Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Chcem sa spýtať, som 7den po vklade, robila som test, negatívny.. Je to ešte skoro?
@daniela2707 skús až na 10ty deň. Držím palce 🙏
@7ovecka7 dakujem
Ahojte..zas ja😂🙈 milion otazok mam...ak by sme nahodou chceli/stihli/mohli zacat so stimulkou v decembri, ako funguju v RF cez vianoce? Ak by mi opu vysla v obdobi vianoc?
Ahojte baby už davno som tu nebola ,viete mi povedat či ešte dr Pospišilova ordinuje,som jej pisala mail a zatial neodpoveda ,ďakujem za info
@daniela2707 mne tiež až na 10 deň ukazalo ,držim palce ☺
@laurazma maju zatvorene a planuju stimulky tak, aby nevysli cez vianoce. V r.2017 som tak musela odlozit stimulku lebo by mi odber vajicok vychadzal plus minus na Stefana..sla.som potom az vo februari.
@marculik dakujem🙂
@daniela2707 kolky je to tvoj vklad?
@marculik prvý...
@babikadaska uuha..tak nevadi teda..dakujem za info 🙂
@marculik ahoj ano ordinuje, my chodime k nej, minuly tyzden som si s nou pisala 🙂
ahojte bol niekto v Brne aj so znizenym AMH? Neodpisuju to tam? My sme boli v MT v IScare, AMH mi behom 3 mesiacov stuplo z 0,06 na 0.8 (kolko je terZ, NEVIEM, je to uz pol roka). Pri vysetereni sme mali ukrajinca, nasluboval hory doly - nizke davky hormonov a pripadne neskorsie zvysovanie /ja mega reagujem na vsetko - ked som brala vraj naajsetrnejsiu HAk, do tyzdna ma brala sanitka s teplom 189- teda prirodzene mam strach z hormonov...a to nevravim o vplyve obycajneho inofolicu na rast folikulov -.../...potom mi volala ina dr aby ma informovala o vysledkoch a nakonec uplen dalsi ktosi mi nacapal najvyssie davky do recpetu hned od zaciatku. takze idem to odmietnut, ja nemienim riskovat zdravie a hned sme sa objednali do Brna ...mame ist k MUDr Konzumplikovi (? mozno som poplietla meno)---chceme skusit bud nativ alebo soft ..viem ze uspesnost je nizka, ale ....zaplatime si sami /hoc tuto to uz mame schvalene poistovnou/...ale nechcem dieta za kazdu cenu, dieta potrebuje zdravu mamu a aj to co uz doma mam...
@pink_lady držím ti palce, Poradia ti určite dobre.
@pink_lady my sme boli u Kozumplika, tiež som mala nízke amh, rovno mi povedal, že to môže kolísať, jeho návrh bol hneď soft, že to úplne stačí, v Gynfive ma tiež 1x napchala najvyššími dávkami a prd mi to bolo platne. Amh mi kolisalo z 0,4 na 0,18, potom 0,6 a už teraz som už druhýkrát tehu prirodzene 😉 držím palce
@luciag2809 dakujem nahodou nie si Lucka co sme boli spolu v iscare ?
Ahojte, povzbudite ma? Som 9den po Et a teš negatívny. Už sa tnuwrujen, že to nevyšlo. Moje prvé IVF, prvý vklad. Mam ešte zmrazené embryjka, ktoré však geneticky vyšetrujú, mam 41 rokov. Podarilo sa niektorej v mojom veku?
@daniela2707 nehádž ešte flintu do žita, uvidí na krvičke. ❤
@leelloo super ♥️ krásna info juj držím ✊🏻✊🏻 nech Ti všetko hladko prebieha 🙏🏻 Mne AMH z 1,36 padlo na 0,31 a 0,13
@michellevendero
@pink_lady ďakujem 🙂

@bora1 gyn-fiv. Akým problém máš s imunitou? Bereš aj lieky?