Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@adulka1989 ano
Kto ide dnes do gyncare?
Ahojte nemá niekto zvyšný Proxxed?
Baby nemáte náhodou meriofert?
@cimanumavybrala som ho v gyncare 29.3, mam aj bloček, len som zistila, že som tehotna, takže ho nepotrebujem.Môžem ti ho predať.
prosim vas neviete ci sa uz vratila docentka?
@dijusa ešte nie
Ahojte, mam k dispozícii proxeed plus (muži) a proxeed ženy. Ak máte niekto záujem píšte na katulienka21@gmail com
@katuluenka2112 vám pomol?
@lilli202 nám pomohol pri prvom a svagrinej pri druhom 🙂 ale zvýšili sa nám balenia tak mam na predaj ak by mal niekto záujem 🙂
@tinka2301 ahoj 🙂 mam zvyšný proxeed aj pre ženu aj pre muža ak este mas záujem 🙂
@katuluenka2112 ďakujem krásne ale už nam doniesli zo zahraničia 😊 ale ak sa smiem spýtať po koľko ho predavas? Ďakujem
@katuluenka2112 prosím cenu
Dobry den, absolvovali ste niektora vysetrenie na reprodukcnej imunologii? V gyncare alebo inde? Mam sa objednat a chcem mat predstavu co to obnasa
@slavkab , bola som dnes 1X akurat na tom vysetreni, pokecala som s lekarom , vzali mi krv a cakat na vysledky treba 3 tyzdne....viac ti neviem povedat, skor to bolo len o odbere krvi teraz a vsetko sa bude dalej riesit az ked budu vysledky podla toho co vyjde, cize nemas sa coho bat 🙂
@nikusska89 dakujem krasne...nebojim sa len ma zaujimalo o com to je, ked sa tak dlho caka na termin...bola si v gyncare?
Baby mam este zensky PROXEED 2bal.x30sackov so zarukou 10/18 ak by niektora chcela IP
Ahojte zienky chcem sa spytat ohladom vitaminov ake beriete a ake su najvyhodnejsie menstruacia mi nabehuje presne nechcem rozhodit cyklus len zvysit sancu na otehotnenie
@malu23 ja vidím krásne // čiarky.😊
Baby nepotrebujete injekcie meriofert? Zaruka je do konca jula. Cena v lekarni za balenie je 80eur. Su na predpis. Ak by chcela niektora tak dam lacnejsie.

@lilli202 chodíš tam