Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@gabinkaa mna pri prvych dvoch ivf- kach pobolievalo brusko az do mrsky a nic z toho nebolo, takze asi je to fakt indi vindi. Joooooooj nech uz mas tie testiky pozitivne 😵 😵 😵 Ja idem zajtra na kontrolu folikov, tak som teda strasne zvedava ci narastli, ale neviem, vobec nic necitim, ziadne pichanie, ze by rastli...ale rienok tiez nic necitila a foliky bolo, tak sa tym utesujem 🙂
@cecil36 myslím, že pri raste folikov sa nič necíti, ja som tiež nič necítila a pri prvom ivf som necítila nič a ani z toho nič nebolo, 2. ivf som pociťovala a prvé testy boli poz. len potom hcg kleslo, takže zasa nič, ale Tebe držím palce nech máš dobrú úrodičku a hlavne kvalitnú zrelú 😉
@cecil36 ja som tiež raz bola na UZ u Kurecovej a bola fakt veľmi fajn. Napriek tomu, že ma nikdy nevidela, mala moju kartu preštudovanú a vedela ako som to mala minulu stimulku a že aky bol výsledok...a čo treba robiť teraz. tak sa drž a nech sa folíkom a hlavne vajíčkam v nich darí 🙂
@martini joj ukludnila si ma, ze je taka svedomita 🙂 my sme predtym chodili k pospisilovej a tej som 10x pripominala, ze nemozem utros, ze mi ma dat dufik a aj tak nakoniec doniesla recept na utros 😒 S machacom sme uplne spokojni 😵
@gabinkaa @martini dakujem. Inak ja mam zajtra riadne nabity den z RF ficim este aj na skusku 😀
@gabinkaa nieee, zajtra len na kontrolu folikov, OPU by malo byt v nedelu ev. v pondelok- podla toho ako narastu foliky. Ak budem mat 16mm tak OPU v pondelok ak 18mm tak OPU v nedelu 😉 Po OPU by som skusku nezvladla, lebo som sa tie predhcadzajuce razy dovliekla domov a potom som len spala a spala 😀
babulky ja vam poviem ja som v noci každe 2 hodky na wc 😠 😠 😠
a cez deň každú polhodinu 😠 a už som s toho na nervy 😀
@kajka39
Tak to klobouk dolů. Ale na fotce vypadáš na 30 😉
To já vypadám hůř. A to mi bude 5.4. 2011 už 36 😒
No já jen doufám, že se uvidíme, protože jsme měli návštěvu ( teď ve čvrtek to byl týden) a čekáme kdy se nám projeví plané neštovice. Dcera se kamarádce po návštěvě osypala. Pokud je nedostaneme, tak do Prahy určitě pojedu.
Jinak nehaž flintu do žita, cvič poctivě Mojžíšku i přesto pokud otěhotníš a výsledek se určo zase dostaví. Šlo to, tak to půjde zase. 😵. Cviky ti pak Babičková bude odbourávat postupně sama. Je to náročné, ale vydržela jsem do porodu cvičit já, dokážeš to i ty

Baby tak ja vam tu statistiku vylepsim, my by sme podla toho mali mat chlapca. Joooj ten sa bude mat dobre pri tolkych babach 😀 😀 😀 😀