icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tobiaskababo
3. dec 2017

Juj tesim sa na rano na ultrazvuk dufam ze mi povie ze v utorok punkcia 🙏

leticia22
4. dec 2017

@dena22 ahoj ďakujem, peniaze na túto vec by boli, len neviem, či mu to môžem všetko skombinovať, čo si mi tu napísala, teda či sa to môže užívať aj vsetko naraz 😞

dena22
4. dec 2017

@leticia22 nam toto vsetko poradila Dr. Cernakova z Reprogenu...ubiquinol, astaxantin a pycngenol su antioxidanty...postuduj si, urob si sama nazor, naordinuj podla vlastnej intuicie a rozumu, pretoze kazdemu zafunguje nieco ine...okrem toho v Isacare a Reprofite Brno udajne liecia chlapov aj FSH, ale nie kazdy je vhodny adept, mojmu manzelovi robila Dr. Cernakova ster zo sliznice ust, takze si pichal 75 UI Merionalu 3 mesiace, ale odporuca sa az 6 mesiacov. Ako vravim, postuduj si, je tu vela tem, a vytvor si vlastny program... vela vela stastia.

leticia22
4. dec 2017

@dena22 áno všetky tie tri antioxidanty som si už nastudovala, vyzerá to byť super, takže ja mu nasadim všetky tri. K tomu selen a zinok a vybavené. A môžem sa opýtať, vy ste mali taký istý problém a pomohlo vám to? Ďakujem krásne.

tobiaskababo
4. dec 2017

Juuj tak narastli na 23mm caka ma punkcia ❤

dena22
4. dec 2017

@leticia22 my sme mali horsi problem 🙂 a hlavne aj ako par ste individualni, ty si zdravucka, to je moc dobre..u nas je azoospermia a moj vek.

mimiqa
4. dec 2017

@tobiaskababo vybirne 😗😗😗aaa o par dniii tuuu si prosime dve ciarkyyy..drz sa....

leticia22
4. dec 2017

@dena22 ach jaj, aha, tak ďakujem veľmi za radu a tebe držím palce, nech ste v akomkoľvek štádiu teraz ✊😘

dancura
4. dec 2017

@leticia22 ahoj. Ja si uz presne nepamatam tie nazvy..no manzelov spermiogram bol zly-malo spermii,malo dobrych spermii a este vytvara jeho telo protilatky voci spermiam. Som vsak vdacna Bohu,ze ivf icsi nam vyslo na prvu supu...prvykrat som sice potratila v 8tt no druhe embryjko zabojovalo a teraz sa akurat pozeram ako spinka🙂 Ak si ty zdrava tak staci naozaj jedna dobra spermijka na stastny vysledok🙂 drzim palceky.papa

leticia22
4. dec 2017

@dancura ahoj, a tiež ste boli v brne? Áno tá jedna spermijka, no ako ju nájsť. Ja som mala pri OPU 23 vajíčok, z toho 20 bolo schopnych na oplodnenie, oplodnilo sa cez ICSI 12, všetky mrazili hneď po oplodnení, teda jednodňové, lebo som mala podľa zrenie na ohss. A rozmrazenie potom prežili tri. Teda na prvý ket rozmrazili 6 a vložili mi 7a 8 bunkove, lebo že nestihli tam urobiť pk, i keď som o to žiadala. Ostatné že odumreli. Neujalo sa nič. Druhý krát zas 6 rozmrazili a len 1 prežilo pk, to vložili a nič. Ani sa neujalo. Takže takto rýchlo som prišla o 12 mrazacikov 😢 preto už nechcem riešiť slovensko, ale pôjdem rovno do brna.

mimiqa
4. dec 2017

@leticia22 moja drzim silno palce..vela sily naber...Novy rok bude lepsii..podari sa😙

dancura
4. dec 2017

@leticia22 och..to mi je luto. Mne sa cely tento pristup na SK nepaci-mrazia 1dnove embryjka len aby si mohli viac penazi vybrat. My sme sli rovno do reprofitu. Mala som len 2 zrele vajicka a cystu...no veru vyzeralo to biedne. No obe sa podarilo oplodnit cez ivf icsi a obe boli vhodne na vklad- jedno mi vkladali tusim na 3ti den a druhe mrazili po 5tich dnoch. A z mrazacika je tato mala vymyselnicka🙂

leticia22
4. dec 2017

@mimiqa
@dancura ďakujem vám, pozbieram sa z tohto a na jar idem na to 👍😘

mimiqa
4. dec 2017

@leticia22 tak tak..telo sa trosku ukludni...tam Vam poradia...😉

dancura
4. dec 2017

@leticia22 ja viem,ze ta cesta je tazka a umorna....veru,niektore zeny si ani nevedia predstavit cez co vsetko musia ine prejst aby sa mohli usmievat na svoj uzlicek stastia. Drzim vam palceky,aby vsetko dobre vyslo.

dena22
4. dec 2017

na jednej diskusii tu na MK som citala prispevky z augusta 2017, ako sa dievcatam v RF nepacilo, ze ich tam zanedbali a boli celkovo lahostajni k liecbe a pod. Uz som taka dokrutena, ze vobec neviem, comu verit a kam ist??? Ake mate aktualne skusenosti baby? v januari mam prvu konzultaciu s Dr. Frankom. No skutocne uz vobec neviem kudy kam..

mimiqa
4. dec 2017

@dena22 skusenost mam skvelu..stale su k dispozicii...aa co viem ci tu citam ci poznam praveze sa o teba staraju

lienka737
4. dec 2017

@dena22 určite lepšie ako tu na Slovensku. Neporovnateľne lepšie.

tobiaskababo
4. dec 2017

Baby moje zlate zabudla som sa opytat kde sa picha ovitrele..do bruska alebo do zadku?

lola911
4. dec 2017

@dena22 lepsiu kliniku ako je reprofit brno nepoznam 😉 individualna starostlivost je u nich na prvom mieste 👍 su tam spickovy lekari a spickova embriologia 😉 bola som vo viacerych klinikach na svk a v uk ale ver tomu ze ani jedna z nich sa brnu nevyrovna 😉

lola911
4. dec 2017

@tobiaskababo do brucha pod kozu tak isto ako merional, menopur alebo puregon 😉 do zadku by som to ani neskusala tam sa davaju iba intramaskularne injekcie

mimiqa
4. dec 2017

@tobiaskababo od pupku kusok si to pichni 😉

tobiaskababo
4. dec 2017

@mimiqa a ako ste sa po nom citili ? Inak ja som strasna padavka ja hned placem 😂

dena22
4. dec 2017

@mimiqa tu kritiku som citala v inej diskusii, nechcem nikoho kompromitovat, ale skutocne, aj my uz sme pobehali, krizom krazom, az po stovezatu Prahu, a jedine na com clovek moze stavat su referencie. A bac. bola som presvedcena, ze RF je top a naraz zase nejake staznosti, a dost relevantne. Preto som uz skutocne na nervy z toho...uff

dena22
4. dec 2017

@lienka737 to ano, ale zazili sme nie dobre skusenosti aj v Cesku, asi je to aj hodne o stasti.

mimiqa
4. dec 2017

@tobiaskababo ja som ani necitila....🤣😉

mimiqa
4. dec 2017

@dena22 ti verim .len to mas tak..ludia vedia dobre prifarbit..ktomu jesitnost vymysel...poznam velmi dobre...a je z toho uplny nezmysel....urcite nieje vsetko 100 % nikde to ani nieje mozne....ale vzdy aspon o 99 x tam ako inde...😉

januska2579
4. dec 2017

@dena22 ja som bola v Brne na 1.IVF, nedostali sme sa ani ku vkladu, ale aj tak nemozem povedat slovo zle na RF. Co sa tyka pristupu a to som dost citlivka, bol vzdy perfektny. Nikdy som sa necitila zle, ani pri konzultaciach, ani pri ultrazvukoch ci pri odbere.

dena22
4. dec 2017

@mimiqa snad ano, ale asi by mal dat clovek na vlastny pocit, uvidim veru po konzultacii

dena22
4. dec 2017

@januska2579 vseobecne tych dobrych referencii asi prevazuje 🙂