icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lola911
6. dec 2017

@tobiaskababo fuuuha z 8 folikov 7 vajicok 😍 to je dobra uroda 😘

lola911
6. dec 2017

@santeema hej vcera sme ukoncili prvy trisemester ❤ vsetko je super 👶 ❤

lola911
6. dec 2017

nas maly pokladik ❤ zatial ma iba 6cm 😘

dena22
6. dec 2017

❤❤❤

laguna2017
6. dec 2017

@roming ďakujem pekne🙂 A všetko mám poslať do VŠZP ako Petrenkovi? Už nič nepotrebujem doložiť?

roming
6. dec 2017

@laguna2017 odošli všetky vyšetrenia ktoré máš ak sú spomenuté v žiadosti. My sme napr. Neposlali spermiogram výsledok ani z hematologie výsledok čo ja mám poruchu zrážanlivosti a kvôli tomu mi po 2tyzdnoch od nich prišlo že pozastavujú konanie lebo som nedolozila všetky potrebné materiály. O to dlhšie som čakala 🙄 tak neurob rovnakú chybu jak ja a radšej všetko pošli čo máš 😉 držím palce!

laguna2017
6. dec 2017

@roming
ok ešte raz ti ďakujem 😉 ty si už bola na ivf?

laguna2017
6. dec 2017

@roming ja som už bola 2x BA na IVF. Aj tie podklady mám poslať z centra?

mimiqa
6. dec 2017

@tobiaskababo juujjj...mas to za sebou..oddychuj

santeema
6. dec 2017

@lola911 to je dobre, nech to ide vsetko takto dalej🙂

fatma1
7. dec 2017

@lia1234 Aj ja som toho isteho nazoru..🙂

mimiqa
7. dec 2017

Tak bambulky presne 8meho teda zajtra by bol mesiac...no dnes mi prisli na ucet peniaze z Unionu za ivf...ivf 1900€plus lieky a injekcie 900€a preplatili 1597....je to slusne????

lakukaa
7. dec 2017

@laguna2017 ahoj treba to poslat Vszp do Ba na panonsku liecba v zahranici.ak nemas presnu adtesu zistim.papiere vsetky co mas ohladom liecby tvojho problemu.ja som poslala hematologiu.imunologiu.endokrinologiu.neviem co mas ty.urcite spermiogram a poslala som aj odkedy som poistenec Vszp to ti daju v pobocke a z ivf v ba co som mala som poslala protokol.papiere od petrenka a z brna vsetko si este raz prefot v pripade ze to stratia.cim viac toho posles tym lepsie.

lakukaa
7. dec 2017

@roming ahoj citam ze mas problem so zrazanlivostou.ja mam to iste.beries nejake lieky?ja nic lekarka povedala ze to budu riesit pred ivf.dakujem za info.

roming
7. dec 2017

@laguna2017 ahoj, toto je moje prvé IVF takže neviem či treba poslať aj to... V pondelok máme vklad, zatiaľ máme 1den 12 oplodnenych vajíčok tak uvidíme koľko ich potiahne do pondelka 🙂

roming
7. dec 2017

@lakukaa ahoj, ja mám diagnostikovany SPS syndróm už dlhšie, mám to po tatkovi a mama je hematolog takze to mám dlhodobo podchytené anopyrinom a teraz počas stimulky mi mamina nasadila clexane ktorý ak by ti vyšlo s tehotenstvom si vraj budem pichať do konca 1.trimestra... tie poruchy zrážanlivosti s rôzne, treba sa priamo s hematolog poradiť lebo mne v centre tiež nikto nič nepovedal k tomu..

roming
7. dec 2017

@mimiqa to vyzerá fakt slušne!

maculicek1977
7. dec 2017

@roming ahoj prosím ta tiež si pichám clexane 0,4, nevieš nejaký trik ako to pichať lebo sa mi robia z toho modriny a štípe to, pichám si to od pupka cca 3 cm, ale aj tá ihla je nejaká hrubšia oproti tým čo som mala pri stimulke. Ďakujem

roming
7. dec 2017

@maculicek1977 sklamem ťa...tiež mám z toho modriny😔 akurát som to vravela mamine tak mi to skúsi vymeniť za fraxiparine a uvidím či to pomôže...

tobiaskababo
7. dec 2017

Baby druhy den po punkcii mam take krce ze sa nemozem otocit...na dotyk boli brucho a podbrusie je opuchnute...je to normalne? Mam teraz 2x estrimax a 3x progesteron ...aaauuu

michellevendero
7. dec 2017

@tobiaskababo srdiečko a nemáš ten hyperstimulačný syndróm, keď máš také bolesti 🤔

tobiaskababo
7. dec 2017

@michellevendero ved pijem 3l denne ☹ mozno to zajtra prejde ☹

roming
7. dec 2017

@tobiaskababo mne povedali že keby som mala moc veľké bolesti tak im mám volať, neskúšala si teda volať do centra nech ti niečo poradia? Ja som tiež mala k večeru brucho napuchnuté a mierne kŕče ale do rana to prešlo. Ja by som tam na tvojom mieste radšej zavolala..

michellevendero
7. dec 2017

@tobiaskababo pre istotu zájdi na kontrolu, veď píšeš, že máš kŕče a nemôžeš sa otočiť 😥 Známu hospitalizovali a denne jej odsávali vodu.

tobiaskababo
7. dec 2017

@roming volala som povedali mi ze mam ist na pohot.na gynekologiu...mam strach uz len s tej cesty autom pol hod a ked si predstavim ze sa mi tam dole budu zase hrabat a mam to take citlive..boze toto mi este chybalo ...ledva sa na druhu stranu prevratim..ja obdivujem zeny co toto podstupili viac krat

tobiaskababo
7. dec 2017

@michellevendero prosim? Aku vodu? Jejda ved ja som hrozna padavka ja toto len pocujem a mam dost

dena22
7. dec 2017

@tobiaskababo ak by si mala hyperstimulak, dalsie hormony by to len zhorsili...byt tebou idem na pohotovost, mozno staci jedna infuzka fyziologickeho roztoku a bude dobre.

maculicek1977
7. dec 2017

@roming aha a môže sa to vymeniť za fraxiparín? Ty máš tiež 0,4 a ako sa ti to pichá?

dena22
7. dec 2017

@tobiaskababo nemali by sa ti nikde hrabat, mali by ti urobit UTZ cez brucho,, nie sondou

michellevendero
7. dec 2017

@tobiaskababo sŕdcko urob tak, ako Ti radí @dena22 fakt si s tou bolesťou nezahrávaj.