Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@zuzankaa88 ahoj ano treba sa dopredu objednat,ja idem do Myslavy, mam to blizko a odporucili mi ju zname co tam chodili...40 e budem platit to je spolu aj za fotky a videa 🙂
@zuzankaa88 idem zajtra
Co je scrining
@lemkarasto super teším sa,nič neboj všetko bude ok,áno my už máme za sebou prvý skrining,všetky výsledky negatívne,čiže všetko v najlepšom poriadku 👶,ďalšie testy ultrazvuk a vyšetrenia mám o dva týždne,tak aj sa obávam aj teším
@lemkarasto dakujem, tak zajtra napis aky si mala pocit z dr a potom ta poprosim aj o cislo na nich nech sa objednam, lebo inde sa plati odost viac aj o polovicu
@mybaby1 to je super mas yz za sebou aspon to prve a kde si bola?
@zuzankaa88 ok dam vediet 🙂
@lemkarasto v Michalovciach som bola Všetko robia tak som spokojná
@mybaby1 a co vlastne robili?
@lemkarasto brali krv z toho veľa zisťovali Down syndróm toxoplazmozu HIV kvapavku a ešte nejaké pohlavné choroby rh faktor matky a potom ultrazvuk nejakú tekutinu za krkom či čo to bolo nejaké meranie
@mybaby1 a vysledky si kedy mala?
@lemkarasto o týždeň...išla som s výsledkami z hematologie ku gyn a už mala aj tamtie výsledky.... nečakala som dlho
ahojte som tu nova. stvrtok ideme s manzelom do gyncare lebo sa nam uz viac ako rok nedary aj som bola na precistenie a nic uz sa bojim toho najhorsieho.
@mybaby1 celkom rychlo
@lemkarasto veruže rýchlo
@vdanka ahoj neboj sa nicoho moja
Kamoska sa po prvej dcerke snazila rok a pol az tak sa zadarilo prajem vela uspechu
Ahojte, dievčatá počas stimulácie ste užívali aj niečo iné? Napr. Kyselinu listovú, alebo ste pili nejaké čaje? 4 den pichám gonal, potom este pridám cetrotide. Snáď všetko bude Ok. Mne sa dost často robia cysty. Mozem mat styk počas stimulácie? Dakujem za rady 😉
@adulka1989 dakujem dufam ze to uz konecne vijde
@vdanka napisem ti spravu
Mam
#fostimon
#merional
#meriofert
#prexeed muz aj zena
#luverix
@lemkarasto ahoj ako?? Spokojna s myslavou???
@smejkosmejko ahoj prosím ťa ešte máš na predaj proxeed
@evelain123 ahoj ano len mi napis spravu nie tu.
Ja som tu nova tak neviem ako to chodí tu kde ti môžem napísať
@evelain123 pisala som ti spravu
Hore na liste by ti mala svietit
Ahojte,17.7 idem na OPU.... dnes mi Dr povedala, ze vidí 11-12 ks vajíčok 😉. Tak 🙏 toho hore, aby všetko dopadlo co najlepsie.
@lucyliu1312 drzim palce 😉 🙂
@zuzankaa88 ahoj preobjednali ma idem buduci tyzden

@lemkarasto ahoj, prosim ta treba sa na scrining objednat aj 3 tyzdne dopredu??? Kde ides na scrinig a kolko to cca vyjde? Diky 🙂