icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

mija80
10. sep 2017

@jania023 mne odpísali do týždňa

galaktic
17. sep 2017

Dobrý deň dámy, chcela by som sa zapojiť k vám do témy a mám hneď aj otázku..Mám výmenný lístok od DR. do CAR a neviem ktorá voľba na východe je najlepšia a tém je veľa, preto som sa rozhodla prispieť do tejto, keďže vy to už poznáte a budete mi vedieť povedať či je GYNCARE dobrá voľba.
Budem vďačná za každý príspevok, Pekný deň 🙂

mimuskam
17. sep 2017

@galaktic ahoj, ja som v gyncare bola spokojná, podarilo sa nám hneď 1. ivf 😊

janinac24
17. sep 2017

@galaktic za mna tiez spokojnost s GC... tiez nam vyslo 1. IVF a doma uz mame nas dvojtyzdnovy pokladik

lilli202
17. sep 2017

@janinac24 a si rodila ako?

janinac24
17. sep 2017

@lilli202 spontanny porod v 39. tt

galaktic
17. sep 2017

@mimuskam
@janinac24
a vedeli by ste mi povedať čo zhruba očakávať od prvej návštevy?

janinac24
17. sep 2017

@galaktic prvá návšteva je v podstate konzultačná... boli nám vysvetlené, aké máme možnosti vzhľadom na môj vek... okrem toho spravili partnerovi spermiogram a mne brali krv, kde mi zistili poruchu štítnej žľazy...

malu23
27. sep 2017

ahooj 🙂 ceka nas 1. IUI, je nekdo komu pomohlo hned napoprve? Mam se bat? Boli to? Dekuji 🙂

vdanka
2. okt 2017

ahojte chodim k doc. Toporcerovej a tak chcem vediet ake referencie jej davate

takaaa
2. okt 2017

@vdanka tie najlepsie, vie co robi 😉

kitusa
2. okt 2017

Určite je to výborná lekárka, ale je dosť náladová. Niekedy ma povzbudzovala, bola veľmi milá. Inokedy nezavolala, aj keď sľúbila, nevysvetlila mi postup, referencie má rôzne , ale ako na lekárku ja na ňu nenadávam. Držím palce!

fedorcek
14. okt 2017

@galaktic aj ja mozem gc a dr. Hermana iba odporucat. Hned 1. ivf vyslo a uz takmer 5 mesiacov sa tesime z nadherneho chlapceka 😉

zuzanita123
21. okt 2017

Caute, s manzelom mame za sebou prvu navstevu u doktora Hermana, pockame este na par vysledkov a vysetreni a vypocujeme si nase moznosti. Po prvej navsteve zasa nadej a nadcenie 😊

galaktic
21. okt 2017

My sme boli u dr. Balasičovej, ideme ešte na imunologické vyšetrenie a potom uvidíme

zuzanita123
21. okt 2017

@galaktic uz vam aj nieco odporucali? Mate neaku diagnozu?

galaktic
21. okt 2017

@zuzanita123 ja mám endometriózu a už len 1 vaječník a aj to postihnutý, muž je zdravý.. odporučili zatiaĺ odber vajíčok a následne vloženie uz embrií, neviem ako sa to volá odborne

zuzanita123
21. okt 2017

Aj ja mam endometriozu, iba jeden funkcny vajcovod ale vajecniky su obe ok, plus manzel ma zly sperminogram, bam zatial odporucil skusit IUI aspon 2 krat az tak IVF ale cakame este na zvysne vysledky vi to ma vobec zmysel.

janduska
22. okt 2017

@fedorcek Ahoj, uvazujem o prestupe k dr. Hermanovi od zastupujucej dr. Balasicovej. Aky je? Dakujem za info a vlastnu skusenost 😉

zuzanita123
22. okt 2017

K nam bol velmi otvoreny a priamy ale ani zdaleka nie drzy ako som kade -tade citala. Velmi do hlbky a zosiroka vysvetloval problem aby to kazda pochopila. Mala som unho len 1 navstevu ale urobil mi viac vysetreni a testov ako moj gynekolog za rok a 4 mesiace.

mimuskam
22. okt 2017

@janduska najlepší 😊

janduska
22. okt 2017

@vdanka Docentka je od 1.10 na MD 😉

jania023
22. okt 2017

@janduska ja som bola naposledy vynimocne u Toprcerovej a bola tam aj Balasicova. Popravde ta mi vobec nesadla, neviem preco. Nejak mi vadila. Neposobila na mna profesionalne.
Inak chodit ku Hermanovy, ten to ho pozna mi da za pravdu ze on je klasik😂😂 mas dni ked ho clovek musi zboznovat a su dni kebyze mam pri sebe panvicku tak ho nou ovalim po hlave😂😂

janduska
22. okt 2017

@jania023 Ja som chodila k docentke, napriek jej naladovosti mi velmi sedela, je to odbornicka. Mne ta dr. Balasicova pripada velmi neskusena, mam z nej zmiesane pocity. Preto sa pytam na dr. Hermana, mne ide hlavne o odbornost, usmev a milota nie je vsetko 😉

guccigirls
22. okt 2017

Ahojte,ja som po neúspešnom KET u dr Hermana,chcem prejsť k dr balasicovej pretože som docentku bohužiaľ uz nestihla tak chcem vyskúšať aspoň jej “žiacku” 😉 Zaujimalo by ma aku pauzu ste mali po prvom KET?

zuzankaa88
22. okt 2017

Dr Balasicova je normalne doktorka na gyneko klinike v starej nemocnici a uz dlho pracuje aj v car takze baby ja si myslim ze skusenosti aj vedimosti urcite ma 🙂

mimuskam
22. okt 2017

Poznám viacerých, ktorým sa to podarilo práve pri dr. Balasicovej...

galaktic
22. okt 2017

Baby ja som zatiaľ bola len na konzultácii u nej ale mám len tie najlepšie dojmy

lejduska
22. okt 2017

@galaktic ahoj, pozeram ze zacinas. Ako si na tom? Chodite uz niekam? My sa tiez chystame, zrejme k Dr Hermanovi.

lejduska
22. okt 2017

Ahojte. Vsimam si tu rozne vase pribehy a skusenosti. Toho roku som sa infomovala v CAR aky je postup a uz prisiel cas zacat. Mna skor zaujimaji vase postrehy, ku komu chodite, co mam ocakavat od prvrj, druhej, tretej navstevy? Dakujem