icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

dena22
2. jan 2018

@lola911 dakujem 🙂 drzim labeny

gagirl
2. jan 2018

@lola911 sledovala som ta trocha ze sa vam konecne podarilo a si tehulka..🙂ach..mas toho velmi vela za sebou uz vselicoho..muselo to byt velmi tazke tolko rokov..si silna ze si to vsetko zvladla..ano,zena ked tuzi po dietati spravi aj nemozne a vydrzi velmi vela..ale konecne ste stastni..a za par mesiacov sem pridas tu najkrajsiu spravu ze je drobcek na svete..😉
Velmi vam drzim palce nech mas bezproblemove tehu..a vies si ho vychutnat naplno 🙂 Drzte sa..a davaj na vas pozor..tesim sa s tebou😍

mimiqa
2. jan 2018

@lola911 wau..fhb..ja som mala 20 embryjok..z toho na piaty den 5x xb tie mam vsetky zamrazene..ostatne b a cmka...kebyze potiahneme den bolo by mozno fhb 🤣..tiez im tam xb nenecham..mali by to byt chlapci 😚

gagirl
2. jan 2018

@dena22 kolko rokov sa snazite?Mas uz aj ty po 40ke?

lola911
2. jan 2018

@mimiqa nam sa tie fhb vyvinuly az na 6ty den takze sme ich mrazili 😉 na 5ty den sme mali najvyzsiu kvalitu hb a to sme vkladali 😉

dena22
2. jan 2018

@gagirl tiez od dvadsiatky, a mam 41, tehotna som bola len raz s darovanymi spermiami, ale sa pomaly vyvijalo, zastavilo sa to na nejakych 5600 hcg

mimiqa
2. jan 2018

@lola911 hej hej...ma to byt na 6ty den...mne robili vyvoj do 5 dni..neviem preco nie 6...neva..xbe su tiez kvalitne...

lola911
2. jan 2018

@mimiqa mne nechali do 6 dna len tie co sa nedali mrazit a 5 z nich sa vyvinulo do druheho dna na 2fhb 1hb a 2xb

mimiqa
2. jan 2018

@lola911 uroda pekne 🤗

tuqanqa
2. jan 2018

@lola911 @mimiqa babulky co je to za skratky??? fhb, xb, bé a cé
😉

lola911
2. jan 2018

@tuqanqa pozri obrazok to je asi najlepsie vysvetlenie ale su to stadia embryi ktore urcuju aj kvalitu embrya,,, podla toho ako su vyvinute v urcitom dni sa da urcit ci su kvalitne,,, napriklad compactne morule ktore su na 5ty den su spomalene a naopak fhb je ta najvyzsia kvalita a je mozne ju mat na 6-7 mi den,,, vo vinimocnych pripadoch na 5ty den,,, fhb -fully hached blastocyst (plne vyvinuta blastocysta, xb -expanded blastocyst (rozvinuta blastocysta) b-blastocysta a cm compactna morula

mimiqa
2. jan 2018

@tuqanqa vyvoj pred vkladom 😚

saldiv
2. jan 2018

Dievčatá, chcem sa Vám pochváliť. Už pár dni som matkou! Nikdy som to nevzdala a vždy snívala že sa mi to podarí. Teraz môj maly synček spinka vedľa mna a ja sa na neho neviem vynadivat. Je z darovaneho vajicka a ja ďakujem tej dobrej žene za najkrajší vianočný darček aký mi kto mohol dať. Držím Vám všetkým palce. Nevzdávajte sa

ivec16
2. jan 2018

@lola911 a co take 5 bunkove embrya? maju sancu?

mimiqa
2. jan 2018

@saldiv gratulujem 😚

lola911
2. jan 2018

@ivec16 ano maju,, ale zalezi na ktory den,,, ak su na 2 den tak su super,, ak na 3 den tak su troska pomalsie ale mozu sa prebrat,,, ak su na 5ty den 5bunkove tak uz sancu nemaju

ivec16
2. jan 2018

@lola911 na treti den mali niektore 5 a niektore 4 bunky

lola911
3. jan 2018

@ivec16 znamená to že sú troska pomalšie ale uvidis na 5ty deň, ja som mala tiež niektoré pomalšie a prebrali sa tak že s nich bola nakoniec jednotková kvalita

luciatt
3. jan 2018

Baby do ktorého tt ste brali estrofen a utrogestan?

miriamkaaaa
3. jan 2018

Ahojte Baby🙂potrebujem poradit idem sa objednat do Reprofit Brno a ktoreho doktora alebo doktorku by ste mi odporucili? Dakujem za radu😘

ivec16
3. jan 2018

@lola911 mne boli vkladane jedno 4 a jedno 5 bunkove na piaty den, mam chlapceka z tohto vkladu, a mam este jedno 5 bunkove mrazene a tak sa pytam aka tam je sanca... ja su stale myslim ze ten moj syn je skor to 4 bunkove embryjko

ivec16
3. jan 2018

@ivec16 oprava vkladane na 3 ti den

mimiqa
3. jan 2018

@ivec16 treti den 5 bunkove bola prva trieda🤗...tiez by bolo zaujimave co je z coho...z coho dievca z coho chlapec...takze dalsi vklad??? Drzim palce

mimiqa
3. jan 2018

@miriamkaaaa ahoj..ja ti neviem koho odporucit. Tam su vsetci fajn 😉

miriamkaaaa
3. jan 2018

@mimiqa tak super nemusim mat strach ze si vyberiem zle🤗dakujem

mimiqa
3. jan 2018

@miriamkaaaa urcite nie...ja som si ani nevyberala..pridelili mi oni.jednak lekar stebou urobi konzultaciu...iny lekar robi vyber vajicok...a iny zas kontrolne ultrazvuky. Komunikovat stebou cez email a tel.bude koondinatorka..a kedykolvek mozes volat na ich nonstop linku...ked som nevedela co a ako brat vsetko povedia a ochotne

lola911
3. jan 2018

@ivec16 ak sa ti podarilo z cerstvych 5 a 4 bunkovych tak nevidim dovod preco by sa nemalo podarit z mrazacika,,, ak budes robit iba ET tak mas o nieco vacsiu sancu lebo oni si vypestuju sliznicu do takej vyzsky akej potrebuju,,, len s tym ze ci sa podarilo alebo nie zistis potom iba z tehu testu alebo z krvi 😉

lola911
3. jan 2018

@luciatt do konca 11tt budes brat estrofem aj utrogestan tak ako ti ho predpisali a potom na 12tt znizis davku aj estrofemu aj utrosu na polovicu a na 13tt uplne vysadis,,, je to z toho dovodu ze placenta si zacne v 12tt vyrabat estrogeny aj progesterony uz sama 😉

lola911
3. jan 2018

@miriamkaaaa ja odporucujem si pozriet lekarov a kto ti je najviac najsympatickejsi tak mu alebo jej napis email 😉
https://www.reprofit.cz/en/about-the-clinic/our...
myslim ze machac tam uz nie je inak by tam mali byt vsetci 😉 inak je pravda ze sa budes stretavat so vsetkymi a ci uz odber, ultrazvuky a ET ti moze robit ktokolvek z nich,,, vzdy budes konzultovat s tvojim doktorom,,, inak su tam vsetci super,,, vsetko ti budu vysvetlovat bez ohladu na to koho si vyberies,,, ak si nevyberies nikoho tak ti niekoho pridelia ale zla volba tu naozaj neexistuje 😉

chmurkaxy
3. jan 2018

@miriamkaaaa ja mám Vranu a sme aj s mužom veľmi spokojni, fakt je sympatický a snaží sa.