Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@smejkosmejko
Dobry vecer,
mali by sme zaujem o proxeed.
Kolko sa Vam toho ostalo?My sme z Kosic.Danka,Ondrej.
Ahojte. Chodi niekto k Toporcerovej?
@danuska4444 ešte ich máte?
@dankapancel
Ahoj idem na Sr a mozem ti tu kupit a doniest prexeed.
U nas stoji 33€ balenie ak by si chcela
@dankapancel
Ostalo mi 20 sáčkov mužský proxeed. Ja som tiež z KE.
@medvec Dobrý večer,proxeed a fostimon už nie .
Mne síce schválila, ale udala na schválenie nesprávny kód, ale už je to vyriešené, asi do 15 dní mi to odsúhlasili nanovo, takže ok.
@jania023 ahoj a Ty si odkial?
Prosím vás, odkiaľ objednávate proxeed plus a proxeed woman?
@mimuskam idem ku dokimu v stredu tak mi daj vediet ake a kolko chces.
Akurat to poviem verejne aby nevznikli problemy.
Kedze sa objednavaju viacej balikov a ja to musim dokimu zaplatit v hotovosti tak poprosim peniaze vopred nech sa mi nestane ze kupim x balenia,zaplatim a nebude toho kto ich bude chciet a naozaj sa mi nechce potom kdesi po bazaroch ponukat kedze nezijem na Sr tak posta by na vysla viac ako samotny liek.
Som ochotna to ktorejkolvek kupit ak jej tym pomozem a poslat po 10.4 vtedy budem v Kosiciach ale niesom ochotna to financovat vopred😢
@jania023 ahoj a na čo pomáha ten proxeed ďakujem a odkiaľ obj.?
@bobricek1979 kazal ho braz Herman
Vraj zvysuje kvalitu vajicok a aj spermiogram je po nom lepsi
Ja objednavam od obvodneho on kupi na seba z velkoobchodu
@jania023 ďakujem a čo to stojí no mne odporučili Dheu
@bobricek1979 ja dhea beriem už dlhšie, teraz nám odporučil proxeed
@mimuskam áno aj ja som brala keď som stimulovala no je to len pre ženy.. Tak akw nezaškodilo by aj pre muža
@bobricek1979 32€ balenie
@jania023 tak presne, ako vravíš je treba také veci brať dlhšie
@bobricek1979 ja beriem iba 2 a pol mesiaca a netusim ci to bude stacit
@jania023 super vďaka čaká ma ket ešte akw pitom ak by to nevyšlo by som sa ti ozvala ak môžem
@bobricek1979 aha na ket je to zbitocne fakt vyhodene peniaze
Ak to nevyjde tak ich nasad ale aspon na 3mesiace
@jania023 no a kedy ta čaká ivf? Ja som brala dheu tri mesiace a malo to účinok na vajka
@bobricek1979 na konci mesiaca zacinam. Dhea som brala tiez ale nejak som zmenu nepostehla

Ja si myslim, ci nebude problem v centre. Prv volali, ze to mam schvalene, a pridem osobne a nemam vsetko ok, je to cudne