Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@haannka áno určite bud fraxik aneb clexane pomôže uvidis držím prsty😊
ahojte chcela by som sa opýtať som po dvoch samovoľných potratoch jeden v 6tt a druhý teraz v 7tt doktor mi povedal ze mam problém udržať plod môžete mi poradiť ze co ma asi čaká v centre a koľko si mám pripraviť financií a či máte podobnú skúsenosť.. Ďakujem za odpoveď..
dejna2 nie som z KE , vedeli by ste mi to aj poslať? Kľudne to zaplatím dopredu, alebo na dobierku....A odkiaľ ste ich objednali?
Baby nema niektora posunut meriofert? 🙏🙏🙏
@smejkosmejko podarilo sa Vám prirodzene?
Ahojte baby,prosím vás, viem, že to tu už bolo viackrát spomenuté, no poprosila by som Vás o Vaše skúsenosti s gyncare Košice. Chystáme sa tam objednať, mám už aj papier od gynekologičky. Čo nás tam na 1. návšteve čaká? Aký je prístup lekárov? Ďakujem
Ahojte dievčatá, čítam tu Vaše príspevky a píšete, že Dr. Herman sa presťahoval. Našla som adresu, ale vedeli by ste mi povedať, ako sa tam dostanem z vlakovej stanice? Ďakujem
@rackovah zo stanice 27, vystupis na Tesco Džungla, prejdes na druhu stranu a pojdes smerom hore akoby k tescu, ale na druhej strane, k takej zeleno-bielej budove (eco point) a tam to uz uvidis...
@paja003 skusenosti mam zatial dobre, chodim k hermanovi, je to dobry lekar, da sa s nim aj porozpravat, vysvetli, pomoze, ked treba pride aj cez vikend.... ty si mozes vybrat ci budes chodit k nemu alebo k dr toporcerovej, ked prides na prve sedenie, daju vam vyplnit formulare, potom ta vysetria, zoberu stery, hormonalny, sono, nemas sa coho bat... sedenia sa robia v mesiaci 3, na zaciatku ms, pocas ovulacie a na konci... keby nieco pytaj sa🙂
Ahojte, idem si k Vám pre referencie, rady, postrehy na Gyncare. 30.3. sme s manželom objednaní k doc. Toporcerovej na prvú konzultáciu, už dlhšie sa nám nedarí 😔.... neviem co ma čaká.... Máte s docentkou niektorá osobnú skúsenosť? Resp. na co sa mam pripraviť. Čítala som celkom pozitívne ohlasy 😊. Dakujem za každú radu.
@lucyliu1312 ja idem 30.3. na prenos k Dr.Toporcerovej ak vsetko pojde ako doteraz. Pripravte sa akurat ze sa tam dlhsie caka, je tam stale kopec ludi. Myslim ze budete spokojni, my sme. Boli sme pri nej este v SPLNe.
Drzim palce a nech sa co najskor dockate 😉
@haannka dakujem 🙂... aj Vám prajem, nech všetko dobre dopadne 😊
@lucyliu1312
@haannka aj my sa k nej chystáme, len ešte nevieme kedy, ešte sme si povedali, že počkáme do ovulky, posnžíme sa a keď už nič, tak potom sa objednáme...
@lucyliu1312 potom daj vedieť ako bolo, čo všetko s vami robili aaa držím palce 😉
@lucyliu1312 ahoj, aj ja k nej chodím a som spokojná, dnes sme boli aj na IUI u nej 🙂
Ahojte žienky chcem sa vas opytat ci sa nieco plati pri prvom vysetreni v gyncare?
@rebeca42 ahoj, ja idem zajtra na 1. konzultáciu. Mam aj lístok od gynekológa a podľa informácií na stránke, je konzultácia bezplatná. Akurát ma informovala pani po telefóne, ze budeme platiť za spermiogram 20 EUR.
@lucyliu1312 ahoj aj ja mam listok od lekara ale prave ze som citala na ich stranke ze sa neplati do 39rokov co uz ja nesplnam tak ma zaujimalo ze kolko sa asi plati hlavne hned na 1.konzultacii. A ides k doktorke Toporcerovej alebo k Dr. Hermanovi? Ja sa zatial neviem rozhodnut ku komu😕
@rebeca42 aha, tak to už neporadím. Idem k Dr. Toporcerovej.
@lucyliu1312 ok v pohode tak sa ozvi zajtra aky si mala z toho pocit 🙂
@lucyliu1312 ahojte... Aj my sa chystáme k Toporcerovej... Ale predtým mám v pláne ísť na krv a spg. do tkanivovej banky Ke, kde robia podrobnejšie rozbory krvi a hlavne spg. A vraj sa neplatí nič. A potom s tými výsledkami do gyncare...
@rebeca42 napisem.... sama som zvedava ❓❓❓

@bobricek1979 ano syna mam zdraveho , ale tiez som mala krvnu zrazeninu pri nom 😐...teraz mi dali pichat clexane tak hadam to pomoze...