Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zuza00 prosim ta za ako dlho ti schvalila vszp ziadost? Ja som posielala ziadost minuly tyzden v stredu na klasicke ivf do Brna. Aj posielaju rozhodnutie postou aj volaju?
@zuza00 dakujem, vies mi prosim ta dat telefonne cislo kde si to viem overit?
@juliet86 ja som nic gynekologovi nedavala, pre istotu som prilozila vysledky, vymenny od gyn do CAR a ziadost potvrdenu od Urdzika/Petrenka
@zuza00 ja tam mam predtlacene udaje z CAR z Brna, chodim do Reprogenesis a takto to vszp schvaluje.
@orchidea1986 som citala, ze si mala problemy s gynekologickoi, kt.ti nechcela potvrdit papiere. Mozno by som skusila Mudr. Kotek BA Vajnory, je velmi ochotny, skus zavolat prip.sa spytat osobne, ze ci by potvrdil papiere, prip.robil aj nejake sona pocas stimulacie.

@mkatkam dik moc za tip. cize tam s ivf v brne nemali problem ano? dakujem