Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@danuska4444 ahoj.Nam sa zadarilo uz s 2. embryom (vysiel az ket). Ale ja som ochorela pri prvom vklade. Tu ide o kvalitu embrya a PK ti vyselektovala tie, ktore sa spravne vyvijaju takze nadej na uspech je vyssia. Lepsie takto s 3 dobrymi embryami ako absolvovat napr. 10 - 12 vkladov, ktore by boli rovno odsudene na neuspech. Inak hrdlo ma bolelo po kazdom vklade, aj po ket. Nechapala som preco, ale kedze pri ket som teplotu nemala, tak som to brala ako nasledok hormonalnych zmien. Drzim palce, hlavne oddychuj a pi vela vody.
@danuska4444 tak to zlacneli od mojho vkladu, my sme platili cez 1000 e.
620 €? A mala si aj mrazenie?potrebovala som podrobnejsie..niekedy na protokole na zadnej strane boli napisane vykony a cena za kazdy jeden...
@dicinka1 ahoj ano 2 embryka nám mrazili 1 vložili + lepidlo .ale zabudla som napísať že + lieky a injekcie = cca nás to stálo 1200e
Ahojte,ja sa chystam na ket a dr.kazal volat ked nastane krvacanie.myslite ze mozem volat a vikend?teda zajtra?lebo dnes sa iba rozbieha,iba spinenie
@dicinka1a ten papier kde bolo presne rozpísané koľko sa platí za aký výkon mi vzali oni tak ti to nerozpisem .
@danuska4444 ake si mala inj.Gonal?Spotrebovala si vsetko?
@dicinka1 Ahoj no mam v ladnicke obidve perá ale v každom ostalo trocha možno do koby by to bolo na 1 dávku ...
@dasena od kedy je otvoreny..po 20 tom septembri by som mala zacal pichat...
@danuska4444 fakt? A kedy si ich otvarala?
@dicinka1 Otvárala som 23.8 dnes som na nich pozerala no to že sa nedá zistiť na akú dávku ešte by to vislo je tam toho málinko neviem či by to malo niekomu pomohlo ja som mala v pláne to vyhodiť no neviem pridávam foto aby si videla🙂
Dievcata neviete poradit ci aj dne dr.berie tel.?volala som dva krat,lebo kazal volat v 1.den cyklu
No urcite berie ked ti povedal ze volat v prvy den.mne tiez docentka povedala ze kedykolvek aj cez vikend
@dasena
@parvinka0001
@danuska4444 baby,dajte mi kontakt na doktora..ja sa mu na mobil neviem dovolat..ten čo mal predtym..
@dicinka1 ja na doktora zial nemam ja chodim k docentke ale co cert nechcel ani mne dnes nezdvihla pisala som aj sms aj email a nic...nechcem jej vyvolavat ako sialena
@parvinka0001 a čislo do centra prosim ta máš?
baby,ak by ste vedeli nejake blizsie infio o cenniku o vykonoch a o tel.cislach do centra a na Hermiho..poprosím sem 🙂 nech máme všetke žienky prehlad 🙂
@dicinka1 zial ani do centra ja som komunikovala z docentkou ...poripade z jej sestrickou co ma sukromne cislo ....cennik spominala ze uz by kazdu chvilu by mal byt na stranke ale este nieje co je skoda
@parvinka0001 každy den pozerám,či už tu ich stranku nespravili a furt nič..no som zvedavá,lebo tie sumy niesu malé a treba sa pripravit aj finančne na to..
@dicinka1 mne aj spominala ale keby som si pamatala ...viem ze teraz za lieky si mam priniest do 250€
@parvinka0001 čo za lieky?Gonal?
@dicinka1 netusim 😊ona mi aj povedala nazvy ale ja som stoho mimo
Ahojte no číslo na dr.je stále to isté 0903... A na informáciach mi dala slečna tel . číslo ak by som niečo potrebovala :055/28 29 970 ona už vás prepojí kam potrebujete...
Ahojte kočky no čo som tu azda jediná čo je po ET :( Dnes mám 4 deň a žiadne pocity ani príznaky nemám :( V čera má bolel strašne chrbát a to je všetko a čo vy máte nejaké príznaky?
@danuska4444 ahoj, akekolvek priznaky by si teraz mala boli by z hormonalnych tabletiek ktore beries. Niekoho boli brucho, niekoho nie, niekto naliate prsia .... to vsetko hormonalna liecba. Hlavne oddychuj, nesleduj priznaky 🙂
@danuska4444 jaaaaj drzim prsty..ja idem buduci tyzden po Gonal....ty si mala aky protokol?
Ja od zajtra picham gonal 😊

@dicinka1 Ahoj ja som dnes bola na vklad Icsi vložené 1 embryko + lepidlo a platili sme 620e