Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
Dobrý deň dámy, chcela by som sa zapojiť k vám do témy a mám hneď aj otázku..Mám výmenný lístok od DR. do CAR a neviem ktorá voľba na východe je najlepšia a tém je veľa, preto som sa rozhodla prispieť do tejto, keďže vy to už poznáte a budete mi vedieť povedať či je GYNCARE dobrá voľba.
Budem vďačná za každý príspevok, Pekný deň 🙂
ahooj 🙂 ceka nas 1. IUI, je nekdo komu pomohlo hned napoprve? Mam se bat? Boli to? Dekuji 🙂
ahojte chodim k doc. Toporcerovej a tak chcem vediet ake referencie jej davate
Určite je to výborná lekárka, ale je dosť náladová. Niekedy ma povzbudzovala, bola veľmi milá. Inokedy nezavolala, aj keď sľúbila, nevysvetlila mi postup, referencie má rôzne , ale ako na lekárku ja na ňu nenadávam. Držím palce!
Caute, s manzelom mame za sebou prvu navstevu u doktora Hermana, pockame este na par vysledkov a vysetreni a vypocujeme si nase moznosti. Po prvej navsteve zasa nadej a nadcenie 😊
My sme boli u dr. Balasičovej, ideme ešte na imunologické vyšetrenie a potom uvidíme
@galaktic uz vam aj nieco odporucali? Mate neaku diagnozu?
@zuzanita123 ja mám endometriózu a už len 1 vaječník a aj to postihnutý, muž je zdravý.. odporučili zatiaĺ odber vajíčok a následne vloženie uz embrií, neviem ako sa to volá odborne
Aj ja mam endometriozu, iba jeden funkcny vajcovod ale vajecniky su obe ok, plus manzel ma zly sperminogram, bam zatial odporucil skusit IUI aspon 2 krat az tak IVF ale cakame este na zvysne vysledky vi to ma vobec zmysel.
K nam bol velmi otvoreny a priamy ale ani zdaleka nie drzy ako som kade -tade citala. Velmi do hlbky a zosiroka vysvetloval problem aby to kazda pochopila. Mala som unho len 1 navstevu ale urobil mi viac vysetreni a testov ako moj gynekolog za rok a 4 mesiace.
@janduska ja som bola naposledy vynimocne u Toprcerovej a bola tam aj Balasicova. Popravde ta mi vobec nesadla, neviem preco. Nejak mi vadila. Neposobila na mna profesionalne.
Inak chodit ku Hermanovy, ten to ho pozna mi da za pravdu ze on je klasik😂😂 mas dni ked ho clovek musi zboznovat a su dni kebyze mam pri sebe panvicku tak ho nou ovalim po hlave😂😂
Ahojte,ja som po neúspešnom KET u dr Hermana,chcem prejsť k dr balasicovej pretože som docentku bohužiaľ uz nestihla tak chcem vyskúšať aspoň jej “žiacku” 😉 Zaujimalo by ma aku pauzu ste mali po prvom KET?
Dr Balasicova je normalne doktorka na gyneko klinike v starej nemocnici a uz dlho pracuje aj v car takze baby ja si myslim ze skusenosti aj vedimosti urcite ma 🙂
Poznám viacerých, ktorým sa to podarilo práve pri dr. Balasicovej...
Baby ja som zatiaľ bola len na konzultácii u nej ale mám len tie najlepšie dojmy
Ahojte. Vsimam si tu rozne vase pribehy a skusenosti. Toho roku som sa infomovala v CAR aky je postup a uz prisiel cas zacat. Mna skor zaujimaji vase postrehy, ku komu chodite, co mam ocakavat od prvrj, druhej, tretej navstevy? Dakujem

@jania023 mne odpísali do týždňa