icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

marculik
9. nov 2020

Baby tie čo ste mali pozitivny test a uživate estrofem tiež uživate 1mg 2-2-2 dnes sa moj gun.rozčuloval čo mi to v Brne tolko naordinovali že to môže poškodiť plod.

marculik
9. nov 2020

@milakrasna ahoj chcem sa ta spytať aj ty uživala si estrofem a tiež take množstvo až 1mg 2-2-2 dnes som bola na gyn a ten zhrozeny,ale sa mi zda že aj pri prvom tehu som uživala ,ale neviem či tolko,a ten moj gyn.ze ved to moze poskodit plod😥

ikuska187
9. nov 2020

@marculik takto sa to užíva. Ambulantni gynekológovia tomu vôbec nerozumejú, vôbec ho nepocuvaj.

marculik
9. nov 2020

@ikuska187 dakujem za info,

milakrasna
9. nov 2020

@marculik jeejda nič to nepoškodi,ved su to hormóny ktoré produkuje telo ženy keď je tehotná. Len ty nebudeš prirodzene ale umelo tak to treba podporiť. Tie dávky sú úplne normálne v Brne to tak dávajú. Ja som už vysadila v 12tt a brala som presne toľko ako píšeš. Tvoj lekár asi nepozna nové trendy...

rosomac
9. nov 2020

Ahojte, viete mi poradit.
O tyzden ma caka kontrola na klinike (ultrazvuk a odber krvi) potom o 7 dni idem na era test.2x musim vycestovat do Brna.U nas som si uz poziadala o vynimku,resp. nerobi mi problem ist sa dat otestovat antigenovym testom den pred vycestovanim do CR.Otazka znie,udeli mi niekto vynimku na vstup do CR,kedze oni pozaduju PCR test? Na koho sa mam obratit.?Dakujem.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
marculik
9. nov 2020

@milakrasna ved to ze sa mi zda ,že som uživala aj pri prvom a neriešil to ,dnes asi potreboval si ukazať že je MUDR.

moncsikq89
9. nov 2020

No baby ja som minuly tyzden chcela zacat so stimulkou pred ket a mi volala koordinatorka nech nazacinam ze tento rok uz ket robit nebudu...az v januari...

mimika1973
9. nov 2020

@marculik to vyzera byt ok 🙂 este tak o 2 ci 3 dni ak chces, ked nie rovno na krvicku daky ten 14 den na hcg...dali ste vlozti jedno ci dve embryjka?

marculik
9. nov 2020

@mimika1973 dnes 14 den som bola na krv a vložene bolo 1 embryjo posledne 🙂

milakrasna
9. nov 2020

@marculik aké si mala HCG? 😊 drzim palce nech všetko dobre dopadne ☘️

milakrasna
9. nov 2020

@moncsikq89 v Reprofite? ☹️

mimika1973
10. nov 2020

@marculik takze KET?

karmen007
10. nov 2020

@opatrna38 Ahoj, ďakujem Ti za odpísanie. Máš pravdu, keď píšeš, že v Brne nekontrolujú stav hormónov na rozdiel od iných centier. Čo som volala do Heliosu Martin alebo Helios Brno - tak tam to robia. Prajem Ti, aby si mala všetky vyšetrenia v poriadku a aby Ti v centre pomohli k vytúženému dieťatku. Maj sa krásne.

milakrasna
10. nov 2020

@rosomac ja som tam tiež bola na ERA a odber krvi a sono som si urobila v BA u môjho doktora. Môžeš si usetrit jednu cestu...

rosomac
10. nov 2020

@milakrasna dakujem.Poslali mi potvrdenie z reprofitu o liecbe u nich v CR.Ako si dlho cakala na vysledky?Zistili sa nieco?Dakujem.

milakrasna
10. nov 2020

@rosomac necelé 3 týždne. KET v ďalšom cykle sme stihli 😊 vieš čo zistili mi ze to mam úplne normálne, nemám to posunute. Výsledok nasadenie utrogestanu 120+3h pred KETom. KET sa podaril. Držím palce ☘️ daj vedieť ako ti to vyšlo.

rosomac
10. nov 2020

@milakrasna dakujem.

moncsikq89
10. nov 2020

@milakrasna veru v reprofite... A dneska čítam na FB že ket robia...koordinátorka mi povedala že v decembri mám dať vedieť kedy mam dostať mrchu v januári...tak trz som z toho vol 😔

milakrasna
11. nov 2020

@moncsikq89 aj ja som to videla na insta 🤷‍♀️ možno budú cez sviatky dovolenkovať. Ale to sa mi nezdá ze by práve oni takto fungovali.

moncsikq89
11. nov 2020

@milakrasna neviem ja to davam tomu ze pred tyzdnom maly ine podmienky...a teraz zas ine...ved aj tam sa to meni zo dna na den ako aj u nas bohuzial...nic ine asi uz nezostava len pockat do januara...😔

katikx
14. nov 2020

@karmen007 Ahoj, aj ja patrim k tym ktorym sa nedari otehotniet uz dlho rokou a uz mam po 40, rozhodli sme sa ze mame posledny pokus tak ze este vyskusame, cakam na menzes,potom intralipidy ...same hormony uz som s toho napuchnuta, tak niesi si sama.Stalo nas to vsetko vela penazi, nervov, placu, neistoty a este ked sa ta niekto opyta a mate deti?

milakrasna
16. nov 2020

Dievčatá posuniem zadarmo Gonal. Exp 11/2020.
Je tam do 300 IU. Ideálne v BA ale vieme sa dohodnúť.

karmen007
16. nov 2020

@katikx Ahoj, ďakujem Ti za príspevok. Ale ja netvrdím, že som sama. Verím, že je veľa žien po 40, ktoré nemajú ani jedno dieťa alebo nemôžu otehotnieť buď prirodzene alebo po IVF. Ale mnohé ženy ani tu na MK nechodia, lebo neuznávajú MK. Ale pre mňa je MK prínosný, píšem si s mnohými ženami - a navzájom sa podporujeme a povzbudzujeme. Verím, že sa Ti podarí mať čoskoro dieťatko. Veľa šťastia Ti prajem.

marculik
18. nov 2020

Ahoj baby som v 3tt.už bolo vidno vak no včera som krvacala a ležime tak v nemocnici,držte nam teda palce

mimika1973
18. nov 2020

@marculik uha, velmi krvacala? ci len spinenie?..

marculik
18. nov 2020

@mimika1973 no bolo to take slabe krvacanie,ale krv 😥

leticia22
18. nov 2020

Baby ostal mi 90ks progesteron progestanelle 200mg a aj clexan 40mg, ak by ste mali záujem napíšte mi správu.

janie7
19. nov 2020

@milakrasna Ahoj, môžem sa prosím ťa ešte spýtať, ty si si dávala robiť PGT-A iba kvôli veku alebo tam bolo aj niečo iné? Ja som sa radila špeciálne o našom prípade aj s doktorkou genetiky, u ktorej sme si dali s manželom robiť vyšetrenia a sama mi priznala, že mala aj prípady, že geneticky bolo to embryjko po PGT-A vhodné a uchytilo sa, ale aj tak sa u neho vyskytol Downov syndróm. Všetko je to fakt na tele ženy a na prírode.