Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lola911 sledovala som ta trocha ze sa vam konecne podarilo a si tehulka..🙂ach..mas toho velmi vela za sebou uz vselicoho..muselo to byt velmi tazke tolko rokov..si silna ze si to vsetko zvladla..ano,zena ked tuzi po dietati spravi aj nemozne a vydrzi velmi vela..ale konecne ste stastni..a za par mesiacov sem pridas tu najkrajsiu spravu ze je drobcek na svete..😉
Velmi vam drzim palce nech mas bezproblemove tehu..a vies si ho vychutnat naplno 🙂 Drzte sa..a davaj na vas pozor..tesim sa s tebou😍
@tuqanqa pozri obrazok to je asi najlepsie vysvetlenie ale su to stadia embryi ktore urcuju aj kvalitu embrya,,, podla toho ako su vyvinute v urcitom dni sa da urcit ci su kvalitne,,, napriklad compactne morule ktore su na 5ty den su spomalene a naopak fhb je ta najvyzsia kvalita a je mozne ju mat na 6-7 mi den,,, vo vinimocnych pripadoch na 5ty den,,, fhb -fully hached blastocyst (plne vyvinuta blastocysta, xb -expanded blastocyst (rozvinuta blastocysta) b-blastocysta a cm compactna morula
Dievčatá, chcem sa Vám pochváliť. Už pár dni som matkou! Nikdy som to nevzdala a vždy snívala že sa mi to podarí. Teraz môj maly synček spinka vedľa mna a ja sa na neho neviem vynadivat. Je z darovaneho vajicka a ja ďakujem tej dobrej žene za najkrajší vianočný darček aký mi kto mohol dať. Držím Vám všetkým palce. Nevzdávajte sa
Baby do ktorého tt ste brali estrofen a utrogestan?
Ahojte Baby🙂potrebujem poradit idem sa objednat do Reprofit Brno a ktoreho doktora alebo doktorku by ste mi odporucili? Dakujem za radu😘
@miriamkaaaa ahoj..ja ti neviem koho odporucit. Tam su vsetci fajn 😉
@mimiqa tak super nemusim mat strach ze si vyberiem zle🤗dakujem
@miriamkaaaa urcite nie...ja som si ani nevyberala..pridelili mi oni.jednak lekar stebou urobi konzultaciu...iny lekar robi vyber vajicok...a iny zas kontrolne ultrazvuky. Komunikovat stebou cez email a tel.bude koondinatorka..a kedykolvek mozes volat na ich nonstop linku...ked som nevedela co a ako brat vsetko povedia a ochotne
@ivec16 ak sa ti podarilo z cerstvych 5 a 4 bunkovych tak nevidim dovod preco by sa nemalo podarit z mrazacika,,, ak budes robit iba ET tak mas o nieco vacsiu sancu lebo oni si vypestuju sliznicu do takej vyzsky akej potrebuju,,, len s tym ze ci sa podarilo alebo nie zistis potom iba z tehu testu alebo z krvi 😉
@miriamkaaaa ja odporucujem si pozriet lekarov a kto ti je najviac najsympatickejsi tak mu alebo jej napis email 😉
https://www.reprofit.cz/en/about-the-clinic/our...
myslim ze machac tam uz nie je inak by tam mali byt vsetci 😉 inak je pravda ze sa budes stretavat so vsetkymi a ci uz odber, ultrazvuky a ET ti moze robit ktokolvek z nich,,, vzdy budes konzultovat s tvojim doktorom,,, inak su tam vsetci super,,, vsetko ti budu vysvetlovat bez ohladu na to koho si vyberies,,, ak si nevyberies nikoho tak ti niekoho pridelia ale zla volba tu naozaj neexistuje 😉
@miriamkaaaa ja mám Vranu a sme aj s mužom veľmi spokojni, fakt je sympatický a snaží sa.

@lola911 dakujem 🙂 drzim labeny