Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zuza00 čoo? :D ja som k mojej ráno naklusala, že mi toto treba. Doktorka mi tam razítko, vypísala čo bolo nutné a o päť minút som bola vonku. Nerozumiem prečo ti to takto naťahujú.
@zuza00 zlatý doktor...
@zuza00 neviem, nemám skúsenosť. Mne tam vyznačili v papieroch rovno Petrenka, tak neviem či to majú nejako podelené alebo čo.
@zuza00 žiaľ nie, ideme na KET. Počula som že sú rovnako dobrí, tak snáď to bude fajn 🙂
Baby mam otazku.Brali ste na stimulaciu niekedy gonal 225j aj menopur 75j naraz?Doteraz mi vzdy davali bud jedno alebo druhe ale teraz mi poslali z Brna stimulacny protokol a ze mam brat obidve.Nie je to vela?
@lili12345 áno ja som brala v Brne 150 iu gonalu a 150 iu menopuru a bohužiaľ iba 2 folikuly , ten menopur je inak dobrý lepší ako gonal aspoň z mojich skúsenosti 😊
@lili12345 a AMH som mala 1.28
Pisala som doktorovi a toto mi odpisal To je správně, bude to kombinace. gonal je hlavní, Menopur je na zlepšení kvality vajíček a sliznice. tak hadam vie co robi :D
@lucina1100 a vzdy mavas tak malo folikul? Ja som tiez nikdy vela nemala tak okolo 4-5
@lili12345 Ahoj zacinala som vzdy 4 folikulmy, ale po 3 ivf sa mi rapidne folikuli znizili a mala som uz iba jeden a pri tejto davke 150 gonal a 150 menopur 2 folikuli, potom mi dali minimalnu davku 75 iu menopuru a mala som iba jeden tiez folikul moje telo je uz brutal znicene a po tom 3 ivf uz zena ma malo folikulov, bo telo ma uz velky zasach a nieto este 8🙂
Zdravim. Dnes som mala KET. Vkladali mi HB kvalita 1-. Vyšlo vam to s takouto kvalitou? Mám jedno dieťa z FHB 1. Ďakujem
Kocky, ako stare mozu byt vysetrenia na vybavenie ziadosti o preplatenie ivf? V lete by sme skusili ivf,ak motyka nevystreli a neostanem tehu prirodzene...no neviem, ci im budu stacit vysetrenia z cca 3 rokov dozadu.Dakujem
@cheeky82 mne to nevyšlo a bola som teraz na sviatky , vôbec sa ani neuchytilo a dr. Frank že to je tutovka že sa už neuvidíme ale bohužiaľ nič , mam za sebou 7 ivf a darcovské embryo najvyššej kvalite
@dancura vyšetrenia musia byt nove, ale keď pôjdete do car čo musíte ist tak tam vam vsetko potrebné urobia na začiatok
@lucina1100 to mi je ľúto 😣
@cheeky82 čo už , nikdy by som si nemyslela že mna toto postretne myslím ivf a nie ešte to hrozné číslo ale fakt hrozné , už som rezignovala a nemám silu ist dákej mam všetkého plne zuby .
A vy tiež chodíte do Brna ?
@lucina1100 áno. Reprofit. Ale nám sa u nich už jedno dieťa podarilo chvalabohu
@cheeky82 tak to je super
Baby na akú dobu vám teraz všeobecná zdravotná schvaluje ivf v brne? Ďakujem