Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Dievčatá, máte niektorá skúsenosti s dlhým protokolom u Dr. Hermana? Ako to prebieha? Dik.
@danuska4444
To čo za pôvodná cena??? Nás vyšiel cca 35e...
@smejkosmejko No keď že bol problém to zohnať tu na SK.Tak nám to objednal manželov kolega zo zahraničia .A to objednaval aj pre mňa tak sme prišli o 100e .
@danuska4444 ja som kupovala od smejkosmejko za 22€ balik
Kedze ona platila 35€ tak viac pytat nemohla.
Mas aj zensky?
No nedal mi a našla som papier 🙂 .Aby ste mi verili . Ženský už nemám.A na cene sa vieme aj dohodnúť .
@danuska4444 cena za fostimon ?
@jania023 Ahoj práve som si všimla že z fostimonu mám len 7 krabičky z 10. .V tej 8 krabičke mi chýba ten prášok lebo poslednú dávku mi dr.kazal rozrobit dve.A cenu 15 e.
Ahojte....môžem Vás poprosiť, už druhy deň volám Dr.Hermanovi a akosi sa nemôžem dovolať, ozve sa len záznamník. Volala som síce až o 14:00 hod., tak neviem. Neviete náhodou, či ma voľno alebo sa niečo zmenilo, že nedvíha? Ďakujem Vám. Pekný deň prajem....
Nemám menopur prosím..IP
Nemate niektora intralipid ?
ak by niekto potreboval Progesterone LadeePharma 200mg mám celé balenie - predám za 15e. Exp. 03/2019. Až doma som zistila, že ešte mám 🙂
Ahojte, stalo sa vám, že kvôli zlému kódu z poisťovne na súhlase s úhradou liekov na IVF ste v lekárni zaplatili plnú sumu liekov - injekcie meriofert? V lekárni mi povedali, že dodatočne, avšak do 40 dní odo dňa zakúpenia liekov, mi peniaze vrátia, ak im predložím recept so správnymi kódmi. Dôležité je, aby to poisťovňa stihla do toho času vybaviť a odsúhlasiť "nanovo". Je toto normálne, že popri všetkým zákrokom, liečbe, pichaniu injekcií má žena myslieť ešte na to, aby poisťovňa stihla opraviť svoj omyl a utekať späť do KE do príslušnej lekárne, v opačnom prípade len tak pacient príde o cca 600 € ?? Nemáme to už dosť komplikované?
Ahojte žienky, akým busom sa dostanem zo stanice do medirexu alebo akú zastávku mám hľadať ďakujem 😊
Myslím Medirex v Košiciach. Ďakujem
@bobricek1979 - zo stenice poôjdeš s číslom 27 a vystúpiš na zastávke Tesco - Ďžungľa, od zastávky vedie taký malý podchod popod most - ním sa dostaneš na druhú stranu a rovno pred sebou budeš mať Medirex, len pôjdeš popri ceste. Naspäť taktiež 27, bus ti ide každých 15 minút a začína celá 05. Ak Ti predpíše lieky, čo pravdepodobne áno, tak keď pôjdeš naspäť na stanicu, vystúpiš na zastávke Vodná a tam do lekárne, ktorá je oproti Právnickej fakulte na ul. Kováčovej.
@jania023
Presne tak, 3 krabice - po 10 ampuliek. Idem na odber v pondelok. Ty si na tom ako? Tak vieš, Herman tiež nevie na 100 % ako bude telo reagovať, ale zatiaľ sa mi nestalo, že ak začal jeden druh liečby, aby mi to zmenil počas, v mojom prípade pochybila poisťovňa uvedením zlých kódov. A to mi doktor povedal, že v poslednej dobe, od kedy to nerobí centrála v Bratislave, ale región v KE, tak z 5 žiadostí 3 opravuje. Tiež by si mohli zodpovední uvedomiť trošku dôležitosť toho čo robia...
A tiež si kupovala tak, že si v lekárne platila plnú sumu? Trošku ma sklamal aj prístup gyncaru, keď som ich poprosila, aby to skúsili urgovať u poisťovne, veď predsa to riešia, tak mi povedali, že to nezvyknú robiť, že poisťovňa by to mala stihnúť do tých 30 dní. Čakala by som viac ochoty z ich strany.
@letu123 ďakujem krásne si zlatá 😊👍
nie je za čo 🙂 Aj mne takto dievčatá tu poradili, tiež som netušila akým busom mám ísť, kde vystúpiť ... už to mám vyskúšané, takže podávam ďalej 🙂
@danuska4444 predané
@smejkosmejko dobrý len by som chcela opýtať či máte ešte tie balenia proxed ďakujem
Má niekto na predaj proxed pre ženu aj muža ďakujem 🙂
Mám pre muža. ..Pre ženu som nezohnala...

Ahojte,
neostal dakomu Puregon, Gonal, Menopur? IP, moc ďakujem