Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Babenky, neviete, ako dlho sa čaká na darované vajíčka v tomto centre ? Som samoplatkyňa
@dicinka1 joj neviem :D 10 dni budem uzivat hormony a potom bude vklad.
ďakujem babenky za odpoveď
Takze ket bude az buduci mesiac,teda dufam,uz sa neviem dockat.zrejme koli stahovaniu musim pockat...
@kitusa ja som mala tiež darované vajíčka a nečakala som dlho. Prišla som do centra vybrali sme s dr. ako by mala vyzerať darkyňa, aby sa podobala na mňa mam na mysli farbu vlasov a oči a aka by mala byť vysoka a tušim, že to bolo kratko asi do mesiaca alebo dvoch, ale nebola som samoplatkyňa.
ďakujem veľmi pekne za odpoveď, už som pomaly plánovala ísť do Brna kvoli čakačkám.
Babenky, boli ste niektorá u Dr.Hermana v novom centre? Čo na to poviete? Ako sa Vám to tam páči? Nie je Vám smutno za starým gyncarom?
Baby prosim vas kolko stoji ivf s darovanymi vajickami...my este len ideme na prve ivf ale ak by nahodou
Ahojte baby,som tu nová chcem sa len opýtať či ste počas stimulácie brali aj nejaké vitamíny ďakujem za odpoveď :+
@danuska4444 ja ano...kys.listovu hlavne a aj teraz planujem brat Femibion
@neobsadene aky je tam postup ? kolko ste platili za vysetrenia a atd? a kolko vam to strvalo otehotniet ?
Ahojte aj ja už stimuluje už je to 4 deň picham si gonal a fostimon. Ale to pichanie zvládam veľmi ťažko keďže sa bojím injekcii🙂 a manžel nemá odvahu .keďže je to moje 1 ivf chcem sa opýtať čo by som mala robiť v prípade ak by som mala silné bolesti v podbrušku .
@danuska4444 jedine na pohotovost...teraz nebudeš mat bolesti si myslím..možno budeš citit viac vaječniky...a po odbere možno ta bude boliet bruško,alebo vaječniky ale nie je to pravidlo..niekoho neboli vobec nič..
Aké staré môžu byť predoperačné vyšetrenie.a aké ? Stačí krv .moc a ekg?
@dicinka1 Ďakujem ti za odpoveď🙂
@kitusa Pokial viem, necaka sa vobec. Caka sa len vtedy, ak mas specialne poziadavky na darkynu, napr. typ vzdelania, hudobne nadanie a pod
@parvinka0001 Zaplatis rovnako,ako by si isla sama na klasicke IVF,+ vydavky pre darkynu.

@dasena budem mu volat 8.8 ci uz doslo z poistovne schvaleni liekov...a dalsi cyklus uz stimulujem Gonalom..kratky protokol