Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@danuska4444 uz mas aj nevolnosti?
@dasena U gynekológa ano hneď z nemocnice som išla.A nevoľnosti no sem tam 🙂 Zo začiatok bolesť brucha aj na ľavej strane som myslela že to oblickova kolika ale prešlo to.A samozrejme bolesť pŕs a nechutí mi meso.A tak celkovo mi nechutí jesť.Ale nevracala som zatiaľ🙂 A ty ako ? Už máš aj príznaky?
@danuska4444 este mi chuti aj ked obcas mi uz byva tazko na zaludku,zatial mi nic nesmrdi,ale myslim,ze to pride.no uvidime.ja idem zajtra na tu krv,tak som zvedava ako sa to zvysilo.platila si aj ty za test hcg?
Za test Hcg nie.Asopoň si na to nepamätám.A ty si platila ?
@danuska4444 estrimax tusim sa vysadza v 12 tt...aj progesteron tak
@danuska4444
@dasena kazda sme ina..ale mne prvy krat bolo zle este v posteli...ked som sa zobudila....tak som musela mat po ruke rohlik a caj...a bolo mi zle z mojich oblubenych zuvaciek rybezlove airwais :D
@danuska4444 a bola si na krv v ke ci u svojho gynekologa?
Ahojte dievky, MUDr. Herman v centre nám odporúčal na podporu tvorby spermií Proxeed PLUS pre muža, ktorý sme však veľmi ťažko zháňali... Jeho výhodou je vraj zloženie ktoré oproti iným obsahuje L-Carnitine. Ak by ho niekto potreboval zostalo nám 20 sáčkov (dávkovanie 1-2 denne) píšte... predáme za 40e...možno na vykrytie obdobia kým si zoženiete svoje balenie. Nám sa výsledky zlepšili.
@dasena Na krv som bola v KE.Potom mi brali ešte v nemocnici .U gynekológa mi ešte nebrali.A vo štvrtok idem do KE.k dr.na ultrazvuk.
@danuska4444 ahoj.ja idem buduci tyzden v stredu na sono.dnes hcg 3 319
Ach jaj z 28vajicok az 4embr.😦no nic moc teda
@parvinka0001 4 emb.,ale tie spravne..neboj sa..vyjde to 😵
@dicinka1 moc tomu neverim....a ty ako pokracujes
Ahojte dievčatá,viete mi niektora povedať ako sa pokračuje dalej ak mate dobre vy a aj manžel vysledky?Ďakujem
ahojte kocky, mate zvysne volne nejake lieky FSH na ivf? aspon par IU
folikuly stimulujuci hormon...akekolvek napr..menopur, fostimon..gonal...puregon...to co sa picha na viacero vytvorenych vajicok
pisem ip
Baby ideme na dalsie ivf za mesiac, kolko teraz co stoji? Ako samoplatci😩😩
Co by sme si mali dat,maju nieco nove co by pomohlo kedze u mna uroda je velmi slaba 3-4vajka
Som smutna zienky bublinka sa neuchytila krv je negativna 😢😢😢 A este do toho som pochorela tak neviem kedy bude dalsi vklad uz posledny viac nemame mrazacikov ☹ 😢
@jania023 ahoj no podľa toho aké injekcie ti dr predpíše ja som doplacala 700e za fostimon plus gonal a potom ešte 200icsi to je 450mrazenie 160tusim samotne lieky asi okolo 1000cky počítaj držím prsty nech vám to vyjde na prvú supu
@bobricek1979 u nas to bude 8 prva supa😂😂
Lieky uz mame
Chceli by sme icsi, monitor, mrazenie
Kolko beru za 1vajko icsi. Nikde nevidim cennik tak dost vaham
Naposledy od nas dostali 1400eur bez liekov,mrazenia za 3vajka

@danuska4444 joooj to este budes brat.inac bola si za svojim gynekologom uz?