icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

nela17
16. apr 2018

@zuzka3 dakujem ti velmi pekne 🙂 drzmim vsetkym palceky

saldiv
16. apr 2018

@maculicek1977 ja ta poteším 🙂 j som mala úspech až s 3 darkynou! Takze nevešajú hlavu máš mrazacika chod do toho! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

megan5
16. apr 2018

@zuzkaahoj.tak hcg mi narastlo😉.tak sa tesim.aj sono mi robili,lebo som neverila,ze som tehotna.a plodik tam bol.sice este bez srdiecka,ale ze na to je este cas.tak hadam to vydrzime oba do konca.dakujem za povzbudenie😀🍀

alexa1983
16. apr 2018

Ahojte, chodíte niektorá k Mudr. Frankovi ? nás tam objednali na prvú konzultáciu, tak či máte nejaké infošky 🙂

nela17
16. apr 2018

@alexa1983 Ahoj. ja som Bola u doktora Franka raz na kontrolnom ultrazvuku a potom mi robil aj vklad, bol velmi mily. Ale ja som tam zatial zleho lekara ani nestretla. a to som tam stretla asi 5tich dokopy co tam chodim 🙂 takze podla mna sa nemusis bat.

mimika1973
16. apr 2018

@megan5 neboj nic! Ja som zacala krvacat poobede a to bola rano na krvi hcg...stres velky to bol, tiez reku, ze to odchadza a pod. ...potom som mala asi 2x este kontroly tyzdnove, ci je embryjjko, srdiecko atd. ...No ale kedze mi vlozili dvoch prckov, jeden vlastne odchadzal, neudrzal sa dlho...za to boli aj tie kontroly potom ze ako je na tom prvy prcko...a o mesiac bude mat uz rok! 😍

mimika1973
16. apr 2018

@megan5 hcg stupa, dalsie sono budes mat kvoli srdiecku, nestresuj velmi! 😉 Len kludovy rezim pekne udrzuj, daj PN ak mozes... 🙂 Spinenie je bezne na zaciatku tehu, maternica sa tiez prekrvuje, zilka mohla nejaka prasknut a pod. ...proste babenko sa zavrtava ako sa patri! 🤰 Spinenie pokial nie je cervena cerstva krv je ok, hnedaste spinenie je bezne, alebo ruzovkasto bezove....Ani v nemocke inac lezat kvoli tomu nemusis, vidim, ze to len na SK takto hned robia poplach s nemockou, priroda zariadi uz ako sudi, my nemozme vlastne nic proti tomu urobit, len ten klud, nic tazke nedvihat, a pozitivne mysliet 😉 Drzim palce nech ide vsetko ako ma! 👍😘

zuzka3
16. apr 2018

@megan5 super, tesim sa 🙂 perfektne. Na srdiecko je cas este, hlavne ze stupa hcg a bol vak na sone. ❤️

mimika1973
16. apr 2018

Baby, grrrrr...zase zmenili tu prezentaciu na MK??!!! co to furt komplikuju a nenechaju ako je, stale len rozmyslat a hladat treba, stracat cas!

mimika1973
16. apr 2018

Raz napravo toto, raz nalavo toto, treba sa neustale len orientovat na strankach, hmmmm...😠🙄

alexa1983
16. apr 2018

@nela17 ďakujem pekne za info.. Teším sa a som plná nádejí 🙂 sná´d ma hneď neprejdnú :( ale určite to bude lepšie ako tu na SR ..

megan5
16. apr 2018

@alexa1983 mne robil vklad,velmi mily a zadarilo sa..

megan5
16. apr 2018

@mimika1973 len ja beriem anopyrin,takze mam redsiu krv.sa mozno hlbsie zahniezdovalo alebo ta cievka..a ta krvicka bola najskor cervena,preto som sa zlakla.ale ked som si vkladala utros,tak uz bola hnedasta a ked som prisla do nemocky tak uz som len malo spinila.myslela som ze uz je koniec.este rano som sestrickam hovorila ked mi brali krv ze tehotna nie som..a vidis,ostalo to tam.tak hadam srdiecko bude bit😍.zatial tam videla jeden plod.

megan5
16. apr 2018

@zuzka3 ano bol aj s plodikom.hcg bolo 13000😊

lakukaa
16. apr 2018

@mimika1973 ahoj prosim ta kde mam hladat smsky? Ved mi to zmizlo😂

alexa1983
17. apr 2018

@megan5 ano ano, čítala som že si tehulka, veľmi moc gratulujem 🙂 Akú si mala hormonálnu prípravu? normálny alebo soft ? a tiež tam dávajú pred vkladom ten hnusný estrogen brať?

alexa1983
17. apr 2018

@megan5 ááá ešte keď sa môžem spýtať , vklady tam fungujú tak ako tu ? že plný mechúr a bezbolestne?

megan5
17. apr 2018

@alexa1983 ano.najlepsie plnsi mechur.ja som mala tak polo plny..a mala som ivf soft.podla mna soft je super.ja som brala aj utrogestan a aj estrofen.ale estrofen nie vzdy davaju.ja som pri 1vklade nemala,ale teraz uz mi dali.drzim paste🍀

alexa1983
17. apr 2018

@megan5 ďakujem pekne, aj ja tebe držím z celého srdca palce , nech to všetko dobre dopadne. je super čítať tu pozitívne správy 🙂
ten soft cyklus znamená že sa dáva menej hormónov? lebo pozerám že je drahší ako normálny cyklus . Mne robili pri prvej stimulácii hormóny veľmi zle, skončila som niekoľko krát aj v nemocnici , tak mám teraz z toho panický strach že čo zasa bude .(

66kikusa66
17. apr 2018

Ahojte baby 😊 bola niektorá u dr.Kozumplika, s ním budeme mať prvú konzultáciu. Ďakujeeem 😊

megan5
18. apr 2018

@alexa1983 dakujem ti krasne😀😍.ivf soft je minimalna stimulacia.cize ano menej hormonov.a podla mna ani toto ivf soft nie je take drahe.mna vysiel okolo1300 a plus cesta.🍀

alexa1983
18. apr 2018

@megan5 aha tak potom to je v pohode cena 🙂 neviem čo som pozerala teda ja :D A ešte k nicm chodíš keď si tehu alebo už si v rukách svojho gyndoša?

zuzka3
18. apr 2018

@alexa1983 do brna ides 4 tyzdne po vklade na potvrdenie akcie srdiecka ak budes mat pozitivny test, ale aj nemusis ist k nim. Mne kazali poslat spravu od gyn ak by som k nim nesla na to sono. Ale ja som bola u nich, rovno sme aj prebrali ako pokracovat s liekmi.

simik411
18. apr 2018

baby tie co ste mali soft ivf to ste same povedali ze chcete alebo vam to oni navrhli alebo podla coho sa urcuje ci je potrebne normalne ivf alebo soft ? 🙂 dakujeem

frolik12
18. apr 2018

@66kikusa66 bol to môj lekárpri oboch ivf, rozhodoval o liečbe a podobne a prvý krát robil aj vklad. Veľmi milý

66kikusa66
18. apr 2018

@frolik12 ďakujem ti za odpoveď, dufam ze bude v pohode 😊

megan5
18. apr 2018

@simik411 ahoj.to ti musia oni navrhnut doktori..ci soft alebo norm.ivf😉

megan5
18. apr 2018

@alexa1983 vies co.ja tym ze som spinila,tak som v nemocnici..ale uz mozno domov pojdem.ja asi do Brna nepojdem ale k svojmu gynekologovi.oni uz vedia,lebo aj moj gynek.robi v tejto nemocnici co som teraz.a brnu dam potom vediet..🍀❤😙

nela17
18. apr 2018

@alexa1983 mne sa tu paci ovela viac, v ba som chodila do gyn fivu, 2krat IVF a neda sa to porovnat, ako sa tu vsetci milo spravaju. Nikto tu nelrekruca oci nad otazkami a podobne, ja sa tu citim prijemne a dufam ze sa aj zadari 🙂

maculicek1977
19. apr 2018

@saldiv ahoj a prosím ťa, čo bol dôvod, že sa nedarilo a až s 3 darkyňou sa podarilo? A koľko vklad ov si mala od tých 3 darkýň? Nakoniec sa zadarilo z čerstvých, alebo z KET? Užívala si aj prednison? Mne dnes prišiel návrh na KET protokol a tam je aj prednison, doteraz som ho nemala. A v ktorom centre si bola? Ďakujem