icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

juliet86
3. apr 2019

@mkatkam dik moc za tip. cize tam s ivf v brne nemali problem ano? dakujem

mkatkam
3. apr 2019

@juliet86 mne to potvrdil vtedy môj gyndos MUDr Dlugos,ten už tam nerobi. Pozri si na nete,kde je teraz. A hovorím aj MUDr Zakrevskaya ku ktorej som prešla už pred ivf je.velmi ustretova. Ja neviem ale mám.pocit ,že si prvá tu na MK, ktorej vlastný gynekolog robí problemy.

juliet86
4. apr 2019

@mkatkam z brna mi odpisali ze zialbohu sa to niekedy stane. cize v ramci sr prva nie som 🤣

zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
5. apr 2019

@zuza00 prosim ta za ako dlho ti schvalila vszp ziadost? Ja som posielala ziadost minuly tyzden v stredu na klasicke ivf do Brna. Aj posielaju rozhodnutie postou aj volaju?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
5. apr 2019

@zuza00 dakujem, vies mi prosim ta dat telefonne cislo kde si to viem overit?

juliet86
5. apr 2019

@orchidea1986
@zuza00 a obom vam to bez problemov schvalil gynekolog hej?

orchidea1986
5. apr 2019

@juliet86 ja som nic gynekologovi nedavala, pre istotu som prilozila vysledky, vymenny od gyn do CAR a ziadost potvrdenu od Urdzika/Petrenka

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
5. apr 2019

@zuza00 a kde ti to gyn v ziadosti potvrdil?

evaachesa
5. apr 2019

@juliet86 podarilo sa ti najst noveho gynekologa?

juliet86
5. apr 2019

@evaachesa dakujem za zaujem... zatial je to v procese... mam ist do procare osobne sa dohodnut ze ci by sa to dalo (390eur rocne) z kochu mi neodpisali a ziadne ine voditka zatial nemam.....

evaachesa
5. apr 2019

@juliet86 uff tolko chces platit rocne len kvoli podpisu? Ci celkovo chces ten Procare?

juliet86
5. apr 2019

@evaachesa pride mi to velmi vela. suhlasim. ale neviem zatial k akemu inemu gyn co nebude robut problemy sa prihlasit

evaachesa
5. apr 2019

@juliet86 no ved ja som ti pisala a aj dievcata ohladne gynekologov. Moj s tym vobec problem nemal. Lenze ja som to riesila na slovensku tak som nepotrebovala od neho podpis. Staci zavolat a informovat sa ako zbytocne platit tolko penazi za procare..

juliet86
5. apr 2019

@evaachesa este skusim u sv michala sa spytat v pondelok pripadne vo falcku. pripadne osobne v kochu.. procare beriem ako poslednu moznost...

evaachesa
5. apr 2019

@juliet86 no vidim ze riesis len platene sukromne ambulancie 🙂

zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
5. apr 2019

@zuza00 ja tam mam predtlacene udaje z CAR z Brna, chodim do Reprogenesis a takto to vszp schvaluje.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
elenkaba
5. apr 2019

@orchidea1986 som citala, ze si mala problemy s gynekologickoi, kt.ti nechcela potvrdit papiere. Mozno by som skusila Mudr. Kotek BA Vajnory, je velmi ochotny, skus zavolat prip.sa spytat osobne, ze ci by potvrdil papiere, prip.robil aj nejake sona pocas stimulacie.

juliet86
5. apr 2019

@evaachesa sv michal je statny. sukromne preto lebo mam dojem ze by vedeli riesit rychlejsie a snad vyjst v ustrety...

juliet86
5. apr 2019

@elenkaba dakujem za radu ceni si to

orchidea1986
5. apr 2019

@elenkaba to nie ja😉

orchidea1986
6. apr 2019

@zuza00 mne vsetko vyplnilo CAR

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
6. apr 2019

@zuza00 mne tam vytlacil udaje reprogenesis.