez ICSI 12, všetky mrazili hneď po oplodnení, teda jednodňové, lebo som mala podľa zrenie na ohss. A rozmrazenie potom prežili tri. Teda na prvý ket rozmrazili 6 a vložili mi 7a 8 bunkove, lebo že nestihli tam urobiť pk, i keď som o to žiadala. Ostatné že odumreli. Neujalo sa nič. Druhý krát zas 6 rozmrazili a len 1 prežilo pk, to vložili a nič. Ani sa neujalo. Takže takto rýchlo som prišla o 12 mrazacikov 😢 preto už nechcem riešiť slovensko, ale pôjdem rovno do brna.
@leticia22 och..to mi je luto. Mne sa cely tento pristup na SK nepaci-mrazia 1dnove embryjka len aby si mohli viac penazi vybrat. My sme sli rovno do reprofitu. Mala som len 2 zrele vajicka a cystu...no veru vyzeralo to biedne. No obe sa podarilo oplodnit cez ivf icsi a obe boli vhodne na vklad- jedno mi vkladali tusim na 3ti den a druhe mrazili po 5tich dnoch. A z mrazacika je tato mala vymyselnicka🙂
na jednej diskusii tu na MK som citala prispevky z augusta 2017, ako sa dievcatam v RF nepacilo, ze ich tam zanedbali a boli celkovo lahostajni k liecbe a pod. Uz som taka dokrutena, ze vobec neviem, comu verit a kam ist??? Ake mate aktualne skusenosti baby? v januari mam prvu konzultaciu s Dr. Frankom. No skutocne uz vobec neviem kudy kam..
Baby moje zlate zabudla som sa opytat kde sa picha ovitrele..do bruska alebo do zadku?
@tobiaskababo do brucha pod kozu tak isto ako merional, menopur alebo puregon 😉 do zadku by som to ani neskusala tam sa davaju iba intramaskularne injekcie
@mimiqa a ako ste sa po nom citili ? Inak ja som strasna padavka ja hned placem 😂
@mimiqa tu kritiku som citala v inej diskusii, nechcem nikoho kompromitovat, ale skutocne, aj my uz sme pobehali, krizom krazom, az po stovezatu Prahu, a jedine na com clovek moze stavat su referencie. A bac. bola som presvedcena, ze RF je top a naraz zase nejake staznosti, a dost relevantne. Preto som uz skutocne na nervy z toho...uff
@dena22 ja som bola v Brne na 1.IVF, nedostali sme sa ani ku vkladu, ale aj tak nemozem povedat slovo zle na RF. Co sa tyka pristupu a to som dost citlivka, bol vzdy perfektny. Nikdy som sa necitila zle, ani pri konzultaciach, ani pri ultrazvukoch ci pri odbere.

Juj tesim sa na rano na ultrazvuk dufam ze mi povie ze v utorok punkcia 🙏