Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@zuzanita123 ďakujem no teda dosť a si si dávala aj navyše niečo či Všetko len to čo bolo treba
@mimuskam ďakujem a aké zákroky to zahŕňa tá cena
@adulka1989 lieky+injekcie+ICSI+zmrazenie
@mimuskam ďakujem pekne a keď sa ide na ket tak treba zakúpiť už len injekcie?alebo ako to je
@adulka1989 Ahoj dala som IsCi aj PISCI koli zlemu spermonogramu, zmrazenie 8 blasto., inkubator z kamerou pretoze sme mali 17 oplodnenych vajicok tak nech su spolu a neotvaraju sa a predlzenu kultivaciu kde dozrelo do blasto. 9 vajicok. To je vsetko, injekcie a tabletky vysli len okolo 800 eur doteraz. Lieky sa beru do 12 tyzdna tehu.. a vysiel hned prvy pokus...Takze to stalo zato😊
@zuzanita123 tak to je potom skvelé toľko veci tak to cena je potom ok hlavne že to výšlo
@adulka1989 nám vyšlo ET, takže neviem ako to je pri KET.
@mimuskam no o to lepšie že vyšlo prvé
@mimuskam
@zuzanita123 baby a iui ste neskúšali
@adulka1989 Nam by to vraj nepomohlo...
@zuzanita123 to už prečo neprechodne vajickovody
@adulka1989 nie, rovno ivf
@adulka1989 nie ja som ok, manzelove spermie by toho neboli schopne (vraj)
@mimuskam u teba prečo rovno ivf
@zuzanita123 tak to asi áno vtedy odporučia rovno
@mimuskam @zuzanita123 baby a ku komu chodite do gyncare ? a blahozelam 🙂
@nikusska89 ja k Hermanovi
@adulka1989 tiež kvôli manželovi....
@nikusska89 Herman
Ahojte, my sme skusali vsetko, az nakoniec to bolo IVF, vyslo na prvy pokus a teraz cakame babatko, dufame, ze to zvladneme do porodu. Este mame zmrazene embrya.
Ahojte baby,dnes po ket nam prišli vysledky z krvi nechytilo sa ani jedno ,ďalšie mrazaciky nemame som hotova :(
@viki233 nezufaj mne ket v lete tiez dve embrya sa nechytili.....
@viki233 nezufaj ja mam uz 40 ...verim ze sa stane este zazrak a ja otehotniem
@katarina777777 nám dali tri lebo vraj zbytočne to jedno zamrazit možno som si mala stať za svojím a dať max.2 neviem prvy krát som chodila do roboty teraz poctivo oddychovala doma netusim kde som urobila chybu 😢
@viki233 nikde si neurobila chybu...ja som si dala dva a tiez to nevyslo a teraz si vravim ze mala som si dat iba jedno a mozno by to vyslo...ale to je blbost....bud to klapne alebo nie..zial neklaplo...

@adulka1989 cca 1 000€