icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

babikadaska
23. aug 2018

@simik411 ja som oslavovala tie moje dve blastocysty, tak ty tiez sup s partnerom vecer na oslavu ,ze aki ste obaja sikovni,aky dobry material ste odovzdali v reprofite :D

linda2110
23. aug 2018

@simik411 je to len mini krôčik od HB ja som išla na vklad XB a kým som prišla do Brna sa vraj zmenila na HB 😃😃😃teraz pri mne spinká 😘

alexa1983
23. aug 2018

@babikadaska ja mám ešte alergiu na spermošky , ale tak to sa pri IVF obchádza 🙂 manžel pomalšie spermošky, a to si mi poradila aby sme si pripaltili za to MACC či ako sa to píše 🙂 dávame si ich napichať a aj tú selekciu spermií chceme urobiť, chcem mať istotu že sa oplodnia dobre 🙂

simik411
23. aug 2018

@linda2110 jej to je teda super tak snad budeme aj my take stastie mat hehe odlahlo mi ,tesim sa vsetkooo ide podla planu... hlavne ze mame rezervy aj na 8 pokusov. ale ak dovoli dr.davame dve naraz hihihi :D

linda2110
23. aug 2018

@simik411 my sme mali iba jedno vieš aký stres to bol až v Brne sa dr rozhodol či mi ho vložia , kvôli nízkej sliznici deň pred vkladom 5 mm ,pri ET 6 mm...ty môžeš byť v pohode ...aj ja by som dala dve😃

simik411
23. aug 2018

@linda2110 wau tak jedno a xb a chytilo sa super dik za taketo spravy baby velmi to pomaha verit ze to bude uspesne. ja som verila nepochybovala a teraz som si ista proste musi vyjst jeden pokus z tych 8 teda dvojky rovno :D waw ale bude na osude kolko sa chyti a ci .. ale veriiiim ze anoo.. nech uz mam ten KET joj :D

mon999
23. aug 2018

Ahojte zienky, neviem uz kde sa obratit s radou, nasla som tuto diskusiu. Momentalne som 2x tehu, prve tehotenstvo nedopadlo dobre, v cca 18.-19.tyzdni skoncilo, doteraz mi nepovedali pricinu, predcasne som sa otvorila, dostala kontrakcie a potratila/porodila. Aj prvy aj druhykrat som otehotnela prirodzene.. avsak, po prvom neuspechu ma posielali na rozne vysetrenia (hematologia, reprodukcna imunologia...) a prave na tej imunologii mi chcu aplikovat Gammanorm injekcie, ale velmi sa toho bojim... zatial vyzera tehu ok a nechcem byt "pokusny kralik", ci telo zareaguje dobre, alebo sa nedajboze nieco stane... Mate niekto prosim skusenost s takymito imunoglobulinmi v tehotenstve? Budem vdacna za kazdu radu a skusenost, lebo sa neviem rozhodnut, ci si to nechat pichnut alebo nie :-/

simik411
23. aug 2018

@babikadaska veru oslavime nejako dnes hihi :D ale akurat som dostala dnes MS kks na 21.den moc skoro nwm ci po stimulke a opu to je normalne aj beriem progesteron a aj tak divnee hm ale nevadi snad no ...

alexa1983
23. aug 2018

@simik411 po stimulke máš telo rozhádzané celé, mne sa napr z 28 dňového cyklu, stal až 35 dňový, a trvalo to asi 3-4 mes kým sa to dalo do normálu, hormony sú svinstvo :D

leticia22
23. aug 2018

@simik411 waaaau super, ja som ti to hovorila, že ešte aj tie slabšie môžu zabojovať, aj u mňa tak zabojovali ako som ti písala. Supeeeer blahoželám ti k tomu lebo verím že druhé ivf nebudeš potrebovať s takýmito ,, zásobami" 😉🍀✊ akou metódou si si dávala oplodnovat?

leticia22
23. aug 2018

Baby tak ja som bola dnes na krvi na 14dpt mám hcg 279,8 🤩 len sa vás chcem opýtať nemáte s tým skúsenosti, či je to dosť? Lebo som sa niekde pri babach dočítala aj o hodnotách okolo 1000hcg😔

simik411
23. aug 2018

@leticia22 ano pisala si teda ale takyto narast som necakala ani omylom dufala som keby aspon 3 su topky nie osem az ... icis sme mali metodu "len" hehe..

lola911
23. aug 2018

@simik411 jeej nadherne 😍 1HB a 7XB na 5ty den je super vysledok 😍

alexa1983
23. aug 2018

@leticia22 ajoj, super gratulujem ti, je to dosť neboj, vyššie hodnoty bývajú keď sú detičky 🙂 a hcg ti bude teraz každý deň rýchlo narastať, uvidíš 🙂 čo tipovedali na klinike?
juuj teším sa veľmi ako to vychádza 🙂 z celého srdca

leticia22
23. aug 2018

@alexa1983 na klinike nič lebo môj Dr ma dofču, tak ani neviem, komu to tam nahlásiť. Ďakujem ti krásne 😘

simik411
23. aug 2018

@lola911 5.a 6.den heh 😁🍀🙏ale áno super max spoko 😍 už len jeden krôčik k šťastiu..

simik411
23. aug 2018

@leticia22 to hcg máš určite dobre na toľko dní bud kludnucka.. Predtým si mala ani nie sto že? To čo nevyšlo 😕teraz skoro 300 uvidíš bude stúpať hore hore hehe tešinkuj sa z úspechu 🍀joj samé dobré správy mame babulky len nech ich pribúda stále viac a viac🙏

leticia22
23. aug 2018

@simik411 si tak zlatá, ďakujem 😘 áno vtedy som mala na 14dpt nejakých 56 a potom o dva dni 68 a potom biochemické z toho.

simik411
23. aug 2018

@leticia22 mnoo vidíš určite aj dr.dnes povedal ze to je dobre číslo že? o dva dni bude aj 2x viac a viac a viac 🍀fazuľka sa už vydala na dlhú cestu a vydržíii 😁

mimiqa
23. aug 2018

@linda2110 xixi moj pripad ..cakalo ma xb...a pokial prislo ku vkladu hb...dnes som 35+2...uz za chvilocku ho mam pri sebe 🤗

mimiqa
23. aug 2018

@simik411 vyborna uroda 😘❤

lakukaa
23. aug 2018

@alexa1983 ahojte aj ja to mam toto iste uz e krat a nic.chcem sa objednat doktorke drakulovej ze vraj je ofbornicka lebo tu somnou nikto nic nerobi.nic neberiem a mozno aj preto sa nedari

mimiqa
23. aug 2018

@mon999 pozri nevyznam sa vobec ale ak ti daco zistili..teda pricinu a chcu dat injekcie..myslim ze by si mala ist do toho...😘❤

mimiqa
23. aug 2018

@leticia22 nemboj...ono zalezi ake bolo embryjko..kedy sa uchytilo....drzim palecky..vsetko bude len dobre...setri sa prvy mesiac ❤

leticia22
23. aug 2018

@mimiqa ahoj 6-dnove a FHB kvality.

lakukaa
23. aug 2018

@babikadaska tak to mas asi stastie.Moj nazor je ten ze doktorka co mam je tam len na pisanie liekov a tam to haslo.nebola ani pri odbere pritom bola na klinike povedala nam na izbe ze bude provadet zakrok ona a za 5 minut na sale uplne iny doktor.po zakroku som ju stretla a nic nepovedala ani slovo.nebola ani pri jednom vklade.Ani mi nepisala mail ako su na tom vajicka no proste nic ako vzduch.dokonca ked som jej pisala tak napisala po mesiaci ze moj.mail mala v spame.lebo ja som tupa a neviem co je spam ze tam ten mail tak isto musela najst.no cele zle.pisem si uz s koudelkom ten odpisuje hned zatial.tak som zvedava.mameceste jedneho nanuka tak to tam hadam nejak dobojujeme.

lakukaa
23. aug 2018

@sweetrevenge je to tak aj v mojom pripade si myslim ze u nas je problem nedostatocne prekrvena maternica a tam to potom konci.mam trombofiliu a nic neberiem lebo nikto to doteraz neriesil ze preventivne treba nieco brat.iba 5 dni pre vkladom daju clexan.podla mna dost malo.povedala to aj doktorka na genetike aj moj gynekolog.v reprofite doktorka povedala ze treba brat 30 dni pred vkladom a falsi lekar ze 5 dni pred vkladom.tak teraz porad kto ma pravdu.cista hra.Budem Vam drzat palce nech sa vam to podari.Nech uz mate pokoj od vsetkych behaciek a stresu.😉

mimiqa
23. aug 2018

@leticia22 kedy mas nejaku kontrolu ci odber???

leticia22
24. aug 2018

@mimiqa až v pondelok krv

simik411
24. aug 2018

@mimiqa ♥️🍀🙏