Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@leticia22 nam toto vsetko poradila Dr. Cernakova z Reprogenu...ubiquinol, astaxantin a pycngenol su antioxidanty...postuduj si, urob si sama nazor, naordinuj podla vlastnej intuicie a rozumu, pretoze kazdemu zafunguje nieco ine...okrem toho v Isacare a Reprofite Brno udajne liecia chlapov aj FSH, ale nie kazdy je vhodny adept, mojmu manzelovi robila Dr. Cernakova ster zo sliznice ust, takze si pichal 75 UI Merionalu 3 mesiace, ale odporuca sa az 6 mesiacov. Ako vravim, postuduj si, je tu vela tem, a vytvor si vlastny program... vela vela stastia.
Juuj tak narastli na 23mm caka ma punkcia ❤
@tobiaskababo vybirne 😗😗😗aaa o par dniii tuuu si prosime dve ciarkyyy..drz sa....
@leticia22 ahoj. Ja si uz presne nepamatam tie nazvy..no manzelov spermiogram bol zly-malo spermii,malo dobrych spermii a este vytvara jeho telo protilatky voci spermiam. Som vsak vdacna Bohu,ze ivf icsi nam vyslo na prvu supu...prvykrat som sice potratila v 8tt no druhe embryjko zabojovalo a teraz sa akurat pozeram ako spinka🙂 Ak si ty zdrava tak staci naozaj jedna dobra spermijka na stastny vysledok🙂 drzim palceky.papa
@dancura ahoj, a tiež ste boli v brne? Áno tá jedna spermijka, no ako ju nájsť. Ja som mala pri OPU 23 vajíčok, z toho 20 bolo schopnych na oplodnenie, oplodnilo sa cez ICSI 12, všetky mrazili hneď po oplodnení, teda jednodňové, lebo som mala podľa zrenie na ohss. A rozmrazenie potom prežili tri. Teda na prvý ket rozmrazili 6 a vložili mi 7a 8 bunkove, lebo že nestihli tam urobiť pk, i keď som o to žiadala. Ostatné že odumreli. Neujalo sa nič. Druhý krát zas 6 rozmrazili a len 1 prežilo pk, to vložili a nič. Ani sa neujalo. Takže takto rýchlo som prišla o 12 mrazacikov 😢 preto už nechcem riešiť slovensko, ale pôjdem rovno do brna.
@leticia22 och..to mi je luto. Mne sa cely tento pristup na SK nepaci-mrazia 1dnove embryjka len aby si mohli viac penazi vybrat. My sme sli rovno do reprofitu. Mala som len 2 zrele vajicka a cystu...no veru vyzeralo to biedne. No obe sa podarilo oplodnit cez ivf icsi a obe boli vhodne na vklad- jedno mi vkladali tusim na 3ti den a druhe mrazili po 5tich dnoch. A z mrazacika je tato mala vymyselnicka🙂
na jednej diskusii tu na MK som citala prispevky z augusta 2017, ako sa dievcatam v RF nepacilo, ze ich tam zanedbali a boli celkovo lahostajni k liecbe a pod. Uz som taka dokrutena, ze vobec neviem, comu verit a kam ist??? Ake mate aktualne skusenosti baby? v januari mam prvu konzultaciu s Dr. Frankom. No skutocne uz vobec neviem kudy kam..
Baby moje zlate zabudla som sa opytat kde sa picha ovitrele..do bruska alebo do zadku?
@tobiaskababo do brucha pod kozu tak isto ako merional, menopur alebo puregon 😉 do zadku by som to ani neskusala tam sa davaju iba intramaskularne injekcie
@tobiaskababo od pupku kusok si to pichni 😉
@mimiqa a ako ste sa po nom citili ? Inak ja som strasna padavka ja hned placem 😂
@mimiqa tu kritiku som citala v inej diskusii, nechcem nikoho kompromitovat, ale skutocne, aj my uz sme pobehali, krizom krazom, az po stovezatu Prahu, a jedine na com clovek moze stavat su referencie. A bac. bola som presvedcena, ze RF je top a naraz zase nejake staznosti, a dost relevantne. Preto som uz skutocne na nervy z toho...uff
@tobiaskababo ja som ani necitila....🤣😉
@dena22 ja som bola v Brne na 1.IVF, nedostali sme sa ani ku vkladu, ale aj tak nemozem povedat slovo zle na RF. Co sa tyka pristupu a to som dost citlivka, bol vzdy perfektny. Nikdy som sa necitila zle, ani pri konzultaciach, ani pri ultrazvukoch ci pri odbere.
@januska2579 vseobecne tych dobrych referencii asi prevazuje 🙂

Juj tesim sa na rano na ultrazvuk dufam ze mi povie ze v utorok punkcia 🙏