icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mili78
23. okt 2019

@nila1111 dvojky? sa bojim, aby bolo vobec jedno...podla mna je to malo :( jedna kočka v inej téme mala na 14ty den hcg 6000 a potratila 😢

e1i
23. okt 2019

@renimac my sme mali dr. Strakovu,spokojnosť najväčšia

renimac
23. okt 2019

@mili78 ja si nepamätám presne, koľko som vtedy mala, ale nebolo to nič svetaborne. A už mám doma skoro 2,5-ročného šintra 🙂.

simik411
23. okt 2019

@mili78 čosi nemáš malo akurát super je ja som mala síce 3800 ale boli dva vaky najprv čiže akoby dvojky ale ostalo jedno ☺️ máš to dobre bude stúpať držím prsty 🤗

nyotta
23. okt 2019

@mili78 Žiaden strach, hodnoty máš v poriadku. Ja som mala na 14 deň 2272 a už má 3 roky. Nestresuj sa ci je to málo, či veľa. Je to úplne v norme. Nehľadaj o tom viac, počkaj na ultrazvuk a uvidíš, že bude dobre 😊

mili78
23. okt 2019

@renimac ja som mala pri malom 4390, tak preto teraz sa mi to zda malo 🙂

@simik411 ...dakujeeeem, si zlatá 🙂

@nyotta odpísal mi to aj Dr. Otevrel 🙂 tak uz som sa trosku ukludnila 🙂
díky za podporu babenky ❤

nyotta
23. okt 2019

@mili78 Otevřel dnes odpisuje jedna radosť 🙂 hlavu hore a teš sa 🙂

mili78
23. okt 2019

@nyotta noo veru, to nebýva u neho zvykom...tiez som bola prekvapená, ze ako rychlo 😀👏

bora1
25. okt 2019

včera sme boli zobrať protokol a poviem vám som teda hlboko rozčarovaná a sklamaná s organizácie a prístupu. je to naše 5 ivf, do papierov ani nekuli, žiadny HP, spg, ich nezaujímal, informácie k priebehu, postupu stimulky = 0. žiadne dotazy z ich strany ohľadne výberu metód oplodňovania, PK, Geri atď., inštrukcie ohľadne toho kedy budú odber na povinné pohlavné choroby = 0. dr. sa nevedela rozhodnúť na dávke liekov, chcela mi dať lieky na ktoré som predtým v inom centre nereagovala dobre, koordinátorku vraj nepotrebujeme. a keď sme sa pýtali na nejaké veci tak vraj "čo vlastne chceme", tak toto som teda naozaj nečkala.

mima000
25. okt 2019

@bora1 fiha 🤔.. Koho mate za doktora? Ja mamtiez niekedy zmiesane pocity z nich..

bora1
25. okt 2019

@mima000 dr Knéslovú, keďže sme už toho viac prešli, tak sa viac pýtame prečo nasadia takú stimulku atď. samozrejme že potom nastáva "alergická" reakcia zo strany dr.,
teraz som z toho celá rozhodená a nie je nič horšie pred stimulkou ako neistota k správnosti postupov a organizácie.

mima000
25. okt 2019

@bora1 ano, aj mne bola zmenena stimulka, dali mi dlhy protokol tentokrat, z ktoreho mam fakt strach ale doktorka sa teda snazila mi to nejak vysvetlit a bola ochotna ist aj do ineho protokolu ak si dlhy nezelam.. Neviem co robit, skusim ten dlhy a uvidime.. Ja som natrafila na jednu sestricku ktora bola fakt otravena ked som ju o nieco poprosila a potom v den opu na lekara ktory mi zatrhol metody ktore sme si s muzom zvolili so slovami ze "naco"a teda tehotenstvo sa ani nekonalo.. Mozno mala tvoja doktorka len zly den 😉.. Hm?

bora1
25. okt 2019

@mima000 neviem, jedna kočka mi cez IP písala, že má takú istú skúsenosť s touto dr. zostávam len pre kvalitu ich embryológie. dúfam, že sa nám konečne podarí aj napriek takému stresujúcemu začiatku.

juliet86
25. okt 2019

@bora1 ahoj. uprimne... ja som nikdy nemala dobry pocit ludsky ani odborne z mudr kneslovej. ak sa ti da tak to este presun a vydupaj si doktora ktoremu sto pro doverujes. napr otevrel ci frank ci kozumplik. urcite do toh onechod len tak. je to tvoje zdravie tvoje telo vase babo. mna vysetrenie u nej bolelo. povedala mi ze nemam folikul a opar dni tam bol ako je to mozne? nemohol z nula na 16narast za par dni. ak chces napis mi sukromnu spravu mozno mam pre teba este jeden tip

simik411
25. okt 2019

@bora1 😕😕dosť odveci začiatok teda. Tu dr nepoznám asi mohla si Otevrela ten bol náš vysvetlil a ako povedal to sa aj splnilo vedel dopredu co ako bude. Profík fakt. Ah jaj ale dôležité sú iné veci tvoje telo emrbyjka to držím prsty moc moooc 🙏🙏

bora1
25. okt 2019

@simik411 ďakujem, si zlatá. dúfam, že iba začiatok bol zlí a teraz už bude len dobre.

ajinka23
25. okt 2019

@bora1 My chodíme také k dr Kneslove ale vysvetlila mi všetko aj aké techniky by boli lepsie. Ale boli sme len raz možno zmením názor aj tak prejdem rukama viacerých dr. Došla mi určite viac ľudská ako v gyn fiv dr ta bola ako na vojne.

ateragram
25. okt 2019

@bora1 ja chodim k Dr. Frankovi a ten je uzasny. Vzdy vsetko vysvetli aj na mail hned odpise. Ja som s nim spokojna

mima000
25. okt 2019

@ateragram dr. Frank je dost priamy, pri opu mi zatrhol metody masc a picsi ze "naco" a aj preto musim podstupit dalsie ivf..

bora1
25. okt 2019

@ajinka23 nemám dôvod si vymýšľať, bola to katastrofa, bola som aj v Helios MT a GF ZA, čo som kukala viaceré fóra a tiež MK v ČR, tak dobré veci som nenašla.
koľké ivf to máš?

ajinka23
25. okt 2019

@bora1 mám druhé ivf. Toľko peňazí to stojí a im je to jedno. Ale som prekvapená lebo aj na emal odpovedá bez problemov, Mne chce spraviť ďalšie sono pred IVF ked si pôjdem pre lieky a pracuje len určité dni vyberiem si asi ten keď tam bude niekto iný.. Zlú skúsenosť mám z GF BA a nepotrebujem aj tu.

bora1
25. okt 2019

@ajinka23 ja ťa nechcem nejako vyplašiť, alebo zneistiť, ja som len napísala svoju skúsenosť. keď sme po 2.pohovore vyšli s mojim od nej, tak sme sa len ticho na seba dívali ako vybité poistky a nezmohli sa v prvej chvíli na slovo... neviem či mala blbí deň, alebo v čom bol problém, ale ja potrebujem lekára ktorému plne dôverujem.
neviem či to brala tak, že keď idem na 5ivf, tak všetko viem a nič mi netreba hovoriť., no majú veľa vecí inak než je u nás, s čím ma neoboznámila a musela som potom vyvolávať na recepciu. nevyhodím 4.000 pre jej "blbý" deň a modré oči. ale za dieťa aj 10.000.
po toľkých neúspešných pokusoch mi už proste dochádza energia, nádeja a optimizmus.
prajem nech sa ti všetko doparí

ajinka23
25. okt 2019

@bora1 Embriologia snáď nesklame kvôli tomu ideme do Brna 😒

bora1
25. okt 2019

@ajinka23 tak kvôli tomu som tam aj ja. drž sa

mili78
26. okt 2019

Dievčata, prosim vas radte. V utorok 14 dni po KET hcg 2145 v krvi...prave som na vlozke ubidela dva hnede mini fliacky, na papieri nic. Myslite, ze je koniec? 😢😢😢

simik411
26. okt 2019

@mili78 neboj to je špinenie, aj ja som to mala ale bola som na pohotovosti pichli mi injekciu radšej na zastavenie, chod aj ty určite k Dr. Ale nemaj strach vôbec to nemusí byť nič zlé. Držím prsty ale utekaj 🙂

mili78
26. okt 2019

@simik411 dakujem za povzbudenie, odvtedy len lezim, zatial nepribudlo nic...doobeda som vysavala, mozno som sa trosku pretazila 😢 dufam, ze do rana sa nerozkrvacam

simik411
26. okt 2019

@mili78 aj tak by som šla k Dr. Ja som to mala o pol noci a hneď sme šli s mm. Není sranda aj keď to je veľmi časté a nič to nemusi znamenať, ale toľko síl sme dali pre tie bábätká tak asi stojí zato poistiť aby viem ze je okí. Verím že ti to prejde 🙏🙏 ozaj kup si v lekárni určite ascorutin to je proti krvácaniu dr. mi to kázala užívať pár dní po špineni aj kamošky to brali nato.. .

mili78
26. okt 2019

@simik411 dakujem, si zlata. Kupim si ho urcite, dakujem za radu 😘 som sa velmi zlakla, ale doteraz nastastie nic viac

milaja
31. okt 2019

Ahojte!!! chcem sa spytat ked vam dali papiere s reprofitu pre poistovnu, robil vam vas gynekolog problem ze to nevyplni? po pripade co vam napisal ako dovod?