Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@michellevendero ak mi to do 22h neprejde pojdem... uplne nervy mam uz 😈
@tobiaskababo to nic, neboj, traduje sa, ze baby s hyperstimulakom lahsie otehu. a my na teba myslime, a posielame vela ozdravnej energie 🙂
@tobiaskababo netreba si zahrávať, radšej treba ísť čím skôr ☝🏻radšej sto krát zbytočne, ako raz a neskoro. Urobia sono cez bruško a uvidia, či sú vaječníky veľmi opuchnuté a preto máš tie bolesti, alebo čo sa deje.
@tobiaskababo niektore baby skoncili kvoli ohss v nemocnici...mali v sebe vela vody a niektorym to preslo infuzkami a niektorym tu vodu museli tahat...ja ta strasit nechcem, len nic nepodcen...
A ked pojdes na pohotovost, zober si so sebou spravu zo vcera...aby videli co ti bolo robene plus ake lieky uzivas
@tobiaskababo oni su uz v nemockach coraz viac na pripady po IVF zvyknutí, ked som tam prisla ja, sestricka mi rozsafne povedala, ze po IVF kazda aspon raz skonci v nemocnici, a vraj, aspon to uz mate za sebou 🙂 a veru, ked bude treba, budem tam chodit jak na klavir...dverami ma poslu prec, oknom sa im vratim, ked to tak bude treba 🙂
@maculicek1977 to neviem...asi áno, keď povieš hematologovi čo ti to nasadil...alebo aj v centre keď ti to predpísali...ja mám tiež 0,4 a strašne to stope a pak chvíľku aj boli... niekedy mám pocit že mi to ani nejde do kože 😖
@lilyianka takze nemam pit tolko vody? Alebo to s pitim nema nic spolocne? Trosku som sa po dvore presla nadychala sa vzduchu je mi lepsie aj ked bolest citim..to snad po tej cerstvej punkcii...
@tobiaskababo pi...aj viac ako 3l..skus aj 4l...jedz vela polievok
Ja som pila caje, vodu, rozne acidka a take sprostosti...a jedla vacsinou polievky...a o par dni som mala pekne brucho...predtym kvoli ohss vyzeralo akoby som bola tehotna 🤔
@roming maculicek1977 dievcata neviem ci su tieto injekcie uskladnovane v chladnicke ale ak ano pocula som ze ich treba nechat trocha pred pouzitim v izbe postat a az potom pichnut ze to stipe a modrinuje z toho ze je tekutina chladna.nemam odskusane ale pisala to tu jedna holka.skuste to mozno pomoze drzim vam palce😊
@tobiaskababo Ja som po punkcii par rokov dozadu skončila na pohotovosti a teda nechali ma aj týždeň na pozorovaní v nemocnici. Našťastie vodu mi z brucha ťahať nemuseli, infúzie stačili. Tak ako píšu dievčatá vyššie, choď sa dať radšej skontrolovať...Nie je to veru sranda. Držím palce, nech to dobre dopadne
@tobiaskababo ahoj vody co najviac a bolest mozes mat aj z toho ze si ich mala viacej.somnou lezala jedna co mala 22 vajicok a hned dostala infuziu mala velke bolesti.tak sa drz
@lakukaa 8 je vela? 🙄 dakujem krasne ❤
@roming áno presne ten istý pocit mám, že mi to nejde ani do kože, neviem čo to dali za ihlu tam?Bruško mám otrasné ☹Ja beriem tiež anopyrin 100mg od hematologičky a clexane mám z reprodukčnej imunologie.
@lakukaa dakujem 🙂uz som poslala na Panonsku 2. imuno vysledky budem mat az v januári. ale poslala som spermiogram a tiež ivf protokol z BA. Ako dlho si čakala na schvalenie ziadosti?
@roming 😉👍jeeej super 12 to je pekny pocet. Tak drzim palce. Potom daj vedieť😉
@tobiaskababo ako hovoria dievcata pit vela vody a skus nasadit magnezium,,, ja som mala tiez opuchnute vajecniky cely mesiac a nemohla som sa pohnut tyzden a mala som napuchnute a tvrde zvacsene brucho,,, ak to neustane tak chod na pohotovost
@lola911 nastastie to preslo..vypila som do rana 1,5 urolog.caju a bolesti ustupili..dakujem moje zlaticka ❤
@lola911 jeminenku ten je uz veliky! ;) Este len nedavno si robila test a teraz ake babenko uz vidno na obrazovke, krasa! 👶 Drzte sa pekne aj nadalej, pomaly bude nasledovat morfo sono a sa mozno dozviete co cakate 😉
@tobiaskababo super, ze ti to preslo same od seba 👍🤗
@mimika1973 to ano leti to velmi rychlo,,, koncom januara by sme mali ist,,, hovorili ze to uz by nam mohli povedat,,, zalezi od toho ako bude babetko otocene 😉 ale nemam nejake specialne zelanie ,, ci to bude chlapcek alebo dievcatko,, hlavne nech je zdrave ❤
@tobiaskababo to je super ale stale pi vela tekutiny a nenamahat sa a ani nezdvihat nic tazke,,, lebo to ze bolest presla neznamena ze vajecniky nie su este opuchnute
@lola911 lezim a pijem trochu dzusu liter urologickeho caju a zväcsa vodu..no jo pri chodzi a sadani to citim..setrim sa na pondelok ❤ v pondelok ET a v piatok mam dostat ms 😖 uvidime...ako sa mate vy? 👧
@tobiaskababo my sme mali utz v utorok ,,, vsetko je v poriadku,, videli sme aj malicke ako sa hybe,,, je to nadherny pocit,,, urcite sa to oplati aj cez tie vsetky bolesti,,, zelam ti aby et vyzsiel hned na prvy krat 🤰 ❤ ❤ ❤
@lola911 waau to je krasa 💜 gratulka ❤
Ahojte , chcem sa vas opytat (lebo mi dnes nikto z GF nedviha) mam v pon vklad a platim hned 650e ale mam 5 embryi .Jedno vlozia a 4 chcem dat zmrazit.To sa plati tiez hned tam ? Dakujem
@tobiaskababo ano..po vklade zaplatis vsetko
@tobiaskababo v brne v rf sa mrazenie plati zvlast a je to zhruba 30 euro za jedno embryko,,, ale v v GF v Ba to moze byt inak,,, nie som si ista ci to nemali ako mrazenie vsetkych embryi a cena bola 180euro

@roming ja som mala modriny po fraxiku este vacsie, a boli viac vpichnutie, mavaju taku vrubkovanu ihlu, niekedy mi to prislo, akoby tupu, clexan je oproti fraxiku malina