Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@milakrasna celková anestézia, nezistili nič.
Ahojte snazilky! Mam otázku vyberali ste utrogestan v cz alebo na Slovensku? Neviete za koľko je dole v lekárne reprofit?
@milaja ahoj, platila som asi 7,20 za krabicku 🙂
ˇ
@milakrasna ja som otehotnela po hysteroskopii
@milaja fakt? To je super 🙏 a mama si nejaký problem, ktorý sa tým vyriesil keď si potom otehotnela?
@nikaaa1982 dakujem
@milakrasna ochh do teraz neviem aky mame problem.povedali mne po hysteroskopii ze mam nepriechodne vajcovody. a po laparoskopii ze mam priechodne
No takže vklad morule = nula bodov. Moja skúsenosť,môžem si odskrtnut ✅ ako keby ma nemohli tohoto ušetriť... Načo ich vkladajú?! 🙄
@milakrasna ahoj, kde chodíš do centra? mrzí ma to..
@daniela2707 Ďakujem si zlata ☹️ ferticent. Chceme ísť skúsiť Brno. Ale musím pred tým absolvovať všetky vysetrenia. Genetika, hemato, imuno... Aj keď som zdanlivo ok 🤷♀️ ešte možno ta hysteroskopia by niečo ukázala.
@milakrasna ja chodim do Reprofitu. Hned som volila Brno,nakolko mam uz po 40 tke ,som samoplatca a nemozem stracat cas. Jasne,vysetri si,co sa da. Verim,ze sa zadari,niekto ma dlhsiu cestu. Ja som tiez ten pripad. Som bojovnicka,idem dalej!
Ahojte dievcata, ja mam uz jedneho maleho reprofitaka a chcem skusit stastie este raz o surodenca. Som tiez uz samoplatca. Je tu niekto taky? Podarilo sa? Mate niekto skusenosti s pergoveris? Ja som pichala doteraz iba gonal. Dakujem
@daniela2707 Brno je dobra volba! Neboj, aj po 40tke sa zadari! Ja mam druhe dieta v 43.r..pohoda ;)
Drzim palce!
@mimika1973 a akou cestou sa podarilo? Teda z vlastnych vajicok?
@daniela2707 ďakujem, presne tak musíme bojovať. Ja som išla najskôr na SK. Keď som začínala mala som 29 a vôbec som nebrala do úvahy,že by sa nepodarilo 😁 už som o rok múdrejšia...
Držím ti palce,určite sa to podarí 🙏❤️
@milakrasna ďakujem. Idem ďalej. Nevzdávam sa. Aj tebe veľa šťastia.
@daniela2707 ano, z vlastnych ;)
Brno
@mimika1973 super, keď sa podarilo vo veku 43 rokov. A mala si vajíčka akej kvality? Ja mám číslo 2. Preto chcem ísť do darovaných, keď posledný ket nevyjde.
@daniela2707 je nejaká škála bodovania vlastných vajíčok?
@milakrasna ano, v kazdom centre maju ine znacenie. V mojom 1,2,3.. cislo tri sa uz ani nemrazi.
@milakrasna pozri, viem ze si sklamaná, ale aká bola druhá možnosť. Vyhodiť tu morulu? Véd to by ti vrtalo v hlave že čo ak by sa bola ujala a rozbehla. Takto vieš ze si urobila všetko. A inak v tele vraj majú väčšiu šancu ako v miske.
Ahojte dievcata, chystate sa niekto teraz do brna na ivf ? Neviete aka je situacia v meste ? Kde sa da ubytovat ?
@nila1111 vsetko je uplne v pohode, zivot v meste je rovnaky, ako pred panikou z virusu 🙂 ubytovanie si vacsinou riesim cez booking, ale vo vacsine pripadov si rezervujem hotel old town, pretoze ma vlastne parkovisko

@milakrasna bola som v celkovej anestezii a nezistili nic. Ze vsetko je OK