Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
včera sme boli zobrať protokol a poviem vám som teda hlboko rozčarovaná a sklamaná s organizácie a prístupu. je to naše 5 ivf, do papierov ani nekuli, žiadny HP, spg, ich nezaujímal, informácie k priebehu, postupu stimulky = 0. žiadne dotazy z ich strany ohľadne výberu metód oplodňovania, PK, Geri atď., inštrukcie ohľadne toho kedy budú odber na povinné pohlavné choroby = 0. dr. sa nevedela rozhodnúť na dávke liekov, chcela mi dať lieky na ktoré som predtým v inom centre nereagovala dobre, koordinátorku vraj nepotrebujeme. a keď sme sa pýtali na nejaké veci tak vraj "čo vlastne chceme", tak toto som teda naozaj nečkala.
@mima000 dr Knéslovú, keďže sme už toho viac prešli, tak sa viac pýtame prečo nasadia takú stimulku atď. samozrejme že potom nastáva "alergická" reakcia zo strany dr.,
teraz som z toho celá rozhodená a nie je nič horšie pred stimulkou ako neistota k správnosti postupov a organizácie.
@bora1 ano, aj mne bola zmenena stimulka, dali mi dlhy protokol tentokrat, z ktoreho mam fakt strach ale doktorka sa teda snazila mi to nejak vysvetlit a bola ochotna ist aj do ineho protokolu ak si dlhy nezelam.. Neviem co robit, skusim ten dlhy a uvidime.. Ja som natrafila na jednu sestricku ktora bola fakt otravena ked som ju o nieco poprosila a potom v den opu na lekara ktory mi zatrhol metody ktore sme si s muzom zvolili so slovami ze "naco"a teda tehotenstvo sa ani nekonalo.. Mozno mala tvoja doktorka len zly den 😉.. Hm?
@bora1 ahoj. uprimne... ja som nikdy nemala dobry pocit ludsky ani odborne z mudr kneslovej. ak sa ti da tak to este presun a vydupaj si doktora ktoremu sto pro doverujes. napr otevrel ci frank ci kozumplik. urcite do toh onechod len tak. je to tvoje zdravie tvoje telo vase babo. mna vysetrenie u nej bolelo. povedala mi ze nemam folikul a opar dni tam bol ako je to mozne? nemohol z nula na 16narast za par dni. ak chces napis mi sukromnu spravu mozno mam pre teba este jeden tip
@bora1 mám druhé ivf. Toľko peňazí to stojí a im je to jedno. Ale som prekvapená lebo aj na emal odpovedá bez problemov, Mne chce spraviť ďalšie sono pred IVF ked si pôjdem pre lieky a pracuje len určité dni vyberiem si asi ten keď tam bude niekto iný.. Zlú skúsenosť mám z GF BA a nepotrebujem aj tu.
@ajinka23 ja ťa nechcem nejako vyplašiť, alebo zneistiť, ja som len napísala svoju skúsenosť. keď sme po 2.pohovore vyšli s mojim od nej, tak sme sa len ticho na seba dívali ako vybité poistky a nezmohli sa v prvej chvíli na slovo... neviem či mala blbí deň, alebo v čom bol problém, ale ja potrebujem lekára ktorému plne dôverujem.
neviem či to brala tak, že keď idem na 5ivf, tak všetko viem a nič mi netreba hovoriť., no majú veľa vecí inak než je u nás, s čím ma neoboznámila a musela som potom vyvolávať na recepciu. nevyhodím 4.000 pre jej "blbý" deň a modré oči. ale za dieťa aj 10.000.
po toľkých neúspešných pokusoch mi už proste dochádza energia, nádeja a optimizmus.
prajem nech sa ti všetko doparí
Dievčata, prosim vas radte. V utorok 14 dni po KET hcg 2145 v krvi...prave som na vlozke ubidela dva hnede mini fliacky, na papieri nic. Myslite, ze je koniec? 😢😢😢
@mili78 aj tak by som šla k Dr. Ja som to mala o pol noci a hneď sme šli s mm. Není sranda aj keď to je veľmi časté a nič to nemusi znamenať, ale toľko síl sme dali pre tie bábätká tak asi stojí zato poistiť aby viem ze je okí. Verím že ti to prejde 🙏🙏 ozaj kup si v lekárni určite ascorutin to je proti krvácaniu dr. mi to kázala užívať pár dní po špineni aj kamošky to brali nato.. .
Ahojte!!! chcem sa spytat ked vam dali papiere s reprofitu pre poistovnu, robil vam vas gynekolog problem ze to nevyplni? po pripade co vam napisal ako dovod?

@nila1111 dvojky? sa bojim, aby bolo vobec jedno...podla mna je to malo :( jedna kočka v inej téme mala na 14ty den hcg 6000 a potratila 😢