icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

nikusik0107
18. júl 2018

Ahojte... Idem si k vám po radu ... Mam 27 r.... Snažíme sa už 5 rokov no nič... Tak sme sa rozhodli navštíviť gyncare... Urobili nám základné vyšetrenia... Vraj hormonálny profil... Co neviem co obsahuje dane vyšetrenie... Ale len mne... Priateľovi len spermiogram.... Hneď nás poslali na iui... Boli sme 3 krát raz skoro no ne ujalo sa.... Ostatne neúspešne... A hneď ma posielajú na umelé... Ale môj pocit je ze sme neprešli všetkými vyšetreniami... Ako je napr imunológia protilátky proti spermia hematologia... Na nič z toho má neposlali... Príde mi to ako len biznis na zarobené viete mi povedať vaše skúsenosti... Aké všetky vyšetrenia ste prešli pred samornim ivf pripadne iui???? Ďakujem za každú radu

slavkab
18. júl 2018

@nikusik0107 ja som bola v maji na vstupne vysetrenie a idem na reprodukcnu imunologiu...potom sa uvidi co dalej

nikusik0107
18. júl 2018

@slavkab a to váš hneď tak poslali mne napr toto nenavrhly... Nechápem

danicabbb
18. júl 2018

@nikusik0107 píšem ti spravu

nikusska89
18. júl 2018

@nikusik107 mna napr.hned neposlali na imuno,,...taktiez ked sme prisli tak spravili nam zakladne vysetrenia ako hormonalny profil, vytery atd, manzelovi spermiogram ako u vas....lenze z krvi mi vysla jedna hodnota zvysena tak kvoli tomu ma poslali na imuno ci sa to potvrdi alebo nie....nastastie sa to nepotvrdilo a vysledky mi vyslo v poriadku tak teraz mozeme riesit IUI.....teba neposielali asi preto ze ti vyslo vsetko v poriadku a nic tam nevybehlo....to je taka blba postupnost ze spravia ten zaklad tak IUI tak IVF a ked sa nedari tak potom ze posielaju na imuno, genetiku a neviem co vsetko a hladaju pricinu preco nevyslo...co je podla mna tiez take na hlavu lebo jednak stoji to dost penazi a kopec hormonov do seba zena trepe a ked nic tak potom vysetruju co keby spravili hned na zaciatku vsetko vedia naco sa zamerat a mohlo by sa to podarit mozno hned ked vedia v com problem uz na zaciatku....

danicabbb
18. júl 2018

@nikusska89 nieje na skodu ak sa nedarí si urobiť vyšetrenia aj iné ak ideš do ivf nieje to lacná záležitosť

nikusik0107
18. júl 2018

@nikusska89 preto pretože aj toto je biznis... Jedno iui 150e jedno ivf doplatok 1000e...pride mi to ako najprv zaplať bud sklamaná... A potom začnime riešiť prísunu prečo sa nedarí....neoride kí to správne aj teraz som tam volala... A hneď na mňa tlačila kedy prídem podpísať papier na ivf... Pritom si myslím ze som neprešla ani len základnými vyšetreniami... Preto chcem vedieť vaše skúsenosti

slavkab
18. júl 2018

@nikusik0107 z vysledkov videl dr problem v stitnej zlaze a podrobnejsie vysetrenia sa robia na reprodukcnej imunologii...vy mate problem zrejme inde

mimuskam
18. júl 2018

Ja tak trošku ináč na to pozerám. 🙃 No napr. my sme išli hneď na ivf a tie peniaze za to stáli, podarilo sa hneď na 1x a náš poklad je už doma 😍. Neviem si predstaviť, že by sme tam ešte stále chodili, je mi jedno, kde je problém, hlavne, že to vyšlo 🙏.

slavkab
18. júl 2018

@mimuskam to vam vyslo krasne, blahozelam 😊 ja chcem urcite poznat moj zdravotny stav, dat to do poriadku, uz aj kvoli sebe, nielen kvoli otehotneniu a uvidime co bude

nikusik0107
18. júl 2018

Gratulujem ale to ste možno 1 z 5 ktorej to hneď takto vide... Iné idú aj 3 a viac krát a áno tie peniaze za to stoja ale zas ak je niekde problém a zaplatiť 3000e a až potom zistiť kde mi príde trosku mimo... Aspoň z môjho pohľadu...

mimuskam
18. júl 2018

@nikusik0107 mate tiež pravdu 👍

tinka2301
15. aug 2018

@petra963 ahoj ake mas injekcie meriofert? 75 alebo 150 ? Dakujem

mouse14
15. aug 2018

Vsetky centra na Sk su o biznise, zeny chodia do Brna a vysledky su hned dobre

malu23
15. aug 2018

@mouse14 to je individualne... me vyslo v kosiciach hned prvy pokus...

mimuskam
15. aug 2018

@malu23 aj mne

fedorcek
18. aug 2018

@mimuskam aj nam vysiel prvy pokus

sandra1901
25. aug 2018

Dobry den, ostalo mi 1,5 balenia Meriofert 75 (15ks), zaruka do 2020. Mam aj blocek. Ak by bol zaujem vieme sa dohodnut.

zuzi034
17. okt 2018

Ak by nejaka kočka potrebovala meriofert 75ku mám 7 ks,spotreba do marca 2020,skladovane tip top 🙂 je mi luto to vyhodit kedže to nie je lacná zálezitosť.

mima980
27. okt 2018

@lucyliu1312 ahojte, proxeed som uz zohnala aj na slovensku priamo od vyrobcu www.proxeed.sk

bobricek1979
27. okt 2018

@nikusik0107 ani sa nesníva koľko je tych čo nevyjde ani na 5pokus je to aj o tom že dr nastávajú furt len tak isto a neriešia príčiny ženy sa neskôr dozvedajú čo by ešte boli vhodné na liečbu nie každé centrum to rieši resp. rieši to po svojom. Obávam sa, že vsetko je už v dnešnej dobe biznis.

kovika25
11. dec 2018

Ahojte. neviem, či to sem môžem písať, ale mám na predaj Orgalutran injekcie 5 ks, a Meriofert 4ks. Ja ich už nepotrebujem. Prosím píšte mi správu, keď máte o ne záujem.

jana86
6. jan 2019

Baby ak by ste niektora potrebovala mam na predaj meriofert 75iu 4ks a diphereline 0.1mg -3 injekcie..

adulka1989
6. jan 2019

@kovika25 ahoj podarilo sa ivf?ze ti uz lieky netreba

kovika25
6. jan 2019

@adulka1989 nepodarilo sa ☹povedali ze uz nemam vajicka, tak teraz cakame na darkynu 😔

guccigirls
6. jan 2019

Ahojte,pracuje už docentka?

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
12. jan 2019

@kovika25 a to už vieš naisto? Ako tp zistili koľko krát si bola stimulovana?

adulka1989
14. jan 2019

@kovika25 ach jaj to mi je ľúto trošku ma zarazuju tie podmienky ktoré majú v centrách pre ženy ktoré by sa chcely stať darkinami

mayaq
14. jan 2019

ahojte snazilky, ak niektoru caka stimulacia pred ivf, mam skoro cely balik potrebnych liecikov pred aj po ivf, ktore sa mi zvysili a ja ich uz nepotrebujem(clostil,progest,estrim,predniz,clexan,gonal,luver,cetrid),vsetky dokopy za 40 e.