icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ateragram
27. feb 2020

@milakrasna bola som v celkovej anestezii a nezistili nic. Ze vsetko je OK

nyotta
27. feb 2020

@milakrasna celková anestézia, nezistili nič.

milaja
27. feb 2020

Ahojte snazilky! Mam otázku vyberali ste utrogestan v cz alebo na Slovensku? Neviete za koľko je dole v lekárne reprofit?

nikaaa1982
27. feb 2020

@milaja ahoj, platila som asi 7,20 za krabicku 🙂
ˇ

milaja
27. feb 2020

@milakrasna ja som otehotnela po hysteroskopii

milakrasna
28. feb 2020

@milaja fakt? To je super 🙏 a mama si nejaký problem, ktorý sa tým vyriesil keď si potom otehotnela?

rada2002
28. feb 2020

No naše vytuzene zlato. Zatiaľ všetko ok, cvičíme vojtovku a chodíme po doktoroch. Malý rastie a ja si to užívam. Prajem to všetkým vám aby sa vám tiež podarilo takéto krásne stvorenie. My sme čakali 7 rokov a dočkali sme sa.

mimiqa
29. feb 2020

@rada2002 jejooo gratulujem 😘

milaja
29. feb 2020

@rada2002 vela zdravicka!!!!! snad sa aj nam podari po 8 rokoch

milaja
29. feb 2020

@nikaaa1982 dakujem

milaja
29. feb 2020

@milakrasna ochh do teraz neviem aky mame problem.povedali mne po hysteroskopii ze mam nepriechodne vajcovody. a po laparoskopii ze mam priechodne

milakrasna
3. mar 2020

No takže vklad morule = nula bodov. Moja skúsenosť,môžem si odskrtnut ✅ ako keby ma nemohli tohoto ušetriť... Načo ich vkladajú?! 🙄

daniela2707
3. mar 2020

@milakrasna ahoj, kde chodíš do centra? mrzí ma to..

milakrasna
3. mar 2020

@daniela2707 Ďakujem si zlata ☹️ ferticent. Chceme ísť skúsiť Brno. Ale musím pred tým absolvovať všetky vysetrenia. Genetika, hemato, imuno... Aj keď som zdanlivo ok 🤷‍♀️ ešte možno ta hysteroskopia by niečo ukázala.

daniela2707
3. mar 2020

@milakrasna ja chodim do Reprofitu. Hned som volila Brno,nakolko mam uz po 40 tke ,som samoplatca a nemozem stracat cas. Jasne,vysetri si,co sa da. Verim,ze sa zadari,niekto ma dlhsiu cestu. Ja som tiez ten pripad. Som bojovnicka,idem dalej!

callisia
Autor odpoveď zmazal
bebe133
4. mar 2020

Ahojte dievcata, ja mam uz jedneho maleho reprofitaka a chcem skusit stastie este raz o surodenca. Som tiez uz samoplatca. Je tu niekto taky? Podarilo sa? Mate niekto skusenosti s pergoveris? Ja som pichala doteraz iba gonal. Dakujem

mimika1973
4. mar 2020

@daniela2707 Brno je dobra volba! Neboj, aj po 40tke sa zadari! Ja mam druhe dieta v 43.r..pohoda ;)
Drzim palce!

daniela2707
4. mar 2020

@mimika1973 a akou cestou sa podarilo? Teda z vlastnych vajicok?

milakrasna
4. mar 2020

@daniela2707 ďakujem, presne tak musíme bojovať. Ja som išla najskôr na SK. Keď som začínala mala som 29 a vôbec som nebrala do úvahy,že by sa nepodarilo 😁 už som o rok múdrejšia...
Držím ti palce,určite sa to podarí 🙏❤️

daniela2707
4. mar 2020

@milakrasna ďakujem. Idem ďalej. Nevzdávam sa. Aj tebe veľa šťastia.

mimika1973
5. mar 2020

@daniela2707 ano, z vlastnych ;)
Brno

daniela2707
5. mar 2020

@mimika1973 super, keď sa podarilo vo veku 43 rokov. A mala si vajíčka akej kvality? Ja mám číslo 2. Preto chcem ísť do darovaných, keď posledný ket nevyjde.

milakrasna
6. mar 2020

@daniela2707 je nejaká škála bodovania vlastných vajíčok?

daniela2707
6. mar 2020

@milakrasna ano, v kazdom centre maju ine znacenie. V mojom 1,2,3.. cislo tri sa uz ani nemrazi.

ina7
7. mar 2020

@ajinka23 ja som mala 2x soft, vyšlo to okolo 1500€ a mam dve deti a 3 embrya mrazené. Za mna je soft naj, lebo nie je taká záťaž, vajíčok je menej ale môžu byť kvalitnejšie, aspoň tak hovoril lekár.

ina7
7. mar 2020

@milakrasna pozri, viem ze si sklamaná, ale aká bola druhá možnosť. Vyhodiť tu morulu? Véd to by ti vrtalo v hlave že čo ak by sa bola ujala a rozbehla. Takto vieš ze si urobila všetko. A inak v tele vraj majú väčšiu šancu ako v miske.

ina7
7. mar 2020

@bebe133 ahoj, môj prvý reprofitak ma 5 rokov a o 3 roky nato sa zadaril druhý reprofitak. Obidva išli cez soft ako samoplatcovia.

nila1111
9. mar 2020

Ahojte dievcata, chystate sa niekto teraz do brna na ivf ? Neviete aka je situacia v meste ? Kde sa da ubytovat ?

nikaaa1982
9. mar 2020

@nila1111 vsetko je uplne v pohode, zivot v meste je rovnaky, ako pred panikou z virusu 🙂 ubytovanie si vacsinou riesim cez booking, ale vo vacsine pripadov si rezervujem hotel old town, pretoze ma vlastne parkovisko