Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte..zas ja a moja dalsia otazka 😅 riesili ste niektora pn pocas/pred/po opu? oni mi vedia dat nejake odporucanie a s tym zajdem za mojim gyn?
@laurazma co s tym ma reprofit? 😀 OPU je 1-2dnova zalezitost, pri ktorej Ti stacia Pcka z Reprofitu. Ak by si chcela byt ale po odbere PN, takl to ti oni nic nedaju a jedine ze by si gyndosovi povedala ze chces. Moj teda vie ze sme sa 9 rokov snazili, vie ze mam za sebou porod mrtveho syna, dva kyrety a mnozstvo MA. Takze eliminoval stres a hodil ma sam od seba na PN. Nic som mu nevravela, sam mi to navrhol. Bola som PN celu dobu pichania, lebo uz v predchadzajucich skusenostiach pochopil, ze moje telo zle reaguje na hormony. 2 dni po OPU bol vikend, cize som mala PN do piatku a potom sla normalne v pondelok do roboty. A potom mi dal PN odkedy mi vlozili vajicko az doteraz kym som nesla uz na matersku 🙂
Dievcata, od 14.11.zacinam brat diphereline a 14 dni nato zacinam s Gonalom(to vychadza na 27.11.). 1.kontrolu mi dali az 8.den bratia gonalu cize 4.12. Nieje to nejak neskoro? Som z toho mimo.. Ziadna kontrola ako znasam diphereline, ani menstruaciu neriesa ci pride a kedy pride. Stretli ste sa s tym niektora?
@mima000 ja mám tiež takúto super skúsenosť, čo kontrola to perla... napr. dnes sme boli na OPU s tým, že chceme PK + Geri, až po odbere mi povedali, že celý systém Geri majú od dnes pokazený, nejaká softvérová chyba, tak ma napadlo.... čo urobili s tými embryjkami čo tam už boli pár dní?
mala som ho zajednaný 2m vopred.
diphereline sa znáša v pohode, ani nevieš. čo sa týka menzes, tak zavolaj na tú hot linku a oznám im to, 1DC je až silné krvácanie nie špinenie.
Ahojte, v nedelu som bola na KET, vkladali mi embryo v prirodzenom cykle a test si mam robit za 14 dni. Len sa chcem spytat, ci niekomu ukazal test vysledok aj skor ako za tento cas. Oficialne by som mala dostat mrchu za 5 dni, preto trochu nerozumiem preco mam cakat na testovanie az 14 dni. Dakujem.
@zuzumajko 😁tak 38 hihi bože to už ozaj každý deň, hodinu 😍🙏 akoo obrovská haha? Neverím to sú len orientačné merania 😁kamoške tvrdili tiež že je o 3tyzd väčší ako ma byt a narodil sa 3000g hah. Aj my už riešime izbičku a tak doladujem prídu sviatky jedno s druhým. Juj vy budete mat najkrajší darček panecku 🥰my sa mame okí ani neviem ze som tehu keby bruško nevidím snáď to tak aj ostane 😁
@simik411 no, obrovska ze ked ju minuly tyzden merali, mala 3120g 😂 a vsetci cumeli, lebo to uz je ze po ukoncenom 38tt taka vaha a nie 36+2 co som bola ked ju merali 😂 a ja teraz este len 37+4 😁 no uvidime zajtra na poradni 🙂 kokso toto ze "ani neviem ze som tehu" som zazizvala aj ja 😂👍 uzi si to, lebo ked prejdes este tak mesiac, budes chciet babo vydymit 😂😂😂😂
Ahoj baby, je tu medzi vami s diagnózou PCOs a podarilo sa ivf? Poprosím správu, mala by som pár otázok
@7ovecka7 ahoj , ja nemám na 100percent potvrdené PCO.. Mne sa pred 10timi rokmi podarilo prirodzene - neplánovane otehotnieť. Asi zázrak ? Teraz podstupujem IvF, no ja mám už 41 rokov, tak vek hraje veľkú rolu. Držím palce!
@7ovecka7 áno jaa amh skoro 11 😁 vyšlo hneď, mne Otevrel povedal ze pco je ta najmenšia a najľahšia príčina aby to vyšlo. Dobra stimulka slabúcka úplne a máš dosť vajok a supito 🙂mne vyšiel 2x vklad hneď prvé. Akurát prvé babo nebolo dosť silné a nerastlo, odišlo s druhým som v 29tt. Držím prsty ☺️
@zuzumajko 😁 zlata ale uvidíš sa stavím ze nebude moc veľká, sú to orientačné merania potom určite napíš koľko mala uvidíme 😁😁ale ani 3100 není nejak moc čakala som ze dáš ze mala 3,5 už hah aj 4kilove sa rodia. Aj ja chcem ten aniball snáď trochu pomôže ale to až posledný mesiac sa ma cvičiť ze skôr nie tak ešte čakám 😁 no som na vás zvedava, určite sa ozvi budem na vás myslieť a držať prsty silno aby je všetko hladké a ľahké ❣️🙏

Ahojte..otazocka- kolko vam preplatila poistovna? presne tych 1100? ci aj nieco navyse?