icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

pikha
12. júl 2011

@miminkad pol zleho slova nemozem povedat, fakt. Vsetci boli uplne oka, Dr.Obert je totalny profik s peknym ludskym pristupom, sestricky boli zlate, aj na sale aj potom na sestonedeli.. az na jednu taku milu pani z novorodeneckeho, taka madam dolezita, na dve hodiny ma dohnala do cistej depresie 😀 ale zhodli sme sa aj s inymi maminami, ze si to tam nenechame pokazit 😀 😝

pikha
12. júl 2011

@lulu10
@sisab dakujem babulky 🙂 fakt je to nadherny pocit.. verim ze kazda jedna sa ho dockate 🙂

jada1
12. júl 2011

@pikha Gratulujem a prajem veľa zdravíčka maličkej aj maminke 😵 😵 😵

gabinkaa
12. júl 2011

@pikha moc moc gratulujem k malinkej, neboj všetky boľačky prejdú a budeš sa tešiť len a len s malinkej, moc Ti to prajem po tej trnistej ceste zažiť takéto šťastíčko..... 😉 tešíme sa na fotečky 😵 😵 😵

gabinkaa
12. júl 2011

@sisab neboj určite a kľudne môžeš ísť aj na 12. deň na krvičku, to už bude vidieť či HCG je vyššie a potom zopakovať

sisab
12. júl 2011

@gabinkaa ked ja sa bojim, ze to bude negativne ☹ uff

gabinkaa
12. júl 2011

@sisab ja chápem, že sa bojíš, úplne, ja som tiež bola v takej situácii, treba veriť do posledného dychu, že to bude pozit., ľahko sa to hovorí, ale nič iné ako to prežiť nám nezostáva, tak hlavu hore

miminkad
12. júl 2011

@pikha som rada,ze vsetko dobre dopadlo.juj,uz sa moc tesim na fotecky 😉

pikha
12. júl 2011

@jada1
@gabinkaa dakujem baby 😵 fakt je to uzasne. Fotocky idem nejake dat.

pikha
12. júl 2011

@miminkad aj tam bola niekde ta tvoja kamoska? 🙂
no a tu je nasa bondgirl 😎 🙂

naveen
12. júl 2011

@pikha blahozelaaam.. tesim sa 😵 takze ta dominika ostala pre nas? 😉

pikha
12. júl 2011
martini
12. júl 2011

@sisab utrošu máš dosť...som sa pýtala práve kvoli tomu slabunkému špinenie, či by nebolo možné zvýšiť dávku, ale pri 8 utrogestanoch denne už asi nie. ale to može byť špinenie zo všetkého možného, nejaká cievka prasknutá...som čítala, že uhniedzdovanie je v podstate "drastická" vec a može čo to narušiť a sposobiť špinenie...tak len čakaj a hladkaj bruško 🙂 Tak daj vedieť...a z hcg nám prines pekné čisielko, ju? 🙂
@pikha ja pri tom tvojom texte plačem normálne 🙂 taká som dojatá, som si ju predstavila...tak nech ste zdraví a nech rastiete do krásy 🙂

callex
12. júl 2011

@gabinkaa preco sa bojis pozriet si fotecku?
@sisab to spinenie mohli byt stopy po uhniezdovani.takze klud.
@pikha akurat som ti dnes chcela naposat kedy idete domenkov?krasne si to napisala..vase stastie je citit z kazdeho pismenka.

martini
12. júl 2011

@pikha jeminé...tá je krásna...tfuj tfuj 🙂

callex
12. júl 2011

@miminkad tu matersku kasicku mozes ked mas potravinovu alergiu?

pikha
12. júl 2011

@naveen temeraf bracho 😀 presne tak 😉 😎 A dakujeem 🙂

callex
12. júl 2011

@pikha pravom sa vola bondgirl...hviezda vasa..nasa.nadherna.

gabinkaa
12. júl 2011

@pikha jééééééj tá je krásnulinká, tfuj tfuj 😉 😉 😉 veľa zdravíčka

gabinkaa
12. júl 2011

@callex aby som niečo nepokazila, ale už som pozrela, nahral dve krátke videjká 😵 😵 😵

pikha
12. júl 2011

@martini
@callex dakujem babulky 🙂 a uz aj vam to pekne odsypa veru..

naveen
12. júl 2011

@pikha mala je kraaasna.. a ako vam ide kojenie? 😀

tinna13
12. júl 2011

@pikha super, ze ste doma, este raz malicka je zlatunka, uz sa tesim na kocikovanie

jada1
12. júl 2011

@pikha malá je rozkošná 😵 😵 😵
@gabinkaa gratulujem k tehu knižke 😵 😵 😵 .

Ja som sa práve vrátila od lekára. Ordinuje dlho do večera, lebo ide na dovolenku. Už aj my máme tehu knižku 😵 . Som 10+2tt. Malé drobčiatko bolo úžasné, kopalo nožičkami, rozhadzovalo ručičkami, ešte stále sa z toho nemôžem spamätať 😵.

miminkad
12. júl 2011

@pikha bondica je nadherna,az mam slzy v ociach.... 😵
no nejak sa nemozme spojit 😉 aj sme spolu volali,len utekala na sekciu.ale urcite tam niekde bola a popytam sa jej aj,ci nahodou nebola pri narodeni dianky.len ona cisarske robi len v sluzbe,inak je na gynekologickych operackach.ja mam na to tam nadherne spomienky,najma na porody,ked sme sluzili tam

miminkad
12. júl 2011

@callex tu mozem,ale len cistu.mala som jednu,kde bol nejaky pomarancovy koncentrat a to mi robilo zle
@jada1 gratuluuuujem 😉

martini
12. júl 2011

@jada1 🙂 🙂 blahoželáme... len tak ďalej 🙂

rebeka33
12. júl 2011

@pikha prenádherná je malá, čistá herečka. gratulujem a v dobrom závidím, že už ste to všetko zvládli a ste spolu. Veľa zdravia a tebe zvlášť gratulácia za to čo si preto všetko podstúpila. 😵 😵 😵

@gabikaa fajn ,že si zmenila dr.,pri tom čo nás to stojí,je 50e zanedbateľné a nebude ťa strašiť s hlúposťami.
gratulujem k tehu knižke. @jada1 tebe tiež. Kedy si zmeníte status? je to fajn pocit sledovať ako tie tt pribúdajú. 😉
@sisab bez PK je to ešte skoro na testenie. No aj hcg zajtra asi nebude vysokánske, ale rovno si dohodni odber o 48 hod. a malo by sa to zdvojnásobiť. držím palce. to hnedé môže byť uhniezdovanie ako baby už písali.
@dudkav na ket tu bol málokto, ale zavolaj si tam. Mne hovorili,že stačí email kontakt na ket, a oni ti pošlú rozpis liekov a termíny v pošte. 🙂

jada1
12. júl 2011

@miminkad
@martini
@rebeka33 ďakujem kočky. Je to úžasné vidieť to drobčiatko. Ja tomu nejako stále nemôžem uveriť, že je tam v brušku 😵
Status si zmením po 12tt 😉 . @rebeka33 ty to už máš tiež za pár 😵 .

bayley
12. júl 2011

@pikha normálne mi slzy vyhŕkli... krásne si to napísala.. Máš nádhernú dcérku 😵 😵 😵 ešte raz blahoželám
@gabinkaa @jada1 gratulujem k tehu knižke 🙂 TT vám rátajú podľa poslednej MS, alebo podľa veľkosti drobčeka? Ja som z toho jeleň 😲