icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lenka_21
28. máj 2011

Kocky, dakujem za pochvalu obrazka ... musite uznat, ze som kocka 🙂 😉 🙂 a hlavne chcem, aby sme tu boli vsetky pozitivne 😀 😝 😀

pikha
28. máj 2011

@leamax verim ze sa bojis.. 😒 ta neistota je hnusna.. treba len vydrzat nejak. Ale zober si to tak, ak aj nevyjde, date dalsi pokus a svet pojde dalej. Na GEU to nevyzera, a aj ten kyret sa mi zda dost blbost pri fakte, ze sa ti sliznica znizila na 6mm, takze ziadny vaznejsi zakrok ta necaka,chvilku posmutnis, urobite si s drahym peknu dovolenku a s cistou hlavou date dalsi pokus- alebo budes milo prekvapena 🙂 A jedno aj druhe zneju dost znesitelne 😉 Mena mate pekne vybrate 🙂 aj kamosi maju Maxa a ten je zase Maxim. Mne, pri vsetkej ucte, lezie na nervy meno Sofia 😝 kazde druhe dievcatko je Sofia pomaly.

pikha
28. máj 2011

@lenka_21 jj, dobre ides na to 😀 😎

pikha
28. máj 2011

a sa pridavam 😀

lenka_21
28. máj 2011

@pikha Jeeej supris .... vitaj 🙂 😉 🙂 ... perfektny obrazok 😀

leamax
28. máj 2011

@lenka_21
@pikha ake ste krasne, no hned to tu krajsie vyzera 😵 zeby sme zahajili strajk proti debilnym pravidlam 😀
@pikha co je to GEU? som v zivote nepocula. ale hovoris presne tak ako sa citim teraz - bud/alebo, uvidime.

lenka_21
28. máj 2011

@leamax Ja som za ... ved ulohou tohto fora je, aby sme si tu pomahali, povzbudzovali sa, vymienali skusenosti a v neposlednom rade aj rozosmievali 🙂 😉 🙂 , hlavne ked mame to cestu za babetkom taku tazku ako mame ☹

callex
28. máj 2011

caute krasavice...celkom potesia tie obrazky v tomto uprsanom dni...ja som sa 2hodiny piplala s pirohami aby ich nakoniec zjedol pes. 😒 recept hadzem do kosa..a tak seba a dieta krmim dru slanymi tycinkami

leamax
28. máj 2011

@lenka_21 no idem aj ja teda nieco najst, nech nevycnievam z radu 😀
@callex aspon pes si pochutil 😀 to poznam take varenie, preto hovoria o tej nasej, ze je tlsta 😀 😀 😀

callex
28. máj 2011

@leamax ale este sme trochu odlozili ci si nahodou svokor neda? 😀

lenka_21
28. máj 2011

@leamax hladaj, hladaj ... uz sa tesim 🙂 😉 🙂

@callex Ved prave, ked som videla to pocasie tak som hned hladala co ma nastartuje 😉
Preco si mi nenapisala, ze chces robit pirohy??? Ja sa prave chystam do NR a jedny by som ti priniesla 🙂 😉 🙂 ... su supris, bryndzove a tusim sa volaju Radoma 😀 😝 😀

miminkad
28. máj 2011

@lenka_21 tie pirohy aj ja poznam 😀

lenka_21
28. máj 2011

@miminkad no uz som sa zlakla, ze som tu jedina, ktora dokaze takto super varit 😀 😀 😀 .... ale no nie je to so mnou az take zle, ak treba tak viem nieco vykuzlit .... 🙂 😉

lenka_21
28. máj 2011

@miminkad jeeeej miminkad, ani som si nevsimla tvoj obrazok .... je perfektny 😀 🙂 😉 Vitaj v klube 😉

callex
28. máj 2011

@lenka_21 fuuuj bryndzove eee..ja rada sladke s lekvarom.budem sa musiet na tu Radomu pozriet zblizka.
@miminkad dalsi vesely obrazok...

miminkad
28. máj 2011

@lenka_21 oni su dobre,ked nestihame 😉
@lenka_21 nech sme tu vsetky krasne vesele 😵

leamax
28. máj 2011

aj ja som si dala novy a nezobrazuje mi...tssss...dufam, ze nebudem ja musiet cakat na schvalenie 😀

leamax
28. máj 2011

tak ano, mne bolo napisane, ze musim pockat na schvalenie adminom, kedze mi ho uz raz neschvalili. tak to radsej nebudem provokovat aby ma nezrusili uplne 😀

miminkad
28. máj 2011

@leamax mne ho schvalili hned

lenka_21
28. máj 2011

@callex Jaaaj tak to si potom ako ja ... ja mam korene aj na vychode a tam sa robia sladke s lekvarom alebo tvarohom a su perfektne. Ak chces vypytam recept od mamci ... najlepsie je, ze ked ich jeme da nam ich do velkej misy, dostanes vidlicku do ruky a ides .... Ked budes mat cestu do NZ, daj vediet a spravime 🙂 😉 🙂

@miminkad a este aj pozitivne 😎 😎 😎

Baby, tak ja utekam na grilovacku.... pekne pokracujte v hladani obrazkov 🙂 😉 🙂

miminkad
28. máj 2011

toto je pocasie,len spat a spat

miminkad
28. máj 2011

@lenka_21 daj si za nas klobasku 😵 u vas neprsi?

leamax
28. máj 2011

@miminkad no ale tebe uz raz jeden nezrusili ako mne, tak asi preto mi to vyskocilo.
@lenka_21 joj, tak si uzi grilovacku 😉

pikha
28. máj 2011

@leamax GEU je mimomaternicove tehotenstvo. Ale to rovno pusti z hlavy v tomto pripade 😉 a aj celkove.
@lenka_21 dakujem dakujem 😎 a sa tiez podpisujem pod tu Radomu 😀 A prijemnu grilovacku 😎
@miminkad supiiis 😀 😎
@callex Radoma, chlieb nas kazdodenny 😝 😀 vyskusaj fakt. A inac, to je fakt na slaktrafenie, clovek sa pol dna babre s niecim, da do toho srdce a namahu a nakoniec sa z toho vykluje totalny pruser 🙄 Neviem ci poznate kolac s nazvom "Orgazmus", mne ho strasne vychvalili ake to je uzasne, tak som si na nete nasla recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21786 a teda neviem, ale vacsi trapas som v zivote nejedla 😝 😝 😀

leamax
28. máj 2011

@pikha ako vies, ze na GEU mozem rovno zabudnut v mojom pripade? prav toho sa bojim. sice mi doky hovoril, ze je mala pravdepodobnost pri IVF, ale pri mojej smole sa bojim, ze by som mohla byt ta cierna vynimka ☹
o tom kolaci som uz pocula, ale nerobila som ho. ja zas zboznujem tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10009. ale vajcia tam davam cele, neslaham bielky a je ohromny 😵

pikha
28. máj 2011

@leamax neboj sa, mala si dost vysoku sliznicu pri ET(aspon tusim tak si spominala, ze cez 11mm) a vtedy nezvyknu embryjka vplavat tam kam netreba. A aj ta hodnota HCG je dost nizka na nejake aktivne GEU.. neboj, bud je to nejaka biochemicka kravinka a pojde to do stratena same alebo sa babo zobudilo neskor. Struhany tvarohovy robievame, skvely kolacik 😝 😝 🙂

pikha
28. máj 2011

aaa uz je to tu 😅 vsemohuci admin zrusil obrazok

miminkad
28. máj 2011

@pikha predpokladam,ze mna to caka o chvilu

pikha
28. máj 2011

@miminkad toto je strasne blbe pravidlo 😖 komu uz len vadia mile neskodne obrazky v profile?

miminkad
28. máj 2011

@pikha adminom.su to trosku blbe pravidla,ze tu nemozes mat iny obrazok,ved tam nie je nikto nahy