Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@zuzanita123 ďakujem no teda dosť a si si dávala aj navyše niečo či Všetko len to čo bolo treba
@mimuskam ďakujem pekne a keď sa ide na ket tak treba zakúpiť už len injekcie?alebo ako to je
@adulka1989 Ahoj dala som IsCi aj PISCI koli zlemu spermonogramu, zmrazenie 8 blasto., inkubator z kamerou pretoze sme mali 17 oplodnenych vajicok tak nech su spolu a neotvaraju sa a predlzenu kultivaciu kde dozrelo do blasto. 9 vajicok. To je vsetko, injekcie a tabletky vysli len okolo 800 eur doteraz. Lieky sa beru do 12 tyzdna tehu.. a vysiel hned prvy pokus...Takze to stalo zato😊
@zuzanita123 tak to je potom skvelé toľko veci tak to cena je potom ok hlavne že to výšlo
Ahojte, my sme skusali vsetko, az nakoniec to bolo IVF, vyslo na prvy pokus a teraz cakame babatko, dufame, ze to zvladneme do porodu. Este mame zmrazene embrya.
Ahojte baby,dnes po ket nam prišli vysledky z krvi nechytilo sa ani jedno ,ďalšie mrazaciky nemame som hotova :(
@viki233 nezufaj ja mam uz 40 ...verim ze sa stane este zazrak a ja otehotniem
@katarina777777 nám dali tri lebo vraj zbytočne to jedno zamrazit možno som si mala stať za svojím a dať max.2 neviem prvy krát som chodila do roboty teraz poctivo oddychovala doma netusim kde som urobila chybu 😢
@viki233 nikde si neurobila chybu...ja som si dala dva a tiez to nevyslo a teraz si vravim ze mala som si dat iba jedno a mozno by to vyslo...ale to je blbost....bud to klapne alebo nie..zial neklaplo...

@adulka1989 cca 1 000€