Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Ahojte zenicky, viete mi poradit? Bola som na kontrole v centre, folik mam 17mm, dr mi predpisal pregnyl a progesteron, v nedelu vecer si mam pichnut pregnyl, mam 2balenia 5000, mam si to pichnut naraz? V utorok sa mame snazit, potom mam brat 400 progesteron denne, ale v lekarni mi predali 200 a v pribalovom letaku je pisane, ze nemam prekrocit dennu davku 200.. mozem brat naraz dve 200? Alebo radsej jednu rano, jednu vecer? A mam si progesteron nasadit uz v utorok po snazeni alebo az v stredu? A co myslite, bude stacit, ked sa budeme snazit len v utorok? Nemame mat styk radsej aj v pondelok, pripadne v stredu? Dakujem za rady🙂
Dievčatá prosim vás nenájde sa tu nejaka z vas ktora brala Metformin,ze ako ich znášala???
Baby mám otázku, chcem sa objednať do gyncare.. Ale ako to prebieha? Keď tam budeme chodiť budú nás tlačiť do IVF..ja ovu mám, muž ms spermiograme ok..trochu sa toho obávam..
@zuzik1927 mozno vam daju skusit iui ale isto nebudu tlacit do ivf
@parvinka0001 ďakujem..a je to tam ok?
@zuzik1927 ja som absolvovala jedno neuspesne ivf ale ideme dalej ..
@parvinka0001 no tak dúfam že to čím skôr vyjde..a aký máte problém?
@zuzik1927 ja mam endometroziu.nemam skoro vobec mrchu a manzel pomale spermie ...teraz mame riesit geneticke vysetrenie tak uvidime
@parvinka0001 a na výsledky sa dlho čaká? Tak snáď vám rýchlo pomozu
Dievčatá prosim vas o radu,môžem k Metforminu používať a Nosifol forte?A nema niektora z vas skúsenosť s Metforminom,podarilo sa vam otehotnieť počas jeho uzivania???
Nema niekto zaujem o tabletky Stadamet(to je metformin len od inaj firmy)
Zienky prosim o radu, tento mesiac nas caka prve iui, momentalne stimuljem s gonalom, chcela by som vas poprosit, ci by ste mi nevedeli opisat ako to prebiehalo v den "D" - co vsetko sa s vami dialo a ako to prebiehalo casovo (prisli ste spolu s mm a pocas toho ako vas pripravovali, isiel mm odovzdat vzorku? alebo ako to prebieha?)... a bol s vami manzel aj pri vykone? Budem velmi vdacna, ked mi date aspon male info.🙂 dakujem
@tinkapistik keď sme boli na IUI my, priateľ bol odovzdať materiál okolo 8, potom ho poslali domov. Ja som mala prísť na 10, medzitým spracovali odovzdané spermie. Samotný zákrok trval len pár minút - tenkou pipetou vložia spermie priamo do maternice. Potom som si ešte asi 20 minút poležala a šla som domov. V ten deň mi doporučili kľud. Najhoršie na tom celom bolo len to, že pred zákrokom som nesmela na wc, prípadne som sa ešte musela napiť, aby som mala plný močový mechúr. Inak sa nemáš čoho báť.
@janinac24 dakujem velmi pekne za odpoved, velmi si mi pomohla🙂
Neviete mi prosím povedať, kedy ráno začínajú v GC? Na stránke som ordinačné hodiny nenašla a potrebujem tam zajtra ráno zájsť.
@janinac24 od pol 8ale vzdy su tam skor

@janinac24 dakujem pekne a podobne, aj Vam nech je dopriate 🙂