Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@maculicek1977 ja ta poteším 🙂 j som mala úspech až s 3 darkynou! Takze nevešajú hlavu máš mrazacika chod do toho! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@zuzkaahoj.tak hcg mi narastlo😉.tak sa tesim.aj sono mi robili,lebo som neverila,ze som tehotna.a plodik tam bol.sice este bez srdiecka,ale ze na to je este cas.tak hadam to vydrzime oba do konca.dakujem za povzbudenie😀🍀
Ahojte, chodíte niektorá k Mudr. Frankovi ? nás tam objednali na prvú konzultáciu, tak či máte nejaké infošky 🙂
@megan5 neboj nic! Ja som zacala krvacat poobede a to bola rano na krvi hcg...stres velky to bol, tiez reku, ze to odchadza a pod. ...potom som mala asi 2x este kontroly tyzdnove, ci je embryjjko, srdiecko atd. ...No ale kedze mi vlozili dvoch prckov, jeden vlastne odchadzal, neudrzal sa dlho...za to boli aj tie kontroly potom ze ako je na tom prvy prcko...a o mesiac bude mat uz rok! 😍
@megan5 hcg stupa, dalsie sono budes mat kvoli srdiecku, nestresuj velmi! 😉 Len kludovy rezim pekne udrzuj, daj PN ak mozes... 🙂 Spinenie je bezne na zaciatku tehu, maternica sa tiez prekrvuje, zilka mohla nejaka prasknut a pod. ...proste babenko sa zavrtava ako sa patri! 🤰 Spinenie pokial nie je cervena cerstva krv je ok, hnedaste spinenie je bezne, alebo ruzovkasto bezove....Ani v nemocke inac lezat kvoli tomu nemusis, vidim, ze to len na SK takto hned robia poplach s nemockou, priroda zariadi uz ako sudi, my nemozme vlastne nic proti tomu urobit, len ten klud, nic tazke nedvihat, a pozitivne mysliet 😉 Drzim palce nech ide vsetko ako ma! 👍😘
Baby, grrrrr...zase zmenili tu prezentaciu na MK??!!! co to furt komplikuju a nenechaju ako je, stale len rozmyslat a hladat treba, stracat cas!
Raz napravo toto, raz nalavo toto, treba sa neustale len orientovat na strankach, hmmmm...😠🙄
@mimika1973 len ja beriem anopyrin,takze mam redsiu krv.sa mozno hlbsie zahniezdovalo alebo ta cievka..a ta krvicka bola najskor cervena,preto som sa zlakla.ale ked som si vkladala utros,tak uz bola hnedasta a ked som prisla do nemocky tak uz som len malo spinila.myslela som ze uz je koniec.este rano som sestrickam hovorila ked mi brali krv ze tehotna nie som..a vidis,ostalo to tam.tak hadam srdiecko bude bit😍.zatial tam videla jeden plod.
@mimika1973 ahoj prosim ta kde mam hladat smsky? Ved mi to zmizlo😂
@megan5 ďakujem pekne, aj ja tebe držím z celého srdca palce , nech to všetko dobre dopadne. je super čítať tu pozitívne správy 🙂
ten soft cyklus znamená že sa dáva menej hormónov? lebo pozerám že je drahší ako normálny cyklus . Mne robili pri prvej stimulácii hormóny veľmi zle, skončila som niekoľko krát aj v nemocnici , tak mám teraz z toho panický strach že čo zasa bude .(
Ahojte baby 😊 bola niektorá u dr.Kozumplika, s ním budeme mať prvú konzultáciu. Ďakujeeem 😊
baby tie co ste mali soft ivf to ste same povedali ze chcete alebo vam to oni navrhli alebo podla coho sa urcuje ci je potrebne normalne ivf alebo soft ? 🙂 dakujeem
@66kikusa66 bol to môj lekárpri oboch ivf, rozhodoval o liečbe a podobne a prvý krát robil aj vklad. Veľmi milý
@frolik12 ďakujem ti za odpoveď, dufam ze bude v pohode 😊
@saldiv ahoj a prosím ťa, čo bol dôvod, že sa nedarilo a až s 3 darkyňou sa podarilo? A koľko vklad ov si mala od tých 3 darkýň? Nakoniec sa zadarilo z čerstvých, alebo z KET? Užívala si aj prednison? Mne dnes prišiel návrh na KET protokol a tam je aj prednison, doteraz som ho nemala. A v ktorom centre si bola? Ďakujem

@zuzka3 dakujem ti velmi pekne 🙂 drzmim vsetkym palceky