Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cilimata jujj to mi je luto ,ja som ho pred 4r brala vtedy mi to nevyšlo a potom mi ho vysadili a ak sa dobre památam po vysadeni som sla asi mesiac na kontrolu a vysli mi dobre vyaledky bez medrolu som vtedy šla zase na Ket po 3 mesiacoch po jeho vysadeni nam to vyslo,držim ti palce moc niekedy si hovorim stal sa asi zazrak ,teraz ho zase beriem je to už nas posledny pokus tak uvidim ako to zase dopadne
@marculik no dala som si ze počkám do max do konca januára vtedy mame zasa dátum na predĺženie mrazenia dovtedy sa to snáď vykristalizuje. I keď som si povedala ze cez leto už nechcem byť nikdy tehotná 🙉😆
@milakrasna tak co pises je strasne ; ze ta niekolkych neuspesnych kezoch nik neposlal na poridne vysetrenie vravi o neschopnosti centra alebo lekara a je trestuhodne ...
pravda je ze som si vybavila toto aj ja sama !
@nila1111 tak tak....už som sa s tým zmierila 🤷♀️ len to dávam do sveta nech co najmenej žien dopadne takto.
@milakrasna ahoj.prosim tá pomohol ti ten test éra? Prečo ti ho dali spraviť? Mám za sebou 4 neúspešných vkladov.tiez mne ho navrhujú.
@milaja ťažko povedať či vďaka ERA alebo PGT alebo medrolu ale som v 6tt 🤷♀️😊 zistili mi ze nemám posunute okno vkladu. Nacasovali sme presne na hodinu utrogestan pri poslednom KET.
Stalo to 900€ + lieky. Od druhého dňa cyklu berieš estrofem a potom cca 12 deň ideš na odber krvi na progesteron, ak je nulový tak nasadia presne o určitej hodine utrogestan. Cca 16 dc ERA a za 2 týždne máš výsledok.
Robili ste aj PGT?
@milaja a mala som za sebou 5 neuspesnych KETov
@milakrasna urcite je to vdaka medrolu ... drzim palceky, zelam radostne tehulkovanie ;)
Mám otázku, pre skúsene z Reprofit Brno, 1 deň oplodnené embryo má označenie 0/1 ..čo to znamená? Ostané sú 2 PN to by malo byť ok.
@tena fuha to sa teda zmenilo za posledne roky znamkovanie a hodnotenie embryjkov ;)
predtym sa hovorilo len o pocte buniek...
@milakrasna aj nam sa to podarilo na 6 pokus
Ahojte ,ja som dnes pisala do centra,zaujíma ma,prosim Vas ktory lekar na Sk robi tie vysetrenia na PSG atd?Niektore z vas to absolvovali,alebo partneri .Sami ma na to neposielajú po 1.nevydarenom IVF,ale kedze mam po 40tke,tak nechcem absolvovať 6 IVF ,ak mozeme niecomu mozno predísť...Dakujem pekne.
Opravujem: PTG nie PSG🙂 a este tu preposielam nasledovne:
Doporučení:
· vyšetřit základní panel pro sterilitu, trombofilní mutace u paní
· karyotyp u obou partnerů
· spermiogram a DNA fragmentace u pána
@milakrasna nie nerobili pgt. Ale beriem teraz glukofash. Bola som u diabetologicky pre pco .a tak som mala zvýšené hodnoty ale to vraj keby som chcela prirodzene otehotnieť
Ahojte! Idete niekto do Brna? Vypĺňali ste výnimku.registraciu
@milakrasna vlastne áno robili.to je vyšetrenie embrij však? Dávali sme vyšetrovať 4 a iba 2 sa vrátili ok.tak ešte 9 máme zamrazenych.

@leontinka27 odložiť dokedy,ktovie ja si myslim že už to tak rychlo neodide už to tu bude ako chripka