icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

januska2579
4. dec 2017

@dena22 A inak mame dr.Franka, na ultrazvukoch som ho nemala, ale na odbere ano a je to super doktor, pekne vsetko vysvetlil a aj mailom komunikoval vzdy bez problemov.

roming
4. dec 2017

@tobiaskababo jeeej aj my sme tam dnes ráno boli! A o ktorej si bola? A v stredu mame odber vajíčok 🤗

mimiqa
4. dec 2017

@dena22 presne tak..ja celkovo neznasam aj osobne ked niekto na niekoho nieco hovori..davam na seba..moje pocity...

mimiqa
4. dec 2017

Tusim sa raz stretneme v tom Brne 🤣😉🤣

michellevendero
4. dec 2017

Ahojte. Chodíte niektorá do Brna k Dr. Texlovi ???

dena22
4. dec 2017

@januska2579 uz si mi tusim o nom pisala, ze je ok, preto som bola taka kludnejsia..a dnes ma zase domylili, ale nechcela som citat skusenosti, to bola diskusia o vitaminoch a tak, doplnkoch, a tam sa to rozbehlo, tak som zneistela..

januska2579
4. dec 2017

@dena22 Najlepsie je ked si clovek urobi nazor sam, ja vobec neuvazujem o zmene centra.

dena22
4. dec 2017

@januska2579 to je jasne, ako vravim, je to aj o stasti, ja som mala taky pech vsade, ze uz ani nedam vlastny usudok :D radsej sa poradim, ale ved uvidime, co a ako bude.

tobiaskababo
4. dec 2017

@roming ja som bola na 7:30 pred ambulanciou v Nitre Gynfiv.Aj vy? 👧 to sa tesim ja mam v stredu odber v Ba

roming
4. dec 2017

@tobiaskababo jaj ja som myslela že chodíš do Brna RF keď si tu v skupine 😉

laguna2017
5. dec 2017

Petrenko ani po mesiaci stále neschválil ziado😲je toto normálne??? Už 2x som volala sestričke...😈😠

lia1234
6. dec 2017

Ahojte. Ja zial nezdielam nadsenie z Reprofitu. Myslim, ze vela Sloveniek je nadsenich z toho dovodu, ze sa k nim chovaju normalne, ale to by malo byt standard. Hlavne ked niekomu platime nie prave male peniaze s neistym vysledkom. Ak chcu mat kliniky zakaznikov (pretoze pre nich je to business z nestastia inych), tak sa milo musia chovat. Zial na SK na to este neprisli. Takze pre mna je Brno normal a kliniky na SK (ja som zazila GynFiv) podpriemer.

mimiqa
6. dec 2017

@laguna2017 aa??? Co povedala??? Jeminee to je dlho😣

laguna2017
6. dec 2017

@mimiqa povedala, že žiadosti sa už posielali a že to ide cez podateľňu. Dúfam, že sa nestratila

mimiqa
6. dec 2017

@laguna2017 hej maju to komplikovane..on podpise..potom daju do podatelni..ja som aj tam volala a vypytala si podacie cislo

tobiaskababo
6. dec 2017

Uz nikdy punkciu nepodstupim je mi zle vraciam od rana mam bolesti a krce a hlavu mi roztrha

roming
6. dec 2017

@tobiaskababo ja som praveze uplne v pohode...uz polhodinu po tom som stala na nohach a uz by som aj sla domov, ale nechali si ma tam 2h.. trosku ma pobolieva podbrusko, ale inak sa citim fit.. 15 vajok... som zvedava ako na tom budu zajtra 😉

lilyianka
6. dec 2017

@tobiaskababo to je mi luto...ale snad bude zajtra lepsie...hlavne pi tekutiny 👍

Ja som po odbere mala infuzku, hrozne ma bolelo brucho a nemohla som sa ani otocit na posteli....dali mi aj injekciu od bolesti ( nepomohlo).... stale merali tlak, potom som musela ist na stol na kontrolu kedze som v sebe mala tamponadu...som rada, ze som nevedela o co sa jedna ....ale ked mi ju vyberala, myslela som, ze nic horsie som v zivote nezazila...akoby mi nieco trhali...dr mi tobila sono a tvarila sa cudne...nic nepovedala...zena co lezala so mnou na izbe isla medzitym domov ...ja stale nic...sestricka mi prisla zobrat krv, az ked som sa jej spytala co sa deje, tak vraj sa im nieco nezda a ze mozem mat krvacanie do brucha...a ze ak sa to potvrdi tak ma hned vezu na Kramare...takze ja mam takyto zazitok v odberu....pustili ma az o 15tej a domov som sla skrcena od bolesti

roming
6. dec 2017

@lilyianka preboha 😨 to ste mali obe fakt hrozny zazitok .... som prestastna ze som obisla tak dobre

tobiaskababo
6. dec 2017

@roming ako zastavim to vracanie uz nevladzem

tobiaskababo
6. dec 2017

V zivote na ivf nepojdem radsej pojdem na adopciu

lola911
6. dec 2017

@tobiaskababo potrebujes suche keksy, vela vody a snaz sa zhlboka a pomaly dychat,,, odber moze byt niekedy bolestivy,, hlavne po odbere,,, ja som mala 5 odberov,, 4 v pohode aj pred aj po a 5ty, odber v pohode ale po odbere som sa nemohla 2 hodiny ani pohnut,,, mesiac som mala napuchnuty lavy vajecnik,,, to bola pre mna ta chvila ked som si povedala ze uz nejdem na odber a isli sme do darovanych

popinka77
6. dec 2017

@lola911 lola ja som myslela ze umrem. 2 hodiny po odbere ziadne bolesti a ked som sa postavila ze uz sa idem obliekat, myslela som, ze moja posledna hodina udrela...neskutocne krce, 2x som od bolesti zvracala, napichli ma 2 infuzkami...z vnutra ziadna krv ziadna tekutina... ze vraj to bola ciastocna torzia vajecnika...preukrutne bolesti som mala. Namiesto 2 hodin som na klinike stravila 6 hodin s tym, ze mi povedali ak mi nezaberie infuzka posielaju ma do nemocnice...zabrala nastastie...a vajka neprezili, cez tu vsetku bolest a utrpenie 😢

lola911
6. dec 2017

@popinka77 to si bola na tom ovela horsie ako ja,,, ja som sa stihla obliect a ked som vysla von tak ma striasla zimnica a oblial studeny pot,,, poslali ma na wcko skontrolovat ci nekrvacam a dali mi dva ibuprofeny,,, dve hodiny som tam sedela v bolestiach a potom som vladala ist po auto a tam som sedela dalsie dve hodiny lebo som nechcela aby ma natriasalo v aute,,, a vajecnik som mala mesiac napuchnuty a bolel ma,,, tak som uz odmietala,,, a myslim si ze to stalo za to

laguna2017
6. dec 2017

Konečne som dostala žiadosť od Petrenka..teraz mi poraďte kde na akú adresu mam poslať žiadosť do VšZP BA?

santeema
6. dec 2017

@lola911 boze ty uz si v 13tt????? to tak rychlo leti🙂...dufam ze morfo bol ok v 12tt

tobiaskababo
6. dec 2017

Mala som 8folikov a 7vajok rano budu volat...7 je malinko ci taka norma? 😘

hanka197
6. dec 2017

Ahojte baby..všetky chodite do Reprofit v Brne? Chystam sa tam objednat na konzulataciu tak nech viem ktora je najlepsia v Brne. Poculi sme na nu same chvaly.Po neuspechu tady na Slovensku chceme skusit este zahranicie. Odporucate niekoho?

dena22
6. dec 2017

@tobiaskababo lepsie nez nic, lepsie nez 6....traduje sa, ze menej vajok, vyssia kvalita, vela vajok nizssia...takze je to super, po tom utrpeni, tes sa a oddychuj