Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Baby co si vziat este na opu?
@danuska4444 odo dna OPU si odpocitaj 14 dni ...od vtedy sa pocita, ze si tehu
@danuska4444 daj si do tehotenskej kalkulačky prvý deň poslednej Ms 11.8. A Ti to presne vypíše,v ktorom si týždni.
Opu zamnou 😊
@parvinka0001 Ahoj ako koľko vajíčok sa ti urodilo? Aj ja som tam dnes bola 🙂na odber krvi ...
@danuska4444 zatial neviem ...o kolkej si bola?? Bola si sama alebo a partnerom?
Jaj ja poplach to až zajtra ti budú volať 🙂 Bola som z manželom o 7:30
@danuska4444 mas take dlhsie hnede vlasy ...tmavu bundu 😊a sedeli ste tam dalej ??
@parvinka0001 Áno áno 😀. Máš dobrú pamäť🙂 A ti si bola samá? Kde si sedela nemala si niečo čierno biele na sebe 🙂 a vedľa teba sedel manžel a sedel bližšie k nám? 🙂
@danuska4444 ano modru pruhovanu mikinu sedeli sme najblizsie pri vas
No a vieš že s manželom sme na vás pozerali 🙂 A vravím manželovi pozri on sú asi taký" starý" ako mi a môj manžel mi vraví :až je to smutné že sme taký mladý že sme Tu! Strašne mladucko vyzeráte 🙂 A mamgel fešák;) A máte krásne svadobné foto .. A ak sa smiem opýtať aký ste mali vi problém?
@danuska4444 ja mam 26 a mm ma 28.vy kolko?? Ja si tu tiez pripadam ako decko ze sem prislo pri tych zenach tu ☺u mna je problem nepravidelna ms tym padom ziadna ovu .endometrioza .pcos...a manzel pomale spermie ....a vy aky ste aky mali problem??,tak ti zavidim ze to uz mas za sebou a ze to vyslo 😊
Neboj mladých je tam viac určite nesi sama 🙂 Ja mám 29 a mm 33.Ja ani problém nemám len sem tam zvýšený prolaktyn .Beriem 25 eutirox od štítnej z.a manžel má nepohyblive spermie%.Aj vraveli že neboli kvalitné z 15 vajok boli po 4 dňoch dobre už len 3 .1 vložili 2 mrazili.Aj tak som vďačná že sa to vôbec podarilo mali sme Icsi +lepidlo vklad na 4 deň.Dnes o 12:00 mám volať ako dopadne druhy odber krvi.tak mám stresi ...Neboj aj vám sa podarí ste mladý držím prsty 🤗
@danuska4444 vyzerate mladsie☺no uvidime kolko ja mam vajicok ak vobec nejake....prosim ta pk ste si nedavali?
Ahoj mala som Pk aj ty si daj je to lepšie aspoň máš istotu že ostanú len tie najlepšie .Mne z 15 vajok po 5 dňoch prežili len 3 .1 mi vložili a 2 mrazili .Už mi dnes volali že hcg stúpa z 255 po 3 dňoch na 926 tak že je to ok a 7.10 ultrazvuk..
@danuska4444 Veľmi sa teším ,že Ti to vyšlo, bolo to Tvoje prvé IVF v živote?
@julina3 Ano moje prvé 🙂 A dúfam že bude všetko pokračovať bez problémov...A ďakujem
Ahojte baby čo vám pomohlo v tehu.pri páleni záhy 🤔
@danuska4444 soda bikarbona :D a zapit vodou..jednu malu lyžičku.. cele tehu som to pila...ale su aj kadejake lieky na to..v lekarni ..ja som ale neskušala..
@danuska4444 popripade skus pohar mlieka
@danuska4444 mne to neodporucala nakoniec ani netrebalo...ziadrn et sa nekona
@parvinka0001 Ahoj a čo sa stalo😯...
@danuska4444 vajicok som mala 28...ale tym ze tekutinu v bruchu a nizku sliznicu tak zial et nebude...mam sa dat dokopy
@parvinka0001 Juj moja to mi je veľmi ľúto :( Neboj ja verím že na druhý krát sa ti to podarí si mladá hneď ako sa bude dat tak choď choď do toho znova budem čakať kedy zas napíše že zacinas odznova ;) drž sa 😘
@danuska4444 takze oni oplodnia daju sa zamrazit a buduci mesiac ket ...ak bude vsetko dobre ...som stoho nestastna
@parvinka0001 nebud neštastna..vydrz..mesiac..už ked si tolko čakala...o mesiac neskor budes tehulka...hlavne telo aby sa dalo dokopy,po tych hormonoch...aby sa ti bobacik maly uchytil...
@dicinka1 dakujem len som uz sklamana ze sa to opat posunie 😞a samozrejme financne navysi
Ahojte tak po dnešnej kontrole idem 4.10 na vklad 🙂
@parvinka0001 aha,tak na to som zabudla... :( kedže ich máte aj vela..a mrazenie niečo stoji tiež...

Ahojte kočky ktorá z vás mi vie vypočítať v ktorom týždni som. Keď som mala poslednú menštruáciu 11.8 .Odber vajok bol 5.9 a vklad 9.9 .