icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

haannka
15. mar 2017

@bobricek1979 ano syna mam zdraveho , ale tiez som mala krvnu zrazeninu pri nom 😐...teraz mi dali pichat clexane tak hadam to pomoze...

bobricek1979
15. mar 2017

@haannka áno určite bud fraxik aneb clexane pomôže uvidis držím prsty😊

domulka22
15. mar 2017

ahojte chcela by som sa opýtať som po dvoch samovoľných potratoch jeden v 6tt a druhý teraz v 7tt doktor mi povedal ze mam problém udržať plod môžete mi poradiť ze co ma asi čaká v centre a koľko si mám pripraviť financií a či máte podobnú skúsenosť.. Ďakujem za odpoveď..

dejna2
15. mar 2017

@mimuskam

ok a si z ke? vieme sa stretnúť?

mimuskam
15. mar 2017

dejna2 nie som z KE , vedeli by ste mi to aj poslať? Kľudne to zaplatím dopredu, alebo na dobierku....A odkiaľ ste ich objednali?

dejna2
15. mar 2017

@mimuskam
Ja mám zo Španielska cez kamošku 😊 pošlem správu

jania023
16. mar 2017

Baby nema niektora posunut meriofert? 🙏🙏🙏

paja003
18. mar 2017

@smejkosmejko podarilo sa Vám prirodzene?

paja003
19. mar 2017

Ahojte baby,prosím vás, viem, že to tu už bolo viackrát spomenuté, no poprosila by som Vás o Vaše skúsenosti s gyncare Košice. Chystáme sa tam objednať, mám už aj papier od gynekologičky. Čo nás tam na 1. návšteve čaká? Aký je prístup lekárov? Ďakujem

rackovah
19. mar 2017

Ahojte dievčatá, čítam tu Vaše príspevky a píšete, že Dr. Herman sa presťahoval. Našla som adresu, ale vedeli by ste mi povedať, ako sa tam dostanem z vlakovej stanice? Ďakujem

andrea841
19. mar 2017

@rackovah myslím že 27 autobus vystúpis pri tesco džungli

jania023
20. mar 2017

@mimuskam ahoj chces tie lieky?

tinkapistik
21. mar 2017

@rackovah zo stanice 27, vystupis na Tesco Džungla, prejdes na druhu stranu a pojdes smerom hore akoby k tescu, ale na druhej strane, k takej zeleno-bielej budove (eco point) a tam to uz uvidis...

tinkapistik
21. mar 2017

@paja003 skusenosti mam zatial dobre, chodim k hermanovi, je to dobry lekar, da sa s nim aj porozpravat, vysvetli, pomoze, ked treba pride aj cez vikend.... ty si mozes vybrat ci budes chodit k nemu alebo k dr toporcerovej, ked prides na prve sedenie, daju vam vyplnit formulare, potom ta vysetria, zoberu stery, hormonalny, sono, nemas sa coho bat... sedenia sa robia v mesiaci 3, na zaciatku ms, pocas ovulacie a na konci... keby nieco pytaj sa🙂

mimuskam
28. mar 2017

@jania023 áno

lucyliu1312
28. mar 2017

Ahojte, idem si k Vám pre referencie, rady, postrehy na Gyncare. 30.3. sme s manželom objednaní k doc. Toporcerovej na prvú konzultáciu, už dlhšie sa nám nedarí 😔.... neviem co ma čaká.... Máte s docentkou niektorá osobnú skúsenosť? Resp. na co sa mam pripraviť. Čítala som celkom pozitívne ohlasy 😊. Dakujem za každú radu.

haannka
28. mar 2017

@lucyliu1312 ja idem 30.3. na prenos k Dr.Toporcerovej ak vsetko pojde ako doteraz. Pripravte sa akurat ze sa tam dlhsie caka, je tam stale kopec ludi. Myslim ze budete spokojni, my sme. Boli sme pri nej este v SPLNe.
Drzim palce a nech sa co najskor dockate 😉

lucyliu1312
28. mar 2017

@haannka dakujem 🙂... aj Vám prajem, nech všetko dobre dopadne 😊

jania023
28. mar 2017

@mimuskam mam jeden balik taky a jeden taky ked chces vezmem ich na Sr a poslem.
Tie co ti poslem su vlastne moje ale ja si objednam potom v pohode. akurat som po nich bola u dokiho

paja003
28. mar 2017

@lucyliu1312
@haannka aj my sa k nej chystáme, len ešte nevieme kedy, ešte sme si povedali, že počkáme do ovulky, posnžíme sa a keď už nič, tak potom sa objednáme...
@lucyliu1312 potom daj vedieť ako bolo, čo všetko s vami robili aaa držím palce 😉

zuzik1927
28. mar 2017

@lucyliu1312 ahoj, aj ja k nej chodím a som spokojná, dnes sme boli aj na IUI u nej 🙂

mimuskam
29. mar 2017

@jania023 Ďakujem. (skôr by som potrebovala 2x mužský, ale môže byť aj 1x ženský)

rebeca42
29. mar 2017

Ahojte žienky chcem sa vas opytat ci sa nieco plati pri prvom vysetreni v gyncare?

lucyliu1312
29. mar 2017

@rebeca42 ahoj, ja idem zajtra na 1. konzultáciu. Mam aj lístok od gynekológa a podľa informácií na stránke, je konzultácia bezplatná. Akurát ma informovala pani po telefóne, ze budeme platiť za spermiogram 20 EUR.

rebeca42
29. mar 2017

@lucyliu1312 ahoj aj ja mam listok od lekara ale prave ze som citala na ich stranke ze sa neplati do 39rokov co uz ja nesplnam tak ma zaujimalo ze kolko sa asi plati hlavne hned na 1.konzultacii. A ides k doktorke Toporcerovej alebo k Dr. Hermanovi? Ja sa zatial neviem rozhodnut ku komu😕

lucyliu1312
29. mar 2017

@rebeca42 aha, tak to už neporadím. Idem k Dr. Toporcerovej.

rebeca42
29. mar 2017

@lucyliu1312 ok v pohode tak sa ozvi zajtra aky si mala z toho pocit 🙂

paja003
29. mar 2017

@lucyliu1312 ahojte... Aj my sa chystáme k Toporcerovej... Ale predtým mám v pláne ísť na krv a spg. do tkanivovej banky Ke, kde robia podrobnejšie rozbory krvi a hlavne spg. A vraj sa neplatí nič. A potom s tými výsledkami do gyncare...

rebeca42
29. mar 2017

@paja003 ahoj v tej tkanivovej banke sme uz s muzom boli tam sme neplatili nic...ja ked som volala s recepcnou v gyncare tak mi povedala ze aj napriek tomu si urobia vsetky vysetrenia odznova a tam uz asi platit budeme...tak uvidim ako to bude

lucyliu1312
29. mar 2017

@rebeca42 napisem.... sama som zvedava ❓❓❓